سعي كردم در «بزنگاه» به تلخي موردنظر «رضا عطاران» برسم
سازنده موسيقي متن «بزنگاه» گفت: در اين سريال تلخي بسيار زيبايي وجود دارد كه در كارهاي ديگر او، به اين شكل وجود نداشت و من در موسيقي «بزنگاه» سعي كردم تا به آن تلخي برسم، بدون اين كه شنيدن موسيقي بيننده را غمگين كند.
«حميدرضا صدري» درباره تازهترين همكاري خود با «رضا عطاران» در سريال «بزنگاه» اظهار داشت: در «بزنگاه» با آقاي عطاران موسيقي را جلو ميبرم. در اين سريال تلخي بسيار زيبايي وجود دارد كه در كارهاي ديگر او، به اين شكل وجود نداشت و من در موسيقي «بزنگاه» سعي كردم تا به آن تلخي برسم، بدون اين كه شنيدن موسيقي بيننده را غمگين كند.
وي گفت: شيوه رضا عطاران را در بيان تلخيهاي زندگي دوست دارم. اصولا او صرفا آدم خوشحالي نيست و خودش هم خيلي تأكيد ندارد كه با كارش مردم را ميخنداند اما چون در كارهايش از قشر بسيار عادي جامعه صحبت ميكند و اين قشر عادي تقريبا 90 درصد مردم جامعه هستند، كار او بين مردم جاي خود را باز ميكند، به ويژه اين كه عطاران بيان خيلي شيريني هم دارد.
«صدري» گفت: به نظرم امسال كار «رضا عطاران»، متفاوتتر از هميشه است چون «عطاران» آدمي نيست كه در يك نقطه ثابت بماند و از اين حيث، همكاري با وي يك فرصت مغتنم و افتخارآميز است.
اين آهنگساز همچنين درباره ساير فعاليتهاي خود به فارس گفت: درحال حاضر سريال «آينههاي نشكن» به كارگرداني «جواد اردكاني» را از شبكه دو سيما درحال پخش دارم.
«صدري» به حال و هواي موسيقي اين سريال اشاره كرد و گفت: من سعي كردم در اين مجموعه، درحد سريالي كه مردم با روايت داستاني آن درباره انرژي هستهاي، همراه ميشوند، راوي بخشي از داستان توسط موسيقي باشم.
وي افزود: همچنين تلهفيلم «خواب زمين» ساخته «محمدرضا آهنج» از جمله كارهاي تازه من است كه آماده پخش دارم.
آهنگساز سريالهاي «نرگس» و «شبهاي برره» و فيلم «رقص در غبار»، درباره عدم حضور پررنگ در سينما به فارس گفت: اوضاع و احوال كار هنري يك زمان خوب و ايدهآل و زماني ديگر نامطلوب ميشود و خيلي دست آدم نيست كه خوب باشد يا بد. اولين فيلم سينمايي كه من كار كردم، خيلي خوب بود زيرا براي خوب بودن از هزار شرط سود ميبرد. بعد از آن هم، يكي دو كار سينمايي خوب به من پيشنهاد شد اما پيشنهادهاي بعدي از كارهاي ج و د تلويزيوني هم بدتر بود و به اين دليل من ترجيح دادم كار در آنها را نپذيرم. البته اين قضيه براي ساير همكارانم نيز صدق ميكند...