نظر سنجی باید نو بشه. من مطمئنم که اپرا تعداد زیادی از کاربران کامپیوتردار را ازدست داده، ولی در اسمارتفونها بیشتر استفاده میشه.
کروم هم بیش از گذشته در میان کاربران کامپیوتر جا باز کرده.
Printable View
نظر سنجی باید نو بشه. من مطمئنم که اپرا تعداد زیادی از کاربران کامپیوتردار را ازدست داده، ولی در اسمارتفونها بیشتر استفاده میشه.
کروم هم بیش از گذشته در میان کاربران کامپیوتر جا باز کرده.
والا من که هر دو تاش ( فایرفاکس و کروم ) رو کامپیوترم دارم. قبلا هم نظر دادم که مرورگر اصلیم هم فایرفاکس هست. حالا چرا؟! هر وقت من تصمیم میگیرم کروم رو دیفالت کنم ، این جریان ساین این کردن اکانت که برای من خیلی مهمه مشکل داره! و برای همین باز بیخیالش میشم و میرم رو همون فایرفاکس!! یعنی این کارای گوگل داره حالم رو به هم میزنه. حتی وقتی کروم رو یک بار پاک کردم ازم فیدبک خواست و کلی براشون نوشتم که دلیلم اینه و فلان ولی موقع سند کردن پیغام داد که شما جز کشورهایی هستید که نمیتونه از این قسمت استفاده کنه!! و حتی پیغام منو هم که کلی چیز نوشته بودم سند نکرد!!!:13: این یعنی کامل ما رو مسخره کرده و توهینه!!
به نظرم کروم و اصلا گوگل اول بیاد این تحریمها و مسخره بازیها رو برداره بعد میتونه اینجا کامل جا باز کنه. نتیجه نظر سنجی اینجا و هر جای دیگه هم کاملا همین رو میگه. الان کروم یک سال هست که اینجا باز شده. اگه این فکر مسخره تحریم رو از اول اجرا نمیکرد شاید الان تو نظرسنجی جای کروم با فایرفاکس باید عوض میشد. الان هم که گفتم باز هم مشکل داره و هنوز نیمچه تحریم رو داره اعمال میکنه! فقط استفاده مبتدیانه از کروم رو باز کرده که آمار استفاده از مرورگرش تو دنیا بره بالا!!
تو مصاحبه تازه بعد از مشورت با وکیل شرکت!! خبردار میشه که به دلیل قوانین امریکا ، ایران تحریم هست. پس چرا IE و بقیه که امریکایی هستند ، ایران رو تحریم نکردن ؟ خب وقتی خودش نمیخواد چه اسراری هست !!!!
برای من حتی واسه آپدیت کروم هم ارور میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل ساین این رو هم برخی دیگه از دوستان هم تو تاپیک کروم بهش اشاره کرده بودن. البته الان برای من هم بعد از کلی تلاش ساین شد تو خونه ولی فردا که مثلا بخوام تو کامپیوتر جای دیگه کار کنم نمیشه!
گوگل کروم محبوب ترین مرورگر وب دنیا شد
همانطور که می دانید همچنان یکه تازی دنیای مرورگرهای اینترنتی در دست اینترنت اکسپلورر شرکت مایکروسافت بوده و دیگر رقبا چندین سال است که برای تصاحب این جایگاه تلاش می کنند. حال به نظر می رسد که چندی پیش، کروم توانسته برای مدت کوتاهی این عنوان را از آن خود کرده و مزه جایگاه اول را بچشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کروم که یکی از رقبای تازه نفس این میدان است، در مدت زمان کوتاهی از رقیب سرسخت خود، یعنی فایرفاکس رد شده و هم اکنون با فاصله کمی بالاتر از او، در مقام دوم مرورگرهای اینترنتی دنیا ایستاده است. و همچنان به تلاش برای برای به زیر کشیدن IE مایکروسافت ادامه می دهد. البته در روز 18 مارس (چهار روز پیش) بالاخره کروم توانست این لحظه به یادماندنی را در تاریخچه اش ثبت کند و به مرورگر اول دنیای وب تبدیل گردد. هر چند که روز بعد مجبور شد این جایگاه را دوباره در اختیار اینترنت اکسپلورر بگذارد و پادشاه یک روزه باشد.
به گزارش سافت گذر؛کروم در این روز توانست درصد کاربر 32.71 را به نام خود ثبت کند. در حالی که میزان کاربرد اینترنت اکسپلورر تنها 32.5 درصد بود و سهم فایرفاکس هم 24.81 درصد شده بود. این روز تاریخی را سافاری با عدد 7.13 درصد و اپرا با 1.86 درصد به پایان رساند.
در حال حاضر کروم سهم 25.69 درصدی از بازار را در اختیار دارد و فایرفاکس به 25.23 درصد از بازار قانع شده است. IE مایکروسافت هم که زمانی بیش از 80 درصد بازار را در اختیار داشت، هم اکنون در رقابت نزدیکی با این دو، سهم 40.63 درصدی بازار مرورگرها را در چنگ خود دارد. اما شرکت گوگل با تبلیغ مرورگر کروم در بیلبوردها، پوسترها، برنامه های تلویزیونی، وب سایت ها و همچنین افزایش روز افزون امکانات و سرعت آن، به سختی تلاش دارد که همانند بازار موتورهای جستجوی اینترنتی، به یکه تاز دنیای مرورگرهای وب تبدیل شود.
منبع خبر: narenji.ir
چه ربطی داره ie هم دومه . مگه هرکدوم بیشتر استفاده شد بهتره :دی
آمار و ارقام همه چیز نیست. راحتی کاربر در استفاده هم ملاک هست و همینطور سلیقه کاربر، و یه قسمت هم باگ ها و مشکلات یه نرم افزار برای کاربر هستش که در انتخاب تاثیر داره.نقل قول:
و اکثر اوقات هم با معیار سلیقه، روی ضعف های مرورگر سرپوش می گذاریم.
من معیار هام در اولویت سرعت و کارایی و پایداری برنامه هست. زیبایی هم برام مهم هست ولی نه در اولویت اول.
کروم که سرعت و کارایی و پایداری بسیار خوبی از نظر من داره و روش تم "آندروید" هم نصب کردم و قشنگ تر شده.
آپدیت نشدنش هم اصلا برام مهم نیست چون setup خودش رو راحت دانلود می کنم و نگه می دارم برای بعدا.
فایرفاکس
سرعت بسیار عالی و عملکرد قوی
فایر فاکس رم سیستم رو نابود میکنه در صورتی که کروم هم سبک هست هم سریعتر .
فایرفاکس عالیه کارش بیسته
با سلام
من از comodo dragon استفاده می کنم که براساس کروم هست سرعت. و امنیت بسسیار بالا رو فراهم میکنه