نمیدونم چرا پستم 3 بار تکرار شد.
ببخشید
Printable View
نمیدونم چرا پستم 3 بار تکرار شد.
ببخشید
با همون گیم مکر میتونی یه بازی نسبتا خوب بسازی...تو این زمان کم نمیتونی کویست رو یاد بگیری.نقل قول:
سلام
گروه من برای کامل کردن بازی جدید به یک گرافیست حرفه ای مکس کار برای ساخت محیط گیم نیاز دارد . ما خودمن طراح شخصیت داریم البته برای زیبای کار به تعدادی دوست خوب که پشتکار هم داشته باشن نیاز داریم.
1) طراح محیط برای گیم ترجیحا مکس .
* مسلط به یک نرم افزار سه بعدی
* نور پردازی برای محیط light maping
*با محیط گیم آشنا باشند برای وارد و خارج کردن مدل .البته ما مقداری هم راهنمای میکنیم:20:
2) تستر بازی که بازی رو تست کنن و دربارش نظر بدن البته داتشتن ADSl لازم چون حجم بازی احتمالا بالاست:41::10:
3) تکسنچر ساز . خیلی سادست فقط یه دوربین عکاسی با یکم تجربه میخواد :27:
توضیح :
این گروه به هیچ وجه سرکاری نخواهد بود !!:46: کلا گروه بیشتر از 4 یا 5 نفر نمیشه:5:
رکن تشکیل این گروه گرافیست محیط ساز وگرنه کنسله.
من اصلا نه خودم سرکاریم نه کسی رو میزارم سر کار . درضمن من آدم بی تجربه ای نیستم همینطور دوست خوبم max_man7000 :5: میتونید بازی قبل ما رو میتونید ببینید
من فقط کسای که تو انجمن فعال باشن رو انتخاب میکنم چونن حوصله آدم های دم دمی مزاج رو ندارم لازمه این گروه آن شدن حدااقل یکبار هست البته من یک گروه زدم که کسای که ok بشن باهاشون اونجا سرو کله میزنیم
برای کسانی که میخوان گرافیست بشن حتما چند تا نمونه کار لازمه .ببخشید زیاد سخت گرفتم:21::46::46::46:
مثل همیشه بایک پیشرفت قابل توجه آمدم فیزیک کمک فنر ها را هم 5 برابر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عکس بعدی تک چرخ ماشین منو می بینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم رفت بگم زمین بازی هم 100% کاره منه
زمين و با چي ساختي ؟
ماشينم كار خودته ؟
يا امادست
اگه امادست حداقل يه ماشين باهال مي زاشتي
آفرین دوستان .
تبریک میگم .
بعضیا واقعا پیشرفت کردن !
خیلی کارتون عالی شده .
حالا مسابقه تا کی هست ؟
کی نتیجه ها رو میدین ؟
موفق باشید ...
bleanderنقل قول:
زمين و با چي ساختي ؟
کاره من نیست ولی بهت قول میدم چنین ماشینی رو با این سبک دیزاین نه تو انترنت و نه تو کل ایران پیدا نمی کنی (برای هر قسمت ماشین یک آبجکت سوا استفاده شده )نقل قول:
ماشينم كار خودته ؟
Salam doostan
Motasefane man nemitoonam bazimo to mosabeghe sherkat bedam choon mikham ta akharesh ro besazam bazi 2d hast va stratgic ta alan hajm file ha 600mg shode ke bishtaresh ro graphic ha tashkil miidan
Motor bazi ham kar khodame
Vali
Bazi seda nadare felan
Marhaleye khase ham nadare . Chand ta marhalye azmayeshi dare faghat enshallah aksesho mizaram vali fek nakonam betoonam ta 5-6 mah dige bazi ro biron bedam
Sorry for finglish
گرافیکش هم 100% کار داره!!!!نقل قول: