پس اینا هیچ کدوم سخت افزار نمی ترکونه؟!؟ :sad:
ویروسی که سخت افزار رو بسوزونه رو از کجا باید گیر بیارم
مرسی ...
Printable View
پس اینا هیچ کدوم سخت افزار نمی ترکونه؟!؟ :sad:
ویروسی که سخت افزار رو بسوزونه رو از کجا باید گیر بیارم
مرسی ...
بچه ها شرمنده که دیگه اینها قدیمی شدن !
اما فقط دعا کنید که اون سی دی پیدا بشه . روی هر چی آنتی ویروسه سفید میکنه !!!
احسان جان ما منتظريم.( تا آخر خط باهاتم)
راستي اين سي دي ها رو از كجا ميگيري؟؟
تو كامپيوترم 1 ويروسي امده كه بعده 1 دقيقه كامپيوتر restart ميشه كسي انتي ويروسشو داره؟؟؟؟ (ايبته بيشتر زماني كه به اينتر نت وصل هستم اين اتفاغ مي افتد )
سلام
فكر كنم يكي از فاميلاي اين دبليو هاست
من قبلنا با پاندا ترتيبشو ميدادم
يك تستي بكن
نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
احسان جان امیدوارم هرچی زودتر پیداش کنی ما منتظریم
چاکر همه برو بچ باحال هم هستیم . چشم . حتما پیداش میکنم .
اون ویروسی هم که jingoli جان گفتن ( اسمش رو هم یادم رفت !!!) که یک صفحه روی ویندوز میاد و 1 دقیقه بعد سیستم رو ری استارت میکنه به این صورت خنثی میشه :
هر وقت که اون پنجره اومد از توی خط فرمان داس ( فرقی نمیکنه چه ویندوزی ) این رو بنویسید : shutdown -a
یک دفعه پنجره پاک میشه و دیگه سیستم ری استارت نمیشه !!!
در ادامه حرف هاي احسان جان بايد بگم اون ويروسي كه گفتيبلاستر هست . با اين روش كه احسان جان گفتن شما موقتا از كار ميندازيش براي حذف كردنش يك سرچ كوچك توي اينترنت بكني آنتي ويروسش رو با حجم خيلي كم پيدا مي كني . در ضمن بايد پچ ( سرويس پك جديد ويندوز رو بگيري كه ديگه مبتلا به اين ويروس نشي .)نقل قول:
اون ویروسی هم که jingoli جان گفتن ( اسمش رو هم یادم رفت !!!) که یک صفحه روی ویندوز میاد و 1 دقیقه بعد سیستم رو ری استارت میکنه به این صورت خنثی میشه :
هر وقت که اون پنجره اومد از توی خط فرمان داس ( فرقی نمیکنه چه ویندوزی ) این رو بنویسید : shutdown -a
یک دفعه پنجره پاک میشه و دیگه سیستم ری استارت نمیشه !!!
سلام دوستان
اسمش ويروس بلستر هست كه ضد ويروسش هست ولي سرويس پك 2 كه داشته باشي نمياد
راستي كسي اين ويروس رو نداره كه بفرستيم چه در سرويس پك2 و 1 و كامپيوتر حتي وقتي به اينترنت وصل نيست پس از 1 دقيقه خاموش بشه؟؟؟
ممنون
باي
وليزاده جان توي همون 256 ويروسي كه احسان جان زحمتش رو كشيدن ويروس بلستر تحت نام MsBlast Worm.exe وجود داره.