-
منظور از گاراژ همون پارکینگ بنفش رنگ توی نقشه است که وقتی واردش میشیم میتونیم بازی رو سیو کنیم و جایزه ها مون رو ببینیم . وقتی داخل گاراژ خودمون شدیم از منوهای بالا باید ورلد مپ رو پیدا کنی . اون جاست که باید دنبال مرحله های اینکامپلت بگردی و اونها رو اکسپت کنی و مسابقه بدی . بازم اگه مشکلی داشتی سوالت رو واضح بپرس . منتظر جوابت هستم .
-
تو گاراژ بنفش رفتم و ورلدمپ هم پيدا كردم اما فقط جاده ها را نشان مي داد و هيچ آيكن مسابقه يا گاراژ رو نشون نمي داد
چي كار كنم ؟ ممنون :roll: :cry:
-
همون جا باید دنبال مسابقات ناتمام بگردی . یکم دکمه های بالا و پایین و چپ و راست رو بزن تا پیداش کنی .
-
سلام.من تازه اين بازي را در كامپيوتر نصب كرده ام ولي بجز يه صفحه مشكي كه نقشه يه جاده را نشون ميده م يك كيلومتر شمار چيزي معلوم نيست.
چه كار بايد بكنم؟
-
مطمئنی که کارت گرافیکت بازی رو ساپورت میکنه ؟ اگه جوابت مثبت بود باید بگم دیگه این به تخصص خودت تو بازی بستگی داره که به منوها و ابزار بازی مسلط بشی . چون من نمیدونم که توی کدوم منو موندی . ولی شاید یک نفر دیگه پیدا بشه و کمکت کنه .
-
داداش تو مطمئني كه همونجا هست چون من دكمه هاي بالا و پايين و چپ و راست رو هم زدم ولي چيزي پيدا نكردم عزيزم
شما بازي رو تمام كردين اگه تموم نكرده باشين ميتونين برين همون قسمت و يكي از دكمه ها
f1
تا
f12
رو بزنين اون از صفحه ي مانيتور اكس ميگيره بعد اونو براي من بفرستيد
-
-
دارم مجبور میشم دوباره این بازی رو نصب کنم تا بتونم دقیق تر بهت بگم . من فردا بهت میگم چیکار کنی .
-
آهان . یک چیز دیگه هم یادم اومد . ببین از گاراژی که ماشین خریداری میکنی Car Lot باید کلاسهای مختلف رو بخری . مثل چیپ هامر و اون رو تیونینگ کنی و مسابقه بدی . در اونصورت یک سری مسابقات جدید رو بهت نشون میده . چون در حالت عادی تو نمیتونی با مثلا هوندا سیویک بری و با اون کلاس ماشینها مسابقه بدی . بازم اگه مشکلت رفع نشد بگو .
-
ممنون.كارت گرافيك من onboard است.مشكل از اونه؟