به نظر من که بهترین گزینه جلالی وبعد قطبی بودن ولی دایی اصلا در حد تیم ملی نیست:2:
Printable View
به نظر من که بهترین گزینه جلالی وبعد قطبی بودن ولی دایی اصلا در حد تیم ملی نیست:2:
فعلا که آمار برابرن
الان منم ميرم 10 تا id جديد مسازم ميام راي ميدم كاري نداره كهنقل قول:
من که شکه شدم!!!!!:18:
خب به همگی تسلیت میگم. ایشالا غم آخرتون باشه. از همین تیریبون به آقای دایی هم تسلیت میگم. براشون متاسفم که 2باره قراره خرابشون کنن. ما رو در غم خود شریک بدونین.
و مطمئن باشین تنها کسی که به درد تیم ملی ((اونم تو این موقعیت) نمیخورد همین علی دایی بود. چئن اونقدر بدخواه داره که نزارن هیچ کاری بکنه.
فکر نمیکنم یه رای گیری درین سطح انقدر ارزش داشته باشه که آدم به خاطرش دست به تقلب بزنهنقل قول:
دیگه قرار نشد تقلب بکنین اگه آمار واقعی هست همه اونایی که گفتن خوبه بیان بگن
با این وجود بازم امیدوارم تیم ملی نتیجه بگیره
ولی بازم میگم خاک توسر اونایی که باعث این مسئله شدند خیلی بی عرضه هستند مخصوصا آقای کفاش(کفاشیان)
چندتا چیز
1- کسی که انگیزه داره خودشو بد بخت نمیکنه مخصوصا دایی که میدونه مردم روش حساسند پس مطمئن باشید که انتقام نمیگیره و خوب بازیکن انتخاب میکنه
2-کلینزمن هم اولین بار مربی گریش بود در جام جهانی دیدید که چه خوب ظاهر شد پس تجربه یه فاکتور مهمه
3-علی دایی که سیاسی نیست که اینقدر بحث رو سیاسی میکنید درسته بخاطر مسائل سیاسی قطبی انتخاب نشد
4-هر اتفاقی بیفته نا حق نداریم به دایی توهین کنیم چون اون واقعا اسطوره ی فوتبال ماست و هر چی هستیم بخاطره داییه (در فوتبال) ببینید فیفا داره ازش چه استفاده ای میکنه و ما داریم فحشش میدیم
اینو منم موافقم که فوتبال ایرانو علی دایی به جهان معرفی کرد ولی انتخابش برای مربگیری یه ریسکه بزرگه تو این مقطع ریسک کردن درست نیست