دستت درد نکنهنقل قول:
همین z6 رو میگیرم
ممنون
Printable View
دستت درد نکنهنقل قول:
همین z6 رو میگیرم
ممنون
فکر کنم فقط خودمون 2 نفر 6 داریم و شما هم اضافه شی 3 نفر تو ایران !!!!
راستی داستان فلش من چی شد ؟
در ضمن چجوری باید روش تم بریزم ؟ آیا تم های خاصی داره ؟ هر چی میریزم عمل نمیکنه برنامه ی اسکین منیجر هم که نمیشناسه . و یه سوال دیگه اینکه چه فایل های ویدیویی رو پخش میکنه ؟ روش مدیا پلیر زده ولی نه ویو پخش کرد نه mpeg
می شه اطلاعاتی در مورد گوشی های L9 موتورولا به من بدین ؟
وقیمتش ---- ؟من که تو تبریز نتونستم پیداش کنم
l9 حدودا 190 تومنه به نظر من 20-30 تومن بذر روش z6 بگیر حال کن (لینوکس..)
سلام...
من راجع به آنتن دهی این سری گوشی ها یه سوالی دارم.
من 1 سال پیش یه v3i خریدم و مشکلی که باهاش داشتم این بود که یه جاهایی اصلا آنتن نمیداد و emergency میشد و همینطور آنتن میومد و میرفت. البته اکثر جاها درست کار میکرد ولی این مشکل به خصوص توی منزل واقعا آزار دهنده بود و به همین مجبور شدم با ضرر زیادی بفروشمش و دیگه از اون موقع دور موتورولا رو خط کشیدم. البته یه L7 هم قبلش داشتم ولی اینجوری نبود.
حالا این سری جدید که وارد ایران شده، من رو باز هم به سمت موتورولا کشونده (البته آیفون سر جاش میمونه) و مسئله ای که باعث میشه تردید داشته باشم، همین قضیه آنتن دهی و عدم سازگاری با بعضی از bts ها هستش. مدل Z6 که به نطر من نسبت به قیمتش خیلی می ارزه (امروز 240 قیمت گرفتم) میزان SARش 1.55 هست که واقعا زیاده و من تا حالا SAR به این بالایی ندیده بودم. مدل v8 هم چشم منو گرفته، متاسفانه SARش خیلی زیادی کمه، چیزی در حدود 0.34 که اصلا خوب نیست.
حالا کسانی که این دو مدل رو دارن لطفا بگن که تو مکانهای مختلف اوضاع آنتن چه جوریه تا من بتونم یه تصمیم درست بگیرم. چیزی که من فهمیدم اینه که نه گوشی های موتو اشکال دارن و نه bts های مخابرات؛ بلکه این دو تا با همدیگه مشکل دارن!
ممنون میشم یه جواب درست و حسابی بدین:20:
به من اصلا مربوط نیست ها ولی این Z6 واقعا اینطوریاست؟!!!!!
بفرمائید! من الان دو تا شاخ بزرگ دارم!!!کد:http://urltea.com/2v94
نقل قول:
والا گویا گوشی من هم با بی تی اس های غرب تهران سمت اریاشهر کاشانی میدون نور مشکل داره تا میرم اونجا انتن میپره و میزنه unregisterd sim حالا در صدد هستم فلشش کنم تا ببینم چی میشه . درست میشه یا نه و یه زنگولی هم به فیتکو بزنم داستان رو بگم. گوشیمم z6
سلامنقل قول:
والله منم به همین نتیجه رسیده ام..حتی در مورد سامسونگ(البته سامسونگ اکثر گوشی هاش سار کمی هم داره که مزید بر علت میشه)
اما خوب چون بی تی اس های کشور..نوکیا و اریکسون و الکاتله..انگار رابطه یخیلی خوبی با برند های دیگه ندارن!!!
شاید علمی نباشه اما به عینا برام با تجربه ثابت شده که برند بی تی اس و برند گوشی توی انتن دهی با هم مربروط میشه
شاد باشید:20:
دوستان مشکل پریدن آنتن به خاطر تنظیم این گوشی سفارش امارات و دوبی هستش و با پهنای باند کم ما تنظیم نشده که بعد از نصب این MP ها به حالت global برای رفع این مشکل کافیه گوشی رو به یکی از Monster pack های موجود فلش کنید بعد از این کار پوز 3310 رو هم میزنه...نقل قول:
Download RSD Lite اگه RSD رو ندارنید دانلودش کنید
مراحل فلش با RSD LITE رو باز کنیدکد:http://www.letsmoto.com/forumsR/file2464.html&act=down
گوشی رو خاموش کنید و * and # (* به همرا #) رو با هم فشار دهید بعد دکمه روشن رو بزنید
اکنون میتوانید گوشی را به کامپیوتر وصل کنید
RSD گوشی شما رو شناسایی می کند
به روز شده ترین MP ها رو از این سایت دانلود کنید
بعد فایل دانلود شده را از طریق RSD بروی گوشی بریزد یعنی Browse کنید و در RSD دکمه START رو بزنید..کد:http://berliozz.bashorg.net.ru/
MP های سایت بالا برای تما می گوشی های Z6کار برد دارد ولی برای افزایش کیفت فیلم برداری و سرعت گوشی بایداز MP های دیگر استفاده کنید که بعدآ براتون میگم
برای نصب تم بعد از اینک یک از MP های بالا ربختی توی مموری گوشی فولدری هب نام .SKIN ساخته میشه که کافی تم ها روبریزی اون تو تا گوشیت بشناستشون...
این گوشی فرمت های WMV,MPG4,MEG رو ساپورت میکنه همینطور با برنامهZPLAYERمیتونی باهاش .AVI,DAT,,...رو اجرا کنی که باز تبدیل کننده ویدویی و برنامه Zplayer رو تو چندر روز دیگه براتون میگذارم
صد در صد تایید میشه....نقل قول:
چون هم LCD گوشی Z6 بهتره
هم سیستم عاملش
هم پردازندش
البته 40 تومن گرونتره
در مورد l9این گوشی تقریبآ مثل l7 هستش با این تفاوت که کیفت دوربین بالا تر رفته
موزیک پلیر قوی تری داره
و پردازندش قوی تره که توی رنج قیمت گوشی خوبی هستش..
نمیدونم توی تبریز باشه یا نه...