ميگم استفاده از travian manager جرمه تو تراويان؟:13:
Printable View
ميگم استفاده از travian manager جرمه تو تراويان؟:13:
بله و نقض قوانین محسوب میشه در ضمن Ban میشی (محروم)نقل قول:
مواظب باش چون با کسی شوخی ندارن!!!
ولی اگه می دونی یه هفته نیستی :21: انجام بده چون نسخه trial به مدت 10 روز کار می کنه :31:
با عرض سلام
میخواستم یه چند تا سوال بپرسم
1-اتحاد به چه صورت انجام میشه ومن که الان مرحله 15 ماموریتها هستم و 34 نفر جمعیت دارم چه مدت دیگه میتونم با بقیه متحد شم؟
2-چه طور میشه من که دوستم میخاد تازه عضو بشه بر روی نقشه در همسایگی من قرار بگیره تا با هم متحد شیم؟من تو سرور 6 اروپا هستم.
با تشکر
سلام . واسه پیوستن به اتحاد های دیگه شما باید ساختمون Embassy یا سفارتخونه داشته باشید .نقل قول:
با عرض سلام
میخواستم یه چند تا سوال بپرسم
1-اتحاد به چه صورت انجام میشه ومن که الان مرحله 15 ماموریتها هستم و 34 نفر جمعیت دارم چه مدت دیگه میتونم با بقیه متحد شم؟
2-چه طور میشه من که دوستم میخاد تازه عضو بشه بر روی نقشه در همسایگی من قرار بگیره تا با هم متحد شیم؟من تو سرور 6 اروپا هستم.
با تشکر
باید موقعیت جغرافیایی رو مثلا اگر شما جنوب غربی هستید ؛ ایشون هم جنوب غربی انتخاب کنند . و شانسی نزدیک شما قرار بگیره . میتونه اگر اینطور نشد ؛ چند بار یوزر بسازه تا یکیش نزدیک شما در بیاد .
همین :)
خب حالا چطور با همسایه ها کناربیام برای اتحاد؟
ديگه اون بر ميگرده به فن بيام خودتون.نقل قول:
تازه اگر عضو اتحادي نباشن و ببينن شما اتحاد زديد به احتمال 90% به شما مي پيوندن.:46::10:
ببخشيد 2 تا پست شد. يه سوال رو نديدم!نقل قول:
جواب سوال 1: شما بايد حداقل سفارت سطح 3 داشته باشيد. هنوز خيلي راه داريد!
جواب سوال 2: شانسي هست.اينجوري كه من حساب كردم شانس دوستتون ( با حساب جا هايي كه ديگر بازيكن ها گرفتن) تغريبا 1 در 300 هست!
اقا خودمم سوال داشتم. مي خواستم بدونم E-mail پشتيباني رو كسي داره؟ خيلي مهمه خواهش ميكنم اگر ميدونه كسي سريعا جواب بده.
این یعنی تعدیل منابع مثلا شما 100 تا آهن 200 تا چوب 500 تا خشت و 200 تا گندم دارین و میخواین از همه منابع یکی داشته باشین وقتی از این استفاده می کنین همه منابع شما یکی میشه یعنی 250 تا از هر منبع دارین و هزینش سه تا طلا هستنقل قول:
سلام به همه تراوینی ها...(معتاد کننده ترین بازی جهان)من هم تو سرور 1 و هم تو سرور 2 Gth هستم..
راستی برای پشتیبانی هم به support یه پیغام خصوصی بزنید!
خب مشكل من اينه كه نميتونم پيغام بدم اررور ميده. ميخواستم e-mail براشون بزنم.كسي E-mail پشتيباني رو نداره؟نقل قول: