مهرداد جان سلام
اين نسخه شما قديمي شده. الان ورژن 6.0.0.292 اومده. شما اون رو دانلود كن مشكلت حل مي شه
Printable View
مهرداد جان سلام
اين نسخه شما قديمي شده. الان ورژن 6.0.0.292 اومده. شما اون رو دانلود كن مشكلت حل مي شه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط radepa
از کلیدی که مهدی عزیز گذاشته استفاده کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من خودم نسخه 391 را نصب نكردم اما يكي دو نفر گفته بودند كه اين ليسنس كي با اين ورژن هم كار مي كند.
البته اين فايلي كه پيوست كردم را هم امتحان كني بد نيست.
عزيز من اين هم ليسنس کي :نقل قول:
نوشته شده توسط nfsmw
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط shahbab
زیاد ناراحت نباش می دانی که کامپیوتر و مسائل مربوط به آن درست شده تا هم حال و هم وقت آدم را بگیرد :biggrin: ولی برای مشکلاتی که با انتی ویروس کاسپرسکی داری من چند توصیه کوچک برایت دارم که امیدوارم برایت مفید باشد(چون خود من قبلا بعصی از این مشکلات را داشته ام):
در مورد مشکلت با نصب همزمان نود32 و کاسپرسکی نسخه 6 باید بگم اول باید کاسپرسکی را نصب کنی بعد
نود را چون در این مورد نود32 بزرگوارتر از کاسپرسکی است!
در مورد مشکلات مربوط به اسکن هم باید بگم که مشکل از سیستم شدیدا آلوده تو است نه از کاسپرسکی چون همانطور که میدانی اکثر تروجانها در حافظه سیستم مقیم بوده و اجازه دسترسی به خودشان را به دیگر پروسه ها نمی دهند و اکثریت انتی ویروسها برای از بین بردن آنها احتیاج به ریستارت سیستم دارند علاوه بر این بعضی از تروجانها لیستی از نرم افزارهای ضد تروجان دارند و اولین کاری که می کنند از کار انداختن نرم افزار مربوطه است آنتی ویروس کاسپرسکی مانند اکثر انتی ویروسهای خوب دیگر سیستم موثری برای محافظت از خودش دارد و برای بیرون راندن تروجان از حافظه و هسته سیستم و از بین بردن آن از تمامی منابع و توان سیستم استفاده می کند یعنی دو پروسه صد هم که هیچکدام به همدیگر باج نمی دهند و نبرد این دو بر سر منابع سیستم اغلب باعث کند شدن شدید و گاهی به قول شما هنگ سیستم می شود به خصوص اگر میزان آلودگی زیاد ویا تعداد زیادی تروجان در سیستم فعال باشند بنابراین من پیشنهاد می کنم اول در حالت Safe Mode سیستمت را با کاسپرسکی اسکن کنی(با قویترین سطح تنظیمات امنیتی) بعد دوباره در حالت طبیعی دوباره با حداکثر تنظیمات سیستمت را اسکن کنی تا از پاک شدن کامل سیستم مطمئن شوی تازه پس از آن من پیشنهاد می کنم از یک آنتی تروجان دیگر هم برای پاک کردن سیستمت استفاده کنی چون هیچ ضد ویروسی کامل نیست و بعد از این یادت باشد که در صورتی که از نود32 به تنهایی استفاده می کنی از یک آنتی تروجان قوی در کنارش استفاده کنی.
در مورد سوالت درباره بهترین نسخه کاسپرسکی باید بگم نسخه 5 آن بسیار پایدار و تقریبا بی عیب و نقص است
ولی نسخه 6 دارای خصوصیات ویژه و جدیدی است که ان را از نسخه قبلی متمایز می کند ولی چون در مرحله بتا است ممکن است مشکلاتی هم برای سیستمت به وجود آورد ولی نسخه های آخر لاقل در سیستم من بسیار پایدار بوده و من به ویژه عاشق این نسخه 297 شده ام چون بر روی سیستم من بسیار فرز و چالاک بوده بعضی از مشکلات نسخه های قبلی را هم ندارد. :biggrin:
سلام
در تاييد صحبت هاي دوست عزيزم بايد بگم كه مطمئناً مشكل از كاسپرسكي نيست. چون همين نسخه بتا رو من و خيلي ديگر از دوستان استفاده مي كنيم و اتفاقا همين ديروز هم من كل سيستمم رو اسكن كردم و مشكلي نداشت.
در ضمن اين نسخه 297 يك چيزه عجيبي كه داره كه من خودم حيرون موندم اينه كه گاهي اوقات كه نگاه مي كنم مي بينم فقط 1 يا 2 مگ از رم رو اشغال كرده در حالي كه ورژن هاي قبلي با اينكه خيلي كم بود اما حدود 6-7 مگ بود و اين 1 يا 2 مگ ديگه واقعا شاهكاره!
با سلام به دوستان به من كمك كنيد من خيلي موندم از صبح تا شب هم از اينتر نت استفاده مي كنم در مورد انتي ويروس كاسپر اسكاي مال من ورژن5,0,338كي اونو نمي دونم اگر به من كمك كنيد ممنون مي شم
سلام دوست خوبمنقل قول:
نوشته شده توسط llvllxp
از يكي از اين 2 ليسنس كي استفاده كن. يا اينكه در اينجا پيوست كردم يا از ليسنس كي كه در صفحه قبل پيوست كردم.
سلام دوستان
برای این نسخه چیزی سراغ ندارید
Kaspersky Anti-Virus Personal - Personal Pro 5.0.522
همینی که تو صفحه اصلی سایت معرفی شده.رج شو از قسمت نظرات دانلود کردم اما کار نکرد
ممنون
;) :laughing: ;)
سلام
از اين استفاده كن: