حیف که این تغییرات به این زودی ها اعمال نمیشه - ولی در کل ای ول
Printable View
حیف که این تغییرات به این زودی ها اعمال نمیشه - ولی در کل ای ول
اينتر قهرمان ميشه... .
چلسی قهرمانه....
احتمالش زیاده ولی...................نقل قول:
اينتر قهرمان ميشه... .
این هم میلان جدید
با این تغییرات من بیش از گذشته به قهرمانی امیدوارم .
حالا مثلا چه تغییری کرده ؟تازه هروقت تداوم داشت این پیروزی ها انقدر شاد باشید(من خودم میلان رو خیلی دوست دارم ولی اینترم برام یه چیز دیگس ولی خدایش بعد از اینتر میلان وبارسا ومنفور ترین تیم برا یووه هست اینو گفتم فکر نکنی از میلان بدم میاد ولی انصافا این فصل خوب کار نکرده وفکر نمیکنم بتونه خودش رو بالا بکشه ولی برای لیگ قهرمانان میتونه بهترین باشه)
:40::40::40:رئال مادرید:40::40::40:
بازم سلام
اولا من نميدونم چرا بعضي از اين طرفداراي ميلان اينقدر الكي خوشند
اگه ليگ قهرمانان اروپا جاي با تجربه هاست رئال مادريد با نه بار قهرماني با تجربه ترين تيمه
دوما اگه آرسنالي ها معتقدند كه تيمشون جوونه و بهتر ميتونه بازي كنه رئال مادريد هم يكي از جوون ترين تيم هاست
سوما رئال با لاتزيو در مرحله مقدماتي بازي كرده و كاملا با جو ورزشگاه المپيكو رم آشناست و خيلي راحت بازيشو ميكنه و اگه بازي رو نبره راحت يه تساوي ميگيره مثل كاري كه با لاتزيو كرديم
چهارما رئال مادريد اين فصل توي خونه حتي مساوي هم نداشته و همه بازي هاش رو چه در ليگ و چه در جام حذفي و چه در ليگ قهرمانان برده
پنجما تو صفحه اول خوندم كه يه ميلاني سفت و سخت نوشته بود كه آقاي گل اين مسابقات فليپو اينزاگيه كه در جواب بايد بهشون عرض كنم كه رائول و رود فان نيستلروي دو مهاجم رئال مادريد در صدر جدول گلزنان قرار دارند
بازم ميگم رئال قهرمانه
موفق باشين
اولا ما الکی خوش نیستیمنقل قول:
دوما اگه به چند ساله اخیر برگردیم می بینیم که بهترین تیم میلانه نه رئال تازه میلان به جز سال 2004 در تمام نیمه نهایی های 5 سال اخیر حضور داشته
سوما اگه دقت کرده باشدی ما گفتم آقای اینزاگی بهترین گلزن تاریخ این بازیهاست و منظور این بوده که بیشترین گل در مجموع رقابت ها رو به سمر رسونده ( مثل علی دایی در بازیهای ملی )
... ما هم می گیم میلان قهرمانه
با آرزوی فینال میلان ------------- رئال .
قدرت دست ماست. شک نکنید امسال جامو توتی بالا میبره
:40::40:roma