چرا همش سیو گیمام پاک می شه . پدرم در اومد . بار 5 که دارم از اول می رم . کرک رو هم عوض کردم . ولی تغییر نکرد . (پروفایل ساختم مشکل پروفایل نیست) بعضی مواقع پاک می کنه . کککککککممممممککککککممممم ککککننننیییییددددد Please
Printable View
چرا همش سیو گیمام پاک می شه . پدرم در اومد . بار 5 که دارم از اول می رم . کرک رو هم عوض کردم . ولی تغییر نکرد . (پروفایل ساختم مشکل پروفایل نیست) بعضی مواقع پاک می کنه . کککککککممممممککککککممممم ککککننننیییییددددد Please
نمی دونم والا واسه من که تا حالا که سواره اون ماشینه شدم مشکلی نداره و سیوم پاک نشده !نقل قول:
شاید اشکال از ویندوزت باشه .
به نظره من شاید اشکال از ویندوز شما باشه . یا شایدم اشکال از خوده بازی !نقل قول:
به هر حال من کرک بازی خودم را براتون Upload کردم تا انشالله مشکلتون حل بشه .:46:
پسورد فایل : :40:P30World:40:کد:http://www.sendspace.com/file/enay3a
دقیقا من همین مشکل رو داشتم بازی رو از اول نصب کردم درست شد یه سوال دارم ازت وقتی نصب میکنی بازی رو میتونی مسیر بازی رو عوض کنی یا نه بازی توی درایو خاصی نصب میشهنقل قول:
کلا Setup این بازی حتما باید تو درایور ویندوز نصب بشه !نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم اول فکر میکردم باید حتما تو این درایو نصب بشه و 2 یا 3 بار هم اونجا نصب کردم ولی مشکل بالا رو به نوعی پیدا کردم ولی بهد از اینکه فایل های rar رو تو یه درایو میریزید بعد که می خواهید بازی رو نصب کنید گزینه ای وجود داره به نام more option که درایو رو حتما از اونجا عوض کنی و بازی به درایو دلخواهت نصب بشه من با این کار تونستم بازی رو اجرا کنم و تا پایان بازی هیچ اتفاقی هم نیوفتاد حتی مشکل سیو هم نداشتم
سلام به همه بچه های توپ :20:
آقا این بازی ترکونده خدایی :21:
من که مشکل داشتم ، اول تو نصبش مثل بقیه بچه ها خودش تو درایو C نصب میکرد نگید چت :13: میزنه More Option ام رفتم ولی به صورت Auto خود به خود تو درایو C نصب میکرد حالا بگزریم ویندوزو عوض کردم درست شد البته همون ویندوز قبلی رو نریختم ها !!!:27: یه ورژن دیگه رو امتحان کردم درست شد
بعد مشکلم تو ابتکار جدید ماکروسافت بود که بازی به طور ناگهانی میپرید بیرون :31: اونم درست شد ولی بازم مجبور شدم یه مدل دیگه ویندوز بریزم :41: آقا سرتونو درد 3 4 تا ویندوز عوض کردم تا همه مشکلم حل شد ولی بازم
یه مشکل اصلی من مونده قبلا از بازی میپرید بیرون Dont Send میداد ولی الان نمیده اگرم بده به گفته بچه ها تو پستای قبلی ALT+Tab رو میزدم که دوباره بره تو بازی خدا رو شکر تونستم بازی رو یکی دو مرحله ببرم جلو
ولی :46: حرف اصلی من اینه آقا مشکل اصلی ما Windows :21: هستو بس
چون بازی برای ماکروسافت هست با ویندوز های قلابی مشکل داره من یه چیزی به زهنم رسیده که این بازی رو
رو Vista انجام بدیم:8:
از اونجایی که فکر میکنم تو Vista این بازی به صورت کامل و بدونه عیب اجرا میشه ضرری نداره که امتحان کنید
خودم می خواستم که این کارو بکنم ولی 1 وقت ندارم چون هر روز میرم دانشگاه بر میگردم (کرج) 2 نمی تونم وقتمو زیاد رو بازی بزارم ولی به شما توصیه میکنم که برید این کارو بکنید
سنگ مفت گنجشکم مفت :5:
اگه کسی به خودش جسارت داد این کارو کرد خبرشم به ما بده مننون میشم :11:
من اصلا رو ویستا نصب کردم اما برای اجرا میگه فلان فایلو باید از نت بگیری!!یک لینک میده برا دانلود(بگو میمردین اینو میزاشتین رو بازی؟!!!)نقل قول:
نه بابا اون یک آپدیته که می تونی کنسلش کنی !نقل قول:
نخیر اصلا بازی بدون اون اجرا نمیشه!!مثل درایور گرافیک واجب بود.شاید ویندوز شما نصب داشته اونو برا من که نداشت.من رفتم تو اکس پی اجرا کردم...نقل قول: