سلام به همه
گوشی من N70 هستش . تعصبي روش ندارم فقط بگم كه از اين گوشي بهتر وجود نداره :happy:
خيلي ازش راضيم
كيفيت صداش با هندزفري فوقالعادست . به نظرم از ان90 خيلي بهتره .
Printable View
سلام به همه
گوشی من N70 هستش . تعصبي روش ندارم فقط بگم كه از اين گوشي بهتر وجود نداره :happy:
خيلي ازش راضيم
كيفيت صداش با هندزفري فوقالعادست . به نظرم از ان90 خيلي بهتره .
سلام بچه ها من 6600 دارم خيلي عاليه گوشيي هست كه رم 1 گيگ رو ساپورت مي كنه :biggrin:
مموري فابريك 64 مگابايت اگر حدود 24 هزار تومان اضافه بدهيد ميتوانيد ان را تا 512 مگا بايت ارتقا دهيد. توصيه ميكنم 1 گيگا بايت نخريد هم سرعت را كم ميكند هم كمي گران استنقل قول:
نوشته شده توسط hamed_110
منم نوكيا 6260 دارم :
Features of the Nokia 6260 include:
Active TFT rotating display display (65,536 colours, 176 x 208 pixels)
Push to Talk (PTT)
Mobile email and VPN client
HTML browser
Quickword and Quickpoint for viewing documents
Bluetooth™ wireless technology
Additional connectivity: Infrared, Pop-Port™ connector, Nokia Connectivity Adapter cable (USB)
Local synchronization of contacts, calendar, to-do items, and notes to a compatible PC using PC Suite
Downloadable Java™ and Symbian applications
Voice Features: voice dialing, voice commands, voice recorder
Integrated handsfree speaker
Integrated digital VGA camera (640 x 480 pixels, digital zoom)
Video recording and playback
FM radio and MP3 player
Polyphonic ringtones & True Tones
Five-way scrolling navigation
Text messaging with concatenated SMS: send and receive messages containing up to 459 characters
Multimedia Messaging Service (MMS) for receiving, editing and sending messages with text, audio files, voice clips, video clips and images
Predictive text input
Memory: 6 Mbytes
Includes a 32 Mbyte MMC memory card, preloaded with a number of applications you can try for free
GPRS class 6
Data transfer up to 43.2 kbps
Triband
Size: 102 x 49 x 23 mm
Weight: 130g
Battery standby: up to 6 days
Talktime: 2 - 4 hours
بهتر بود از زبون خودت گوشیت رو معرفی می کردی تا اطلاعاتی رو بدی که همه می دونن!!!!
در تکمیل صحبت دوستان باید بگم که مموری 512 6630 قبل از گرون شدن قیمت گوشی 13 تومن بود.
گوشی n70 هم واقعا گوشیه بی نظیریه فقط چند تا مشکل داره:
--با زدن دکمه قرمز برنامه کامل میشه
-- یه کم کند(البته تقریبا همه گوشی های smartphone همینطورین)
-- کیفیت عکس های نزدیکش خوب نیست.
اینم اضافه کنم بهترین گوشی تویه فیلم برداریه و بر خلاف عکس های نزدیکش عکس های دورش واقعا عالیه.
[quote]
من هم مثل این دوست فکر میکنم !
محمد جان قربون آواتار خوشگلت شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان از اين گويا تر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadعزيز
_ با زدن دكمه قرمز برنامه كامل ميشه يعني چي؟
گوشی من 3250 نوکیا هستش دارای بلوتوث هستش mp3 حرفه ای داره همراه با دوربین 2M pix هستش واقعا کارش عالیه