عزیز بفرما امیدوارم مشکلت حل بشه :نقل قول:
فکر نکنم برای دانلود از rapidshare با این حجم مشکل داشته باشی ولی اگر مشکلی داشتی از این سایت استفاده بکن :کد:http://rapidshare.com/files/262088324/data.zip.html
کد:rapidbaz.com
Printable View
عزیز بفرما امیدوارم مشکلت حل بشه :نقل قول:
فکر نکنم برای دانلود از rapidshare با این حجم مشکل داشته باشی ولی اگر مشکلی داشتی از این سایت استفاده بکن :کد:http://rapidshare.com/files/262088324/data.zip.html
کد:rapidbaz.com
سلام دوستان
بعد از مدت ها خواستم این بازی رو نصب کنم و انجام بدم اما متاسفانه kingdoms من دی وی دی هاش انگار خراب شده
همه کمپین هارو نصب کردم به جز crusaders
تنها در فایل 50 مگابایتی crusades/main/animations/pack.dat خطای کپی میده
همه مدل نرم افزار کپی خش دار و غیره هم امتحان کردم
اگه کسی این بازی رو داره لطف فقط و فقط همین یه تیکه فایلو واسم آپلود کنه به هر شکل ممکن از خجالتش درمیام
بهم پیام خصوصی بده یا تو صفحه بازدید کنندگانم پیام بذاره این لطفش بی جواب نخواهد بود
پیشاپیش ممنونم
آقا چند تا از دوستان ديگه هم سريال نصب اين بازي رو مي خواستن ولي هيچ جوابي نگرفتن.لطفا اگه كسي ميدونه يه راهنمايي بكنه مه مشكله ما حل بشه.
سلام لطفا یک مود برای نقشه جدید برای باری روم توتال وار برای دانلود بگزارید ممنون
دوستان کسی سریال نصب این بازیو داره ؟ نسخه دارینوس . هر چی میگردم پیداش نمیکنم :(
خیلی خوب بود ممنون
اقا به من کمک کنید.خواهش میکنم.
من این بازیو خریدم ولی دفترچش سر یه صانحه ای از بین رفت.
من الان دنبال سریال نامبر این بازیه توپ و باحال میگردم.لطفا کمکم کنید.نسخه طلایی دارینوس هست.
لطفا کمکم کنید.
سلام دوستان من Broken Crescent نصب کردم در اجراش به مشکل بر می خورم ممنون میشم کمکم کنید
بازی Medieval II Total War خیلی دوست دارم ممنون میشم کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..... :n02:
اول توضیحات کلی بازی :
این بازی محصول سال 2005 شرکت اسیمبلی کریتیو هستش اما شرکت سگا اون رو در سال 2006 به بازار عرضه کرد .
سبک این بازی استراتژیک - شبیه ساز است که من بهش میگم شبیه ساز امپراطوری یک کشور در قرون وسطا !؟
یه چیز جالب راجع به این بازی اینه که در رتبه بندی استیم نمره 10 از 10 رو گرفته .....
دوم ویژگی های بازی :
1.در این بازی شما به عنوان امپراطور یک کشور در قرون وسطا هستید.
2.شما میتونید با اعمال سیاست و تجارت روابط خودتون گسترش بدید .
3.در این بازی جاسوسان میتوانند مهره خوبی برای شما باشند چرا که مخفیانه وارد هر شهر و استانی میشوند و به ثبت اطلاعات می پردازند .
4.یکی دیگر از ویژگی های جاسوسان باز کردن دروازه های دشمنان در وقتی که شما به ان ها حمله میکنید .
5.شما میتوانید با انتخاب یکی از کشور های المان و فرانسه و انگلستان و اسپانیا و ونیس وارد جهانی شامل قسمت بزرگی از اروپا
و افریقای شمالی و اسیای غربی شوید .(البته پس مدتی که امریکا کشف شد میتوانید به استعمار گری بپردازید.)
6.سپاه و جمع اوری نیرو برای حمله و دفاع ضروری هستش .
7.استخدام اسقف برای ترویج دین در کشور خود وکشور های دیگر .
8.در این بازی تمام شخصیت ها دارای سن و عمر هستند وممکن است در جنگ یا بر اثر اتفاقات دیگر مثل بیماری و و کهولت سن بمیرند .
9.امکان مسدود کردن راه های زمینی و ابی تجاری برای صدمه مالی به دشمنان .
10.ازدواج در کلیساهای بزرگ و جشن عروسی .
11.امکان بچه دار شدن .
12.خلاصه خیلی بازی باحالیه !
توجه : لینک فعال دانلود این بازی رو میتونید از تو بخش دانلود بازی با عنوان تاپیکه "اگه بازی اکشن یا استراتژیک دوستداری . بیا تو !!!" دانلود کنید . :n18:
سوم تصاویر محیط بازی :