(علی رغم صحبت های دوستان!!!)
امروز را دیدین؟
این یارو الیاس که ظاهرا باید فرشته باشه....
دیدین چطوری کمکش کرد؟
:دی
Printable View
(علی رغم صحبت های دوستان!!!)
امروز را دیدین؟
این یارو الیاس که ظاهرا باید فرشته باشه....
دیدین چطوری کمکش کرد؟
:دی
اتفاقا ازمال امروز معلوم شد كه شيطان استنقل قول:
دكتر گفت خدارو قبول دارم ونااميدي كار شيطان است چهره الياس چطوري شد:31:
سلام
دوستان به نظره شما این حسابداره توی سریال میوه ممنوعه یه ریزه مشکوک نمی زنه؟
آره خیلی،توی اون قسمت وقتی رفته بودن اداره پلیس گزارش گم شدن رو بدن یادتون هست گفت:"یه برشکسته اقتصادی بودن"نقل قول:
اون صحنه ای که توی باشگاه بدنسازی بود ، مشکوک زد ! خیالم راحت شد که اگه قتلی صورت گرفته باشه کار امیر جعفری نیست . خیلی دوست ش دارم هم خودش رو هم نقشش رو توی این سریال . فکر کنم باید اولین کار جدیش باشه !نقل قول:
سلام
دوستان يه چيزي بگم......
الياس يا مرده يا دربستي اسير شيطان شده
چون درصورتي ميگه به هيشكي نگو كه من اينجام كه ميدونه بقيه ميدونند كه اون مرده
شيطان براي رقابت با ما و به دست آوردن افسار ما هر كاري ميكند
من به شدت از جلال خوشم نمياد خيلي شخصيت افتضاحي داره.......يعني يه نمود واقعي از يه بچه ي به ظاهر مسلمونه دو رونقل قول:
سلام
همين مساله درباره برخي شخصيتهاي يهوجب خاك هم صدق ميكنه
نقل قول:
سلام
دقیقا منم به خاطر همین صحنه باشگاه شک کردم.
به نظره من هم امیر جعفری خیلی بازی روونی داره و انگاری هم خیلی از خودش مطمئنه که کاری نکرده.
ولي من از خودش و شخصيتش اصلا خوشم نمياد ازش مخصوصا از خودشنقل قول:
دقیقا منم به خاطر همین صحنه باشگاه شک کردم.
به نظره من هم امیر جعفری خیلی بازی روونی داره و انگاری هم خیلی از خودش مطمئنه که کاری نکرده.
ولي راس ميگين اين حسابداره خيلي مشكوك ميزنه
اره امير جعفري به هش نمياد وتو نقشهايي كه بازي كرده خلاف اونطوري نبوده:31:نقل قول:
كار حسابداره است:18:
سلام.این خبر یه کم قدیمی هست(13/6/86) اما نکات خواندنی در مورد فیلم شکرانه درونش هست :46:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سیدهادی منبتی مدیر گروه فیلم وسریال شبکه تهران در گفتگو با روابط عمومی شبکه تهران از پایان 90درصد فیلم برداری سریال شکرانه خبرداد و افزود تصویر برداری این سریال تا اوایل ماه مبارک رمضان پایان می پذیرد و این سریال در 30قسمت حدود 30دقیقه ا ی برای پخش آماه می شود وی افزود 10قسمت این سریال در مرحله تدوین نهایی قرار دارد وی درمورد پخش همزمان این سریال در مراکز استانها افزود .باتوجه به زمان پخش این سریال احتمال می رود شبکه های استانی پس از اذان ومناجات امکان پخش همزمان آن راداشته باشند همچنین باتوجه به درخواست مقامات تاجیکی در مورد پخش همزمان این سریال در تاجیکستان این موضوع مطرح شده است تا در صورت موافقت نهایی سریال شکرانه همزمان در تهران و تاجیکستان پخش شود وی ازتداوم پخش این سریال در شب های قدر و احیا خبرداد و افزود با توجه به تناسب موضوعی داستان در بخش های مربوط به شب ها ی مذکور امکان پخش سی شبی سریال وجود دارد و این سریال از شب اول ماه مبارک رمضان تاپایان ماه پخش میشودوی حجم کار انجام شده در تاجیکستان و ایران را مساوی دانست و افزود 50درصد کار درایران و50درصد در تاجیکستان ضبط شده است تسلط بازیگران تاجیکی به زبان فارسی دری ، شرایط مناسب آب وهوایی و بهره گیری از لوکیشن های متنوع و متعدد از علل انتخاب تاجیکستان برای تصویربرادری این سریال بوده است منبتی همچنین از همکاری و تعامل مناسب بازیگران و عوامل تاجیکی در ساخت این سریال خبرداده واظهار امیدواری کرد سریال شکرانه یکی از مجموعه های دیدنی رمضان 86باشد گفتنی است سریال شکرانه کاری معنا گرایانه است که با موضوع حق طلبی و گرایش به حقیقت در طول داستان به مشترکات فرهنگی و اجتماعی ایران وتاجیکستان نیز نظرداشته و شخصت ها ی داستان درپی پیشبرد موضوع داستان بدبین موضوع نیز می پردازند حامد جوانی است تحصیل کرده که اعتقاد به کار و تولید وتلاش دارد. در میانه راه پر فراز و فرودی که در تأسیس یک کارگاه تولیدی فراروی او گسترده شده، در تنگنای اقتصادی کمکی را از پدرش می پذیرداما بزودی در می یابد که این پول متعلق به فرددیگری است که پدر ش به او مدیون است بنا به درخواست پدر او موظف میشود........