ایول پتروس این لاستیکه خیل قشنگه ..
Printable View
خیلی ممنونم از نظری که دادینقل قول:
لاستیک هم خیلی مدلینگش عالیه . فقط ای کاش متریال میدادی یه رندر مامان ازش میگرفتی تا بیشتر فیض ببریم ...
این لاستیکه خیلی کار داره: مثلا معلوم نیست برا کدوم شرکته. تکسچرینگ میخواد که منم بلد نیستم
ممنوننقل قول:
نظر شما همیشه باعث دلگرمیه
اره لاستیکت قشنگه!
سلام چه طورید؟ zikzak & interior آقا بس (پس) این render از ماشینای ما G شد؟:31:
وخ کردید render به کنیت merzi :31:
2تا کار ناقص می ذارم من همیشه ناقص ام :27: نیس 3d تفریح مورد علاقمه بیشتر حال میکنم شروع کنم تا تموم :46: ایناهاش
راستی 1 topic زدم راجع به تبدیل catia to max خیلی نیازم امیدوارم کسی باشه که catia کار کرده باشه (و البته max)
پشت و روی 1 نفره ( رنگشو نبینین:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ناقص اما گوگولی شده face اش :20: (البته به نظر خودم.آدم ماچش می یاد:31:) دلم نیومد نذارمش
نظر دهیت :46: مرسی...
ایول پس باید یه تاپیک برای کار های زیبراش بزنیم ...
میرم بزنم شما هم بیا .
سلام !
آقا امروز با سنگین ترین آبجکتی که تو عمرم ساختم رو میذارم ... این کار رندرش 95 دقیقه به طول انجامید .
راستی یه موضوعی رو هم بگم که من با نرمافزار Nurb کار میکنم و از همون روش هم پیش میرم ... همه کارم با Curve هس برا همین بهم حق بدین Nurbs Modeling خیلی سخته ... فسفر مغز تو کاملا میسوزونه :18:
اینم از رندرش :
آهان در مورد نفرین که مال من خیلی بد تر از سجاده !!! کچل شدن که چیزی نیس الهی واریکوسل بگیری اگه نظر ندی !
واریکوسل یه بیماری بده مخصوص آقایان ... یه سرچ کنی میفهمی چی میگم :21: :19:
خدا نسیب گرگ بیابون نکنه :19:
راستی اینم بگم که همش متریاله ! تکسچر بی تکسچر :41:
خیلی جالب شده
ایرادی هم نمیبینم
موفق باشید
ایول ، اینا صندلی فراریه یا نیمکت ذخیره ها ؟نقل قول:
ولی خودمونیما خیلی قشنگ شده.
به جان خودم نیمکت ... تو ایرانو نگاه نکن صندلی مستراح میذارن نیمکت اینا با کلاسن ! اگه خواستی عکس واقعیشو بذارم ...
دمت گرم که نظر دادی ... ممنون پتروس جان .
نقل قول:
خیلی علیه !ولی شاید بهتر بود که صندل ها کمی بیش تر از زمین فاصله داشتن،نمیدونم؟! ولی خیلی عالیه!!!