اونقدر ها هم اشغال نيست!
قبلا براي من هم 20 بار در روز قطع ميشد...ولي الان 2-3 بار...
ولي سرعتش براي من عاليه...15-16
Printable View
اونقدر ها هم اشغال نيست!
قبلا براي من هم 20 بار در روز قطع ميشد...ولي الان 2-3 بار...
ولي سرعتش براي من عاليه...15-16
نه ستاتیک چان داره خوب میشه میری پارس به نظر من نرو چون یوهو دیدی یه چیزایی اسیا تک به کاربراش داد !!!
tacki جون ما آخر نفهمیدیم تو از آسیا راضی هستی یا نه.یه جا میبینیم هزارتا چیز بهشون گفتی یه جا میبینیم داری طرفداری میکنی.آخرش کدوم وری هستی؟
جدا مال شماها قطع میشه؟کدوم منطقه هستید مگه؟من تا حالا توی این 62 روز مشکل قطعی نداشتم.راضی هم هستم.فقط این چند روز سرعت پایین دانلود اذیت میکنه که میبینید از یه ساعت قبل آن شدم تا هر چی دانلود هست بکنم:31:
باسلام
دوستان بالاخره من اين سرويس 64 اسيا تك را بگيرم يا به فكر يك شركت ديگه باشم . پيش شماره 3316 و مركز مخابراتي اشرفي اصفهاني و مورد استفادم هم بيشتر دانلود
به.شمام که شدی هم محله ای ما.تا حالا من و تو و بتمن یه جا درومدیم.اگر برا دانلود میخوای که 64 فایده نداره.چون خیلی طول میکشه.در حالت خوب 100 مگ 4ساعت دانلودش طول میکشه.128 بگیری بهتره.واللا چند وقته این منطقه اشرفی اصفهانی دچار مشکل شده توی روزا سرعت دانلود پایینه ولی شبا تا ساعت 8 صبح خوبه.من همه دانلودامو تو اون موقع انجام میدم.من که تا حالا از آسیا راضی بودم ولی بازم هرکی نظری داره.ولی اینو میدونم 64 به درد دانلود نمیخوره.
اگه میخوایی 64 بگیری با همون دایل اپ کار کن
ای دی اس ال فقط میشه گفت + 128 تازه ای دی اس ال
128 هم خودش بدرد نمیخوره دیگه چه برسه 64
من در دوران تحصيل 64 ميگيرم و تابستون ميزنم به 128..........ولي اي كاش 256 و 512 هم ميدادن.......
نقل قول:نقل قول:
چاکر همه بچه محل های باهال هم هستیم.
من یه ایمیل به پشتیبانی زدم و بد(خفن) بهشون توپیدم.:4:
اگه تا آخر هفته آینده درست شد که هیچ.وگرنه من قراردادم را فسخ میکنم.(البته پایان ماه):29:
خیلی آقایی ممنون از راهنماییت:11:نقل قول:
من طرف دارم اسیا تک هستم من اسیا تک رو به عنوان بهترین در ایران میدانم
همین