سلامنقل قول:
من هم 100% موافقم با این موضوع که قبلا هم اعلام کرده بودم :31:
من خودم یک چیزی را دیدم و اون این که بیشتر این افراد از کلکسیون هم دیگه
نرم افزار هاشون را کش می روند ، من که خودم این را چند بار دیدم :5:
بای
Printable View
سلامنقل قول:
من هم 100% موافقم با این موضوع که قبلا هم اعلام کرده بودم :31:
من خودم یک چیزی را دیدم و اون این که بیشتر این افراد از کلکسیون هم دیگه
نرم افزار هاشون را کش می روند ، من که خودم این را چند بار دیدم :5:
بای
نظرسنجي اضافه كردم :
به نظر شما ، مجموعه هاي نرم افزاري و به طور كلي collection ها ، از مصاديق قانون شماره 12 هستند ؟
من براي كار يك سري از شركتهايي كه كار جمع آوري كالكشن انجام ميدن ارزش قائلم مثل پرند يا Mrt يا اون شركتي كه پكيج لرد رو داده بازار (اسم شركتش يادم نيست).چون اينها خودشون اقدام به جمع آوري برنامه از اينترنت ميكنن بنابراين وقت و هزينه زيادي براي اين كار صرف شده.(اجاره دفتر و حقوق كارمند و تهيه استمپر براي سي دي ها حداقلش ديگه 1 ميليون شده)اما شركتهاي ديگه اي كه كار اينها رو ور ميدارن تو يه پكيج ديگه ميزارن و به اسم خودشون ميدن بازار براي من 2 زار ارزش ندارن.بعضي ها هم كه اصلا اسم شركتهاي ديگه و حتي اسم محصول و حتي لوگوي شركت هاي ديگه رو با كمي تغييرات ميدزدند.
بنابراين نظر من روي كالكشن ها بستگي به شركت مقابل داره.اگر واقعا وقت و هزينه كرده باشه به نظرم بايد حمايتش كرد اما اگر تو نيم ساعت كالكشن شركتهاي ديگه رو ورداشته براش يه پكيج ساخته به اسم خودش داره ميده بيرون بايد چوب تو آستينش كرد.
سلامنقل قول:
باز هم با نظر ایشون موافق هستم ، همون طور که در پست قبلیم
گفتم :31: راستی نظر سنجی آمار جالبی را نشان میدهد :)
بای
دوستان هر تصميمي كه اتخاذ شود سعي كنند انجمن سي دي و قفل پي سي ورد را در نظر بگيرند. همين الانشم خيلي از زمان وضع اين قانون( كه من يكي هنوز هم دليلش اصليش را نفهميدم) از اينجا رفتن از جمله كاربر مورد علاقه من خواجه vrd كه خيلي با پستاش حال ميكردمنقل قول:
دوستاني كه هنوز راي نداده اند ، لطفا هر چه سريع تر توي نظرسنجي شركت كنند :46:
اينطوري پيش بره داستان به مجمع تشخيص مصلحت ارجاع ميشه.
من همين الان آواتور پرشين كيتي رو ديدم يه سوالي به ذهنم خطور كرد!!
گيرم يه سي دي تحت پوشش قانون شماره 12 نشه. خوب! ولي قفل روش باشه. يه بابايي بيات اينجوري تاپيك بزنه
من يه سي دي گيرم اومده كه روش فلان قفله( مثلا استاپ كپي) چجوري قفلشو بشكنم؟ با كلون 5 و الكل هم امتحان كردم نشد؟
حالا تكليف چيه؟ در اين چنين پستهايي اسم برنامه اصلي برده نشده و اگر هم بعدا اسمي چيزي بگه ممكنه اين سي دي زير پوشش قانون 12 نباشه؟
سيلوستر , فعلا يك راه براي چيزي كه فرموديد وجود داره و اون اينه كه يك قفل ايراني روي يك نرم افزار خارجي باشه ، اون هم با توجه به روابط خارجي ما خيلي بعيد به نظر ميرسه ... يعني نميشه كه قفل ايراني روي نرم افزار خارجي باشه ... قفل ايراني رو روي نرم افزار ايراني ميگذارند. حالا فرضا اومديم و نتيجه نظر سنجي بالا "خير" در اومد و كالكشن هاي ايروني خونشون مباح بود و روشون هم قفل ايروني بود... اونوقت ديگه نميدونم ، نظر شخصيه ... بستگي داره كه به سوال نظر سنجي چي جواب داده بشه .
با PreGap Image Builder امتحان كن ، يك عكس از ايزوباستر هم برامون بگذار. يادم باشه آواتارم رو عوض كنم.
سلامنقل قول:
فکرشم که می کنم خندم میگیره :20:
----------
راستی جواب سیلوستر جالب بود ، راست میگه ها :46:
و جواب persiankitty هم فابل تعمل هستش :)
ممنون
بای