سلام اینم مال من
Pourya.kh
Printable View
سلام اینم مال من
Pourya.kh
بابا تازه اين بتا هست .. كلي امكانت ديگه داره
از اينكه اين برنامه بصورت كد باز هست و ميتوني با آي دي هاي ديگر مسنجر ها لوگين كنيد و غيره .. اگر برين google talk مطالب خوبي پيدا ميكنيد .. :mrgreen:
خداكنه تو نسخه بعد شكلك هم باشه :wink:
با تشكر از spy عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Spy
گفتم شايد بعضى ها طرز استفاده از اين مخفى رو ندونن براى همين يه توضيح كوچولو با اجازه دوستان ميدم
ابتدا روي صفحه دسكتاپ يك new shortcut ايجاد ميكنيد
بعد در مكان ايجاد شده مسير فايل را پيش ميگيريد ويا متن زير را paste ميكنيد:
c:\program files\google\google talk\googletalk.exe" /nomutex"
بعد next رو ميزنيد و يه اسم انتخاب ميكنيد مثلا آيدى كه ميخواهيد وارد شويد
بعدشم ok رو ميزنيد
وكار تمام :wink: :wink:
البته من دستور هاى ديگرو امتحان نكردم :wink: :wink:
موقعي كه صدا خوب هست نسبت به ياهو واقعا بي نظيره هست و ياهو جلو اين كم مياره ولي جالبيش به اينه كه يوهو مي بيني صدا طرف مثل روبات و آدم آهني ميشه و بعد درست ميشه كه خودش يه ضعف هستنقل قول:
نوشته شده توسط Unix
منم هستم! :mrgreen:
a.shafaei
آقا اينم آي دي من amin.pakzad
اگه افتخار دادين add کنین :mrgreen:
(بابا end جمله سازی بودم خودم خبر نداشتم)
Polygamy for Google Talk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Welcome to Google Talk Patch, the site to download all the best patches for the new Google Talk instant messaging application. All the patches are developed by a small team, and in the future, there will be one patch that allows you to select features. The first patch is for Polygamy, which allows you to run more than one instance of the of the application. All that will happen is at startup, as usual, Google Talk will run, but if you go into the start menu, or use the desktop shortcut provided (Google Talk with Polygamy), you can just run it as you usually would. Without this patch, you cannot run more than once instance.
Think about it, you could have 2 accounts, personal and business, but I'm sure there are plenty more imaginative ways too!
The installer for the patch is automated, and will not be intrusive within your installation. Just go through the simple button clicking, and by the end, without any special intervention, you will have had your installation upgraded
کارش اینه که باهاش می تونید چند تا گوگل تاک باز کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین در این صفحه می توانید کارهای ابداعی که افراد با گوگل تاک انجام داده اند رو ببینید :
چیزای جالبی داره . ببینید :wink:کد:http://www.smashsworld.com/2005/08/im-on-google-talk-right-now.php
با ســـلام ..
ID : javadmps :arrow:
:mrgreen:
خوبه مرسي ولي كاش كامل بود حداقل آفلاين رو داشت