راه حل خرچن قورباغه نشون دادن زیرنویس
خوب باز من همین مشکلو داشتم ولی اب یه سرنخی که تو همین قسمت دیدم،؛ تونستم مشکلو کنم:
1.فایل زیرنویس
srt رو تو Subtitle Workshop باز کنید
2. از قسمت چپ، از اخر، کادر اول و سوم باید کزینه defualt باشند
3. از منوی Settings روی کزینه output setting کلیک کنید:
4. در پنجره باز شده از سمت چپ SubSatation ALpha(*.ssa) را کلیک کنید:
5. از سمت راست روی set font کلیک کرده و از پنجره باز شده ؛ از قسمت script، زبان arabic رو اتخاب کنید؛ ok کنید
6. روی others کلیک کنید، و از قسمت Encoding؛ کزینه Default رو انتخاب کنید و ok کنید
7. از منوی file، کزینه Save As را انتخاب کرده
8. و در کادر باز شده کزینه all formats رو انتخاب کنید، و روی SubSation Alpha ، دابل کلیک کنید، و در کادر باز شده مسیر و نام فایل را بدهید. saveکنید؛
9. باید روالی که در صفحه اول بقیه زحمتشو کشیدند طی کنید ولی دیه نیازی به تبدیل srt به ssa رو ندارید .
بيشتر شدن حجم فايل فيلم پس از زينويس كردن بطريقه Hardsub
سلام
مثلا يه فيلم 700مگي بعد از زيرنويس داركردن تبديل به 1600مگ شد كاز دو سي دي هم بيشتر هستش
1.ايا نرم افزاري براي كم كردن حجم فيلم هست
2.و بهتره كه قبل از زيرنويس دار كردن اونو كم حجم كرد يا نه بعد از زير نويس دار كردن
3. البته خود فيلم هم نوع xvid هستش و من هم در نرم افزار virtual dub نوع فشرده سازي رو xvid انتخاب كردم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
کسی می تونه به من بگه چه کار کنم که فونت زرد در پایین فیلم ثبت بشه؟
با درود
من از روش دوم برای اتصال متن به فیلم استفاده کردم
یعنی با برنامه Virtualdub
و بعد از کلنجار رفتن بسیار با این برنامه و پلاگین هاش،بالاخره تونستم که فیلم را با فونت فارسی به هم بچسبونم.اما
یه مشکلی دارم و اونم اینه که فونتی که در برنامه Voibsub / Subtitle Workshop
تنظیم کرده ام روی رنگ زرده.یعنی می خوام رنگ زرد دیده بشه.البته وقتی در پلیرهای کامپیوتر پخش می کنم، به رنگ زرد دیده می شه و هیچ مشکلی نداره اما زمانی که وارد برنامه
Virtualdub میشه، فونتش بصورت سفید درمیآد و درضمن فونتش خیلی (مات) می شه.من تمام این پست ها رو گشتم اما جوابی براش ندیدم.
کسی می تونه به من بگه چه کار کنم که فونت زرد در پایین فیلم ثبت بشه؟
مشکل در دو تیکه کردن فیلم زیرنویس شده د ر Ulead VideoStudio 6
من با نرم افزار
VirtualDub فیلم رو زیرنویس میکنم و ( نکته اینکه فشردکی Audio، PCM هستش) ولی هیچ مشکلی نداره ولی وقتی با نرم افزار Ulead VideoStudio 6 دو تیکه اش میکنم فقط صدا داره
ممنون میشم راهنمایی کنید
برنامه اي براي زيرنويس كرد فيلم بصورت هارد ساب
سلام
بااين برنامه بدون افزايش حجم مي توانيد زيرنويس هار د ساب توليد كنيد
Ultra Mobile 3GP Video Converter
{{
کد:
http://forum.persiantools.com/t14044-page445.html
}}