نه مشكل همينه كه پارت سالم نداريم.اگر لينك سالم هم براش باشه به درد اونايي كه 7 قسمت ديگه را دان كردن نميخوره.كاش قبلش يه چك ميكرديد.اگر كسي ديگر را ميشناسيد كه دان كرده بپرسيد اون هم مشكل داردنقل قول:
Printable View
نه مشكل همينه كه پارت سالم نداريم.اگر لينك سالم هم براش باشه به درد اونايي كه 7 قسمت ديگه را دان كردن نميخوره.كاش قبلش يه چك ميكرديد.اگر كسي ديگر را ميشناسيد كه دان كرده بپرسيد اون هم مشكل داردنقل قول:
آقای mx_2dar لطفا بفرمایید که شما از چه سرویسی استفاده می کنید که سرعت دانلود شما 80 است ودر ضمن هزینه آن را نیز
بگیید با تشکر از شما.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وسط دعوا نرخ تعيين ميكني؟؟ADSL/بايد به انجمن كامپيوتر و اينترنت بري.تايپيك adsl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت آقا پدرام ببخشید که اینو پرسیدم چون من adsl 128kb دارم ماهی 35 تومان گفتم شاید سرعت دانلودم
11kb است گفتم شاید ایشون از سرویس دیگری استفاده می کنند.
از دانشگاه دانلود می کنندنقل قول:
با سلام خدمت آقا پدرام ببخشید که اینو پرسیدم چون من adsl 128kb دارم ماهی 35 تومان گفتم شاید سرعت دانلودم
11kb است گفتم شاید ایشون از سرویس دیگری استفاده می کنند.
tornado جان از اینکه راهنمایی کردی ممنون.
آقا باز فایل ها ازکار افتاده وهمش error 404 را می دهد.
پهنای باند اومده بود پاییننقل قول:
پيش فرض
آقا باز فایل ها ازکار افتاده وهمش error 404 را می دهد.
درستش کردم
[QUOTE=pedram_ashena;1140904]آره من هم از رپيد دان كردم هم مستقيم از سايت شما.پارت 8 مشكل داره.حالا چه كار كنيم
پارت 8 سالمه خودم دانلود کردم :31: حجمش 11.3 مگ
اینم لینک پارت 8
wxbe(oonja.com).part08.rar (11.65 MB)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]