چقدر خوب بیان کردینقل قول:
مشکل علمایی که میفرمایند ویستا خوب نیست سخت افزاره و بس
Printable View
چقدر خوب بیان کردینقل قول:
مشکل علمایی که میفرمایند ویستا خوب نیست سخت افزاره و بس
در باز استنقل قول:
باز پرنده است
پس نتیجه میگیریم که:
در=پرنده:39::26::7:
:39::39::39::39::33::33::thumbsup:نقل قول:
نوشته شده توسط water_engineer_m_s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باحال بود
البته شوخی باحالی بود
وقتی Windows 7 رو دیدم دیگه دلیلی برای نصب ویستا پیدا نکردم.
الان فقط منتظر نسخه نهایی 7 هستم.
بله با اومدن ویندوز 7 بنظر من هم دلیلی برای استفاده از ویستا نخواهد بودنقل قول:
چرا که هم تکمیل تر از ویستاست
و هم مشکلات سخت افزاری حل گردیده- من نسخه بتا رو تست کردم(چند ماه پیش) تمام سخت افزارم رو بجز مودم شناخت...
در نظر بگیرید که در حین نصب گرافیکم رو شناخت و رزولوشن اون رو به 1280x1024 تبدیل کرد.
و در صورتیکه قطعه ای نیاز به نصب داشته باشه حتی با درایور اکس پی قابل نصب خواهد بود و همینطور با درایور ویستا.
ما همه منتظر نهایی شده ویندوز 7 هستیم
ولی تا نهایی شدنش -ویستا ارجحیت صد در صد نسبت به اکس پی داره البته برای اونایی که ضعف سخت افزاری نداشته باشند.
سلام.
من چند تا سوال دارم از کسانی که ویندوز 7 رو استفاده کردند.
آیا نرم افزار ها و درایور های xp در اون نصب میشند؟
یا مثل ویستا اذیت میکنه؟
سرعت این بیشتره یا ویستا؟
ممنون
همونطور که با اومدن ویستا دلیل چندانی برای نصب xp دیگه نبود با اومدن 7 هم فکر نکنم دلیل چندانی برای نصب ویستا بمونه.....نقل قول:
آقا ما یه سوال از دوستان ویندوز شناسم داشتم من یه میلیون کیس بستم که رم اون 8 گیگه حالا که ویندوز از 8 گیگ رم 3.25 اونو میخونه چرا ویستا نصب نکنم که همشو میخونه؟
من یه تحقیقی برای یکی از درسهای دانشگاه در مورد surface داشتم
یه جایی خوندم که win 7 بیشتر برای بهبود قابلیتهای surface میخواد به بازار بیاد و بیشتر کارایی اون برای surface هستش
آیا تایید میکنید؟
سلام
هرچند استفاده از بیش از چار گیگابایت رم در 32 ممکن است، تفاوت عملکرد 64 و سی و دو ،در پردازنده های ای اِم دی خصوصا، چشم گیر خواهد بود.ناسازگاری با برخی برنامه ها و نیاز به راه انداز های به خصوص و گاهی نبود اون در برخی سخت افزارها از ضعف های اون هست. شخصا مؤلفه های خدماتی ویندوز، سرویس ها، سوپرفِچ و ویندوز سرچ رو خاموش می کنم ـ برنامه های امنیتی ویندوز را نیز اظافه کنید.