من تازه این بازی خریدم هنوز نصبش نکردم ببینم بازی قشنگی هست یا نه
Printable View
من تازه این بازی خریدم هنوز نصبش نکردم ببینم بازی قشنگی هست یا نه
با سلام
دوستان ترینر این بازی رو هم درست کردیم.
برای دانلودش برین توی این تاپیک:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=171973&page=2
سلام دوست عزيز :10:نقل قول:
شما كه خودت بازي رو خريدي خوب بازي كن تا ببيني خوشت مياد يا نه :18:؟ ! به هر حال شنيدن كي بود مانند ديدن .:27:
ولي من كه خيلي ازش خوشم اومد بازي جالبي بود و گرافيك خيلي خوبي داشت . اميد وارم شما هم خوشت بياد .
دستت درد نكنه كار جالبي بود ولي يه كم دير به دست من رسيد:41:. اميد وارم ساير دوستان استفاده كنن.
ولي به نظر من لذت بازي در سخت بودنش هست و وقتي بشه يه بازي رو راحت تموم كرد ديگه خيلي به دل آدم نمي چشبه:13:. ولي به هر حال دستت درد نكنه .:10::11:
Jericho bonus codes pc unlocker
کسی داره
بالاخره منم این بازی رو تموم کردم . واقعا قشنگ بود . از اون قسمت به بعد واقعا سخت شد ولی من بدون ترینر تمومش کردم . این آخرش یه الف بچه چطوری این همه آدم رو گذاشته بود سرکار !
ولی من نفهمیدم آخر این بازی چی شد ؟ این پرنده ای که شبیه آدم بود کی بود ؟ این بچه کی بود ؟
بهت تبريك ميگم:33: :12:. مبارك باشه:7: :26::26:. ولي من هنوز تمومش نكردم :41:. راستش نفهميدم چجوري بايد اون بچه رو نابود كن:9:م .
ممكنه بگي اونجا بايد چي كار كنم ؟:23::23:
چرا نمیشه از ترینر بازی استفاده کرد؟وقتی میخوام از ترینر بازی استفاده کنم بازی هنگ میکنه
ممنون دوست عزیز .نقل قول:
سلام دوست عزيز
بهت تبريك ميگم . مبارك باشه . ولي من هنوز تمومش نكردم . راستش نفهميدم چجوري بايد اون بچه رو نابود كنم .
ممكنه بگي اونجا بايد چي كار كنم ؟
این بچه خیلی ساده هست .
باید ببینی اون از چه قدرتی استفاده میکنه .
مثلا اولیش از یه قدرتی استفاده میکنه که حالت برق هست .
شما باید با Black ( همون زنه که تفنگ دوربین دار داره ) بری نزدیکش و Q بزنی .
یه چند بار که این کار رو کردی از یه قدرت دیگه استفاده میکنه که هرکدوم از اعضای تیم اون قدرت رو دارند و باید از قدرت اعضای تیم علیه اون استفاده کنی .
آخرشم خیلی قشنگ تموم میشه .
ورژن ترینر با ورژن بازی شما یکی نیست .نقل قول:
چرا نمیشه از ترینر بازی استفاده کرد؟وقتی میخوام از ترینر بازی استفاده کنم بازی هنگ میکنه
سلام.دوستان حالا بازي واقعا ترسناك هستش كه برم بگيرم؟