می خواستم ببینم برنامه ریموت کنترل تلویزیون برای
6270 اومده یانه اگه هست برای ما بذار دستت درد نکنه
Printable View
می خواستم ببینم برنامه ریموت کنترل تلویزیون برای
6270 اومده یانه اگه هست برای ما بذار دستت درد نکنه
6270 حافظه خیلی کمی داره.سعی کن همیشه رینگتون تم و سایر چیزها رو که میتونی انتقال بدی به رم گوشی تا مقدار بیشتری از حافظه آزاد بشه.تو قسمت تنظبمات گوشی بری کمیتونی فرمت کنینقل قول:
ورژن 3.90 هم برای 6270 اومده.منتها باید کد پروداکتش رو پیدا کرد.تو بازار هم اگه اشتباه نکنم 3.84 اومدهنقل قول:
دنبالش نباش.6270 با حافظه کمی که داره برنامه های 1 مگ بیشتر رو ساپورت نمیکنه.نقل قول:
برنامه ریموت کنترل کلی کد برای انواع تلویزیون ها داره که حجمشم زیاده برا این گوشی
:11:
نقل قول:
گوشیهای جاوا نیازی به آنتی ویروس ندارن.اصلا ویروسی ندارن که براشون آنتی ویروسی ساخته بشه
حواستون باشه بیشتر این حرفها رو فروشنده ها میزنن گول نخورید.
مطمئن باش هیچ مشکلی در مورد ظرفیت اس ام اس پیدا نمیکنی.
با سلام
میخواستم ببینم کسی طریقه فلش کردن 6270 رو بلده اگه میشه بگید واسه دوستم میخوام گوشیش کلا روشن نمیشه نرم افزاری مشکل پیدا کرده
[quote=ReZa DN;2029029]با سلام
میخواستم ببینم کسی طریقه فلش کردن 6270 رو بلده اگه میشه بگید واسه دوستم میخوام گوشیش کلا روشن نمیشه نرم افزاری مشکل پیدا کرده[/quote]
دوست عزیز فلش کاردن کار ماها نیست باید بدی بیرون برات با لوازم مخصوص خودش انجام بدن
:11:
6270 مشکل زیاد داره
سرعت پایین برا اجرای برنامه ها و فرامین
صدای کم
و خیلی چیزای دیگه
ولی از نظر ظاهری خوبه
و یکی هم دوربین خوبی داره
به قول دوستمون قدرت ساپورتش هم که افتضاحه
سلام
کارت خیلی خیلی علیه
می خاستم ببینم برنامه fullscreencaller رو برای 6270 داری برای من بذاری
خیلی خیلی ممنون میشم
سلام.
ممنون از اطلاعاتی که راجع به گوشی های تقلبی نوکيا نوشته بودی. کاش من اينها رو 2 روز پيش خونده بودم. چون پريروز يه گوشی 5310 خريدم که buetooth اش کار نمیکنه و فروشنده هم که انگار اين گوشی رو به من انداخته قبول نمی کنه عوضش کنه. منم می خوام شکايت کنم. با اطلاعاتی امشب اينجا خوندم فهميدم ورژن گوشي 03.60 هست. آيا اين برای اثبات اينکه گوشی ای که به من فروخته شده تقلبی هست کافيه؟
خيلی خيلی ممنون می شم اگه کمکم کنین...