نقل قول:ببخشید ولی من جواب رو با مدرک گفتم خواهش میکنم به لینک زیر برید تا ببینید که من الکی نگفتم چون خودش همه چیز رو مشخص میکنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:ببخشید ولی من جواب رو با مدرک گفتم خواهش میکنم به لینک زیر برید تا ببینید که من الکی نگفتم چون خودش همه چیز رو مشخص میکنه.نقل قول:
ممنون امیر جان... من همون موقع هر دوی شما رو.. به عنوان برنده اعلام کردم...نقل قول:
ببخشید ولی من جواب رو با مدرک گفتم خواهش میکنم به لینک زیر برید تا ببینید که من الکی نگفتم چون خودش همه چیز رو مشخص میکنه.
موفق باشی...
ایول بابا پرافشنال !نقل قول:
ما رو که از خط خارج کردی که !!!!!
من گفتم اگه قرار باشه سوالات مختص موتورولا باشه جاش تو بخش موتورولاس . پس حالا که این تاپیک اینجاس سوالات باید عمومی تر باشند . ضمن اینکه کل کل نوکیا و موتورولا که نیست . چون ما صاحبان این شرکتها که نیستیم که!!!!
به هر حال .................................................. .................................................. ...................
تو اینجا هم نوشته کارش رو با تولید رادیو ماشین شروع کرد. یعنی اولین محصولش با نام تجاری موتورولا رادیو ماشین بود.نقل قول:
امیر جان... سوال های مشترک به هیچ وجه برای پرسیدن مشکلی نداره....نقل قول:
حالا که سوالها از خط اصلی خارج شده منم یک سوال نامربوط میپرسم
بوسیله بلوتوث حداکثر چند وسیله را میتوان به هم وصل کرد؟
مثلا اگه کسی پرسید باریک ترین گوشی چیه؟؟؟
باید کسی که جواب میده تو این 2 برند جواب بده.. و مثلا نیاد سامسونگ رو جواب بده...
یا علی
[QUOTE=amertad2000;995906]ایول بابا پرافشنال !
ما رو که از خط خارج کردی که !!!!!
ای بابا دوست عزیز پروفشنال بودن به این نوشته بالا اواتور نیست.باید اطلاعاتت در حد پروفشنال باشه.
شما که استاد ما هستی.
جواب :
با استفاده از بلوتوث می توان 8 دستگاه را به طور همزمان به هم متصل کرد. علی رغم اینکه همه دستگاه ها در شعاع 10 متری یکدیگر قرار دارند هیچ گونه تداخلی در ارتباط بین شان پیش نمی آید. این بدان دلیل است که بلوتوث با استفاده از تکنیکی با عنوان پرش فرکانس ها (SSFH) امکان استفاده همزمان از یک فرکانس مشخص رادر بیش از یک دستگاه غیرممکن می سازد. در این تکنیک بلوتوث طیف فرکانسی ISM را به 79 فرکانس مجزا تقسیم کرده و دستگاه مورد نظر بر مبنای معیارهای خاص در هر لحظه به صورت تصادفی یکی از این فرکانس ها را انتخاب کرده و استفاده می کند. در ارتباطات بلوتوث دستگاه فرستنده در هر ثانیه 1600 بار فرکانس عوض می کند. بدین ترتیب تعداد دستگاه های بیشتری می توانند از طیف رادیویی استفاده کنند و امکان تداخل بین آنها هم کاهش می یابد.
منبع :
جواب درسته البته جواب همون یک جمله اول میباشد ولی بابت توضیحات اضافه هم ممنون.نقل قول:
خوب...
جواب سوال منو که کسی درست و حسابی نداد
اسم برنامه هم:Multitasker v1.00فرستادن اس ام اس از طریق بلوتوس.
انتقال بک آپ شماره تلفن ها(contact) یا اس ام اس ها توسط بلوتوس
ممنون kolang جان.....نقل قول:
خوب...
جواب سوال منو که کسی درست و حسابی نداد
اسم برنامه هم:
Multitasker v1.00
فرستادن اس ام اس از طریق بلوتوس.
انتقال بک آپ شماره تلفن ها(contact) یا اس ام اس ها توسط بلوتوس
به هر شکل...