:n08::n08::n08::n08:نقل قول:
:n31::n31::n31::n31:
والا به خدا به هر حال با اتمام تعطیلات مشکل من حل شده و برگشته به روال نرمال و انتن دهی 100% و سرعت بالای 52 مگابیته
Printable View
:n08::n08::n08::n08:نقل قول:
:n31::n31::n31::n31:
والا به خدا به هر حال با اتمام تعطیلات مشکل من حل شده و برگشته به روال نرمال و انتن دهی 100% و سرعت بالای 52 مگابیته
195 هم عددی نیست..من 8 اسفند تو سامانه شکایت ثبت کردم ، تا امروز مشکل رو حل نکردن...سرعتم با +h زیر 60 کیلوبایت هست!!!!! آخرین پیگیری رو تو سامانه زدن :نقل قول:
كاربر گرامي شكايت شما به علت عدم پاسخگويي سازمان، به اداره بازرسي منتقل شده است 1397/01/04 04:00:01
دوستان بابت مشکل قدیمی نیم ساعت کمتر بودن بسته ساعتی....
ایا اگه بسته ۶ تا ۱۲ رو فعال کنی، بعد یه بسته یه ساعته ، ساعت ۷ صبح بخری، از ۷:۳۰ بازم قطع و وصل میشه یا نه؟
نمیدونم کسی از ایرانسل به اینجا سر میزنه یا خیر اما دو سال پیش مشکل انتن دهی همراه اول و ایرانسل داشتیم تماس گرفتم هم به همراه اول و هم ایرانسل اما همراه اول بعد از سه ماه اینجا دکل زدن و 4g هم راه اندازی شد اما بعد از دو سال هنوز ایرانسل هیچ فکری به این منطقه نکرده و انتن دهی در حد یک خط اونم برای فقط تماس در حالت 2g هست
مشکل اولی کلا چن تا پیامک لاتین ارسال کردم ۱۲۰۰ ت از شارجم کرد ایا هزینه هر پیامک ۳۰۰ ت ؟ دوزدی حدید ایرانسل میدونم و مشکل دیگم گوشی من کسی زنگمیزنه فورحی هست سویچ نمیشه روی تریجی هرکی زنگ میزنه میگه خط خاموشه ازین ور اس رد تماس میاد خب زنگ زدم ۷۰۰ ثبت کرد فرداش از ۹۳۵۱۰۰۰۰۰۰۰ زنگ زدن کن مشکل شد ؟؟؟ تو که مشگل حل نکردی فقط زنگ زدی ببینی شاید مشکل خود به خود درست شده ؟ چندین باره به مشکل خوردم همین روال بوده ایرانسل در مورد شعور کاربرا چی فکر کردی؟؟؟؟؟؟ هان؟؟؟؟ حتما باید پروانت معلق بشه تا از خودت بفهمی؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
دوست عزیز من کاملا برعکس شما هستمنقل قول:
mci بعد ۳ سال کاری نکرد، ایرانسل کمتر از یک ماه درست شد...
جالب اینجاست هر یکی دو ماه زنگ میزنن که ایا درست شده یا نه؟
از کجا میشه فهمید دکل رو باند 7 هست یا 3!؟
برنامه داره اندروید!؟
دوستان میشه لطف کنید تو این تاپیک مودم های خوبی که سراغ دارید رو معرفی کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب فعلا خوبه دانلود با روتر 4G و پلاس هم نیست.
دانلود با پرو ک سی و تک کانکشن ایتیونز:
با IDM مولتی 4 تا :
همان بالایی و با پرو ک سی :
network signal guruنقل قول:
رو گوشی های دارای cpu کوالکام کار میکنه و نیازمند دسترسی روت هست
دوستان تبريک فراوان بابت راه اندازي مدولاسيون Qam-256 در ايرانسل
ازين پس شاهد افزايش 30درصدي سرعت در شبکه ايرانسل بر روي دکل هايي که ازين مدولاسيون استفاده ميکنند هستيم،
اين فناوري هم اکنون همگام با برترين اپراتور هاي جهان ارائه شده و هنوز بالاتر از آن در جهان پياده سازي نشده.
ساده تر بگم در هر باند ايرانسل بجاي 150 مگابيت، 200 مگابيت خواهيد گرفت، و در صورت اتصال به 4g+ تا سقف 400 مگابيت.
ببخشید از کدوم قسمت این جدول میشه فهمید؟؟؟
DL MCSنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
تاثیری رو TD داره؟نقل قول:
روي اين مودم هاي الاني که تا 64 qam ساپورت ميکنن نه، روي مودم هاي گيگابيتي آينده چرا.نقل قول:
یه کم بیشتر توضیح بدین ممنون میشمنقل قول:
Dl mcs:2 =qpskنقل قول:
Dl mcs:4 =16qam
Dl mcs:6 =64qam
Dl mcs:8 =256qam
یعنی این مودم های مثلا i60 از گوشی ۱۵۰ مگابیتی (۴جی) هم اشغال ترن؟؟:n38:نقل قول:
خخخ، نه اينام تا 300 مگابيت ميگيرن رو fdd و تا 220 روي tdd ولي هنوز آنتن ها مايمو 4 نشدن، احتمالا بزودي بشه چون با فناوري qam همزمان مايمو هم مياد معمولا.نقل قول:
اگر مايمو 4 بياد ظرفيت کلي شبکه ميشه 800 مگابيت
این ایپی که الان ما داریم مربوط به سیمکارت ایرانسل هست یا مودم؟ یعنی این ایپی که الان با ارسال این پست از من ثبت میشه IP سیم کارت هست یا خود مودم؟
این بسته هارو امروز دیدم !
برای همه اضافه شده یا موقتیه ؟ منظورم ۲ گیگ و ۳ گیگ هستش
موقت یا دائم بودنش رو نمیدونمنقل قول:
ولی حدودا یک هفته هست برای من اضافه شده
+ دو تا بسته دیگه
3 گیگ 9500 تومن
2 گیگ 7500 تومن
1 گیگ ماهی 4500 تومن
500 مگ ماهی 3000 تومن
اینا رو بر اساس الگو مصرف میده ( طبق گفته پشتیبانی انلاین)
سلامنقل قول:
میگم گوشی من a7 2017 هست
از این دو تا فناوری پشتیبانی میکنه؟
کلا جایی هست بشه فهمید کدوم گوشی ها پشتیبانی میکنن؟
ظاهرا پشتيباني نميکنه cat6 هست، گوشي هاي گيگابيتي cat16 قطعا ساپورت دارند، و پايينتر هم گاهي روي cat11. تا آنجايي که اطلاع دارم cat9 هم پشتيباني ندارد.نقل قول:
سلام
3ساعت نامحدود ایرانسل وضعیتش چطوره ؟ ارزش خرید داره ؟
من روی چند سیم کارتم که اعتباری ندارم و چندین ماهه ازشون استفاده نکردم این پیشنهادها در دسترسه. مقایسه که کردم بین سیم کارت های بدون استفاده ام و اونایی که در حال استفاده ام تفاوتی از جهت پیشنهادها وجود ندارهنقل قول:
سلام رفیق قدیمی و از بچه های قدیمنقل قول:
ببین بستگی به منطقه تون داره
من که خیلی راضیم
تو خونه ما مثلا همراه اول با انتن خارجی قوی و پرو ک سی افزایش دهنده سرعت و رتور خوب از 3 مگا بایت سرعتش تچاوز نمیکنه ولی ایرانسل روی 6 و 7 مگ هست. حالا همراه اول اصلا بیاد رایگان بده ولی من حوصله انتظار زمان دانلود ندارم میخوای ظرف چند دقیقه کارم تموم بشه.
اصلا یک حس خوب و کیفی میده مثلا داری دانلود میکنی و تک کانکشن ظرف چند دقیقه تموم میشه میری سراغ یک دانلود دیگه دونه به دونه ....
کلا یکی از بهترینهای دنیاست این ایرانسل :sq_2:
چقدر ایرانسل قیمت هاش نسبت به همراه اول خوبه
سلام رفیق عزیزنقل قول:
ممنون بابت پاسخ
اگه قبلا حرفی زدم که ناراحت شدید واقع ببخشید :n02:
الان دیدم farcry5 کرک شد دیگه از بی دانلودی خمار شدم :n02::n10:
همش که نمیشه صفحه مرور کرد
البته اون جمله آخرت نمیدونم چی بگم خوب امیدوارم بتونم باز به این ایرانسل اعتماد کنم گند نزنه خوبه :n10:
فردا اگر بشه ی تست سرعت هم میگیرم
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD
درودنقل قول:
خط شما دائمی هست یا اعتباری ؟
واسه منم این بسته ها رو داره به جز 1 گیگ 4500 تومننقل قول:
خطم اعتباریه
ولی واسه اون یکی خطم که بیشتر شارژش می کنم اینا رو نداره به جاش بسته های پرحجم هست مثل 8 گیگ 1 ماهه 18 تومن و 5 گیگ هفتگی 12 تومن
ایرانسل مشابه رایگان شب مثل همراه اول داره؟
خیر رایگان ندارد و همان بهتر که ندارد. ولی پولی دارد.نقل قول:
سلام دوستان میدونم جای مناسبی نیست برای سوالم
میخواستم ببینم کسی از دوستان لینک گروه تلگرامی که دوستان از شاتل لند مستقیم میکنند برای دانلود رو داره؟
سلامنقل قول:
اعتباری
بسته هدیه ایرانسل چند تا میشه فعال کرد؟ مثلا میخام برای دوستم چند تا بسته هدیه بدم...محدودیت نداره؟
جریان این سیم کارتای هدیه چیه باز :|
یعنی شما بخری بدی دوستتنقل قول:
یا کلا هدیه تو هدیه باشه ....
کلا هدیه مجانی 1بار