اگر نتونستم معافیت کفالت بگیرم ؟ تاریخ اعزام میاد ؟
یا می تونم از فرصتم استفاده کنم ؟
سپاس
Printable View
اگر نتونستم معافیت کفالت بگیرم ؟ تاریخ اعزام میاد ؟
یا می تونم از فرصتم استفاده کنم ؟
سپاس
سلام دوستان:n12:
فردی اگه پدرش 27 ماه سابقه ی حضور در جبهه رو داشته باشه چقدر بهش کسری میدن؟
ایا این صحیحه که میگن اگه فردی مثلا شش ماه و 5 روز کسری داشته باشه 7 ماه حساب میکنن ؟
27 ضربدر 9 و تقسیم بر 30 ... میشه تعداد ماه های کسر شده شمانقل قول:
شش ماه و پنج روز همون شش ماه و پنج روز حساب میشه!!!! به 27 ماه جبهه هم 9 ماه کسری تعلق می گیره.نقل قول:
همچین فرمولی وجود نداره!!نقل قول:
کسری جبهه طبق جدول زیر محاسبه میشه
6 تا 8 ماه سابقه جبهه معادل 2 ماه کسر خدمت، از 9 تا 11 ماه سابقه جبهه معادل 3 ماه کسر خدمت، از 12 تا 14 ماه سابقه جبهه معادل 4 ماه کسر خدمت، از 15 تا 17 ماه جبهه معادل 5 ماه کسر خدمت، از 18 تا 20 ماه سابقه جبهه معادل 6 ماه کسر خدمت، از 21 تا 23 ماه سابقه معادل 7 ماه کسر خدمت، از 24 تا 26ماه سابقه جبهه معادل 8 ماه کسر خدمت، از 27 تا 29 سابقه جبهه معادل 9 ماه کسر خدمت محسوب میشود
بله در صورت در درخواست کفالت ، برای شما تاریخ اعزام مشخص می گردد. البته این حق رو هم دارید که به رای کمیسیون شکایت کنید و درخواست شواری عالی داشته باشید.نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید بنده الان هشت ماه هست که خدمت میکنم
ولی بنا به دلایلی میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم
شرایط بنده هم اینه که تک فرزند ذکور هستم و بدرم سن 50 سال داره
و بیماری هایی که داره دیسک کمر مشکل اعصاب و نخاع - بی حسی مچ با- قند خون و چربی کبد داره
و واقعا شرایط برای من سخته که دور ازش باشم تو این مدت خیلی هم خودم هم خانوادم اذیت شدن
به نظر شما چند درصد احتمال داره معاف بشم . و این درسته که میگن کسی که برای معافیت کفالت اقدام کنه
تا زمان اجرای کمیسیون ترخیص موقت میشه؟؟
به نظرم اقدام کن حین خدمت ، ببین نتیجه چی میشه. اگر نشد دنبال این باش که حداقل به شهر خودت جا به جا شینقل قول:
شما شرایط اقدام و درخواست برای کفالت را دارید اما پزشکان در کمیسیون همیشه به شدت بیماری و قابل درمان بودن ان توجه می کنند و همه چی قطعی نیست ممکنه برای شما رای مثبت صادر کنند و تا شرایط بیماری ارزیابی نشود نمیشه درصد و لحتمال خاصی داد.شما تا زمان تاریخ کمیسیون به خدمت ادارمه می دهید.نقل قول:
این سابقه جبهه فقط برای متولدین 72 به قبل قابل استفاده هست؟
فعلا بلهنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام به همه دوستان
من الان حدودا 6 ماه هست که به عنوان امریه تو صندوق کارآفرینی امید مشغول به خدمتم، بعد این همه مدت دیروز یه تعهد نامه دادن به ما که با یه ضامن ببرید دفتر ثبت کنید
متنش هم اینه که اگه اتفاقی بیفته که موجب خسارت بشه و صندوق تشخیص بده که مقصر من بودم هیچگونه حق اعتراضی ندارم !و به هر میزان هم صندوق تشخیص خسارت بده باید بپردازم
این کارشون درسته و این حق رو دارن ؟ بنظرتون پیگیری کنم؟ از کجا باید پیگیری کنم؟ البته اینو میدونم که سربازم و دیواری کوتاه تر از من نیست و باید این کار رو انجام بدم
البته خود صندوق هنوز به تعهداتش عمل نکرده نه هنوز بیمه کرده و نه هزینه لباس داده!
-یه سوال دیگه هم داشتم الان میتونم از کسری جبهه پدرم استفاده کنم؟ من از خود نیرو انسانی سپاه پرسیدم گفت باید خود اداره ای که کار میکنی موافقت کنه که طبیعتا این کار رو نمیکنه، ولی چند روز پیش شنیدم که دیگه اینطوری نیست و میشه کسری رو گرفت صحت داره؟
:n16:ممنون
سلام دوستان
من الان دارم دوره کد رو میگزرونم توی پادگانتکاوری پرندک میخواستم بدونم چند درصد احتمال داره ستوان بشم اصن ربطی به نمره و این چرتو پرتا داره یا نه؟
فكر نكنم جايي باشه كه شما بتوانيد اعتراض كنيد هر سازمان مقرارت و دستورات داخلى خودش دارد اگر هم به سازمان خاصى مثل نظام وظيفه بخواهيد شكايت كنيد انها حتما مى گويند كه قبل از اقدام به امريه بايد از كليه مقررات و خواسته هاى ان مطلع مى شديد در مود كسرى هم سازمان هايي كه امريه مى دهند رويكرد متفاوتى دارند برخى كيرى را قبول مى كنند و برخى هم كلا با ان مخالف هستند شما بايد از سازمان خودتان پيگير باشدنقل قول:
از سال قبل كه به ليسانس ها گروهبانى داده شده تعداد كمى افسو شدند و قانون و قاعده اى نداشته ممكنه شانسى بوده يا بر اساس نمرات كسب شده به هر حال سعى كنيد نمرات بالايي داشته باشيدنقل قول:
بیشتر کارمندانی که دربانک ها تازه استخدام شده اند این تعهد رو میگرند . چون ممکنه اشتباهاتشون خسارات زیادی داشته باشند .نقل قول:
سلام
میخواستم در مورد امتحان هایی بپرسم که در آموزشی میگیرن
این امتحانا واقعا مهمه نمرش؟
بعدش اینکه آیا سخته یا آسونه؟
چند تا امتحان میگیرن؟
و اینکه تستیه یا تشریحی؟
منکه تیر اعزامم بوده یعنی الان شروع کنم به خوندن ؟؟
کسی میدونه که اگه ما از یک ارگانی امریه بگیریم این ارگان تا چند روز قبل از تاریخ اعزام ما فرصت داره که اسم مارو بفرسته به نظام وظیفه؟
متوجه منظور سوالم شدین؟
ممنون میشم کسی میدونه راهنماییم کنه:n40:
به پلیس +10 مراجعه کردم..نقل قول:
خوشبختانه غیبت ندارم
بعد از گرفتن کارت معافیت پزشکی میشه اون رو باطل کرد؟؟
این مورد که نمیخوام معافیت دایم بگیرم رو به کدوم پزشک بگم؟؟ پزشک توی کمسیون یا پزشکی که منو به کمسیون معرفی کرده؟؟
توی پرونده م فکر کنم سابقه خودکشی قبلی زدند!!
هفته بعد نتایج کنکور میاد به نظرتون بعد از دانشگاهم امکان گرفتن امریه چقدره؟؟ راحته یا باید پارتی داشته باشم؟؟ توی امریه به کسری بسیج و سابقه جبهه اهمیت میدند؟؟
سلام دوستان
من شنبه قبل یعنی 13 تیر پست کردم اعزام خوردم برا دیماه!!!!!
چرا اینقدر دیر؟؟؟؟
آقای ali 92 شما کی پست کردی که افتادی آبان؟؟؟
دوستان کسی نمیاد جابجا شیم من میخام بیفتم آبان چون رفتم +10 میگه درخواست تعجیل مسدوده
ایمیلم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه من، اصلا به هیچ وجهنقل قول:
تو دروه ما که نصف امتحانا رو اصلا نگرفتن و نمره هم کاملا بصورت یلخی داده شد
آخر سر یه کارنامه به ما دادن که مثلا نمره خیلی از بچه اشتباهی صفر شده بود (اونایی که معاف از رزم هستند امتحانات عملی کلا 0 براشون رد میشه) خودشون گفتن اصلا مهم نیست و یه چیز فرمالیته هست
شما بايد قبل از اينكه تاريخ اعزام و ماه اموزشى تعيين بشه تكليف امريتون مشخص بشه معمولا حدود پنجاه روز قبل از اعزام مدارك به نظام وظيفه ارسال مى گرددنقل قول:
١-احتمال ان خيلى كنه و مشكلات بسيارى داردنقل قول:
٢-در كميسيون بعد از معاينه با احترام اين موضوع را مطرح كنيد طورى كه پزشك فكر نكند امر مى كنيد
٣-بله ، با پارتى شانس بيشترى داريد، برخى سازمان ها به بسيج نيز اهميت مى دهند
تعداد درخواست هاى سال جاوى زياد است شما مى توانيد در خواست تعجيل داشته باشيد ، جابه جايي در مورد سربازان در خال خدمت است نه در مورد تاريخ اعزامنقل قول:
بيشتر امتحان ها براى ارزيابى نحوه اموزش فرمانده يگان ها استنقل قول:
دوستا یه سوال دیگه هم داشتم
یکی از رفقا هست 4 ماه خدمت هست، افتاده نفت شهر کرمانشاه نیرو زمینی ارتش خیلی جای بدیه، بعد شرایط خاص داره برادر کوچیک ترش قبل تر از اون رفته خدمت و الان در حال خدمت هست(البته آخراش هست و 3 ماه دیگه تمومه)
طبق قانون باید یکیشون بیفته محل نزدیک به محل زندگیش ولی تو آموزشی اقدام نکرد واسه این کار، تازه اقدام کرده و نامه مشغول به خدمت برادرش رو به نیرو انسانی داده ولی ممکنه باهاش موافقت نشه.
با این شرایط باید با انتقالی موافقت بشه؟نشه باید از کجا پیگیری کرد؟ خیلی جای خدمتش بده بعد دو ماه که برگشته 10 کیلو کم کرده واسه همین هرجا و هرطوری باشه حاضر به پیگیری هست که شاید منتقلش کنن
تنها از طریق شعبه وظیفه نیروی انسانی پادگان خودش باید پیگیر باشهنقل قول:
من 25 خرداد دفترچه فرستادم افتادم یکم اباننقل قول:
من معاف از رزم هستم و تو آموزشیم الان.
اونجا اول اینکه ما مثل بقیه دذاریم رژه اینا میریم تازه مارو گذاشتن صف اخر و کارای اضافه هم به ما میدن
دوم اینکه گفتن که کسایی که معاف از رزم هستن اگر اعلام کنن که نمیتونن رژه برنو کار کنن نمره 0 بهشون میدیم.
میخواستم بپرسم که آیا اینا میتونن از ما کار بکشن و رژه ببرن با اینکه معاف از رزمیم؟
و اینکه ما تو کارا شرکت داشته باشیم و اینکه میگن اگر بگین نمیتونین شرکت کنین نمره نمیدن آیا شرکت کردن و شرکت نکردن ما تو رژه اینا فرقی میکنه تو نمره یا نه مثلا به همه معاف رزمیا نمیره نمیدن و دارن مارو گول میزنن؟؟
هیچ کاری نمی تونن بکنن، معاف از رزم چه رژه بره چه رژه نره چه نمره کامل بگیره چه نگیره درجش مشخصه، مثلا برا لیسانسای معاف از رزم در ناجا به همشون استوار دو می دن، پس هیچ دلیلی نداره نگران باشید و تا می تونید ناله کنید تا از رژه و اینا معاف شید، اصلنم نگران نمره و اینجور چیزا نباشید، همش دروغه برای کار کشیدن.
من از شخصی پرسیدم و گفت که معاف از رزم یعنی اینکه موقع خدمت(نه آموزشی) فقط تفنگ دستتون نمیدن. چون خود تفنگ دست گرفتن مسئولیت داره!(خصوصا شمارش تیر و فشنگ و ...).نقل قول:
به نظر میاد معاف از رزم یعنی تو دوران خدمت اگر پاسگاه بیفتی مثلا، باید توالت بشوری و ظرف و غذا درست کنی ! :n09:
دوستان من میخوام معاف از رزم بگیرم. صافی کف پا دارم.
باید پرونده پزشکی تشکیل بدم ؟ تو این فرم هایی که گرفتم کدوم رو باید پر کنم براش ؟
کلا توصیه میکنید معاف از رزم رو ؟ صحبت ها خیلی ضد و نقیضه . یکی میگه خوب نیست نگیر. یکی میگه بگیر.
شما ابتدا واكس مى زنيد و به معاينه پذشك عمومى مورد تاييد ناجا مى رويد ، او ليست بيمارى ها را از شما سوال مى كند و علامت مى زند ، مشكل شما در بخش ستون فقرات و اسكلتى است ، سپس در صورت لزوم شما را به كميسيون معرفى كى كند ، شما تمام مدارك را كامل مى كنيد و در پليس +١٠ ثبت مى كنيد سپس در خواست كميسيون رو هم مى دهيد و منتظر نامه ان مى مانيدنقل قول:
دوستان واسه کسری ایثارگری چه موقع و به کجا باید مراجعه کنم؟
اعزامی برج 6 هستم
بعد از اينكه اموزشى را تمام كرديد در يگان يك نامه اشتغال به خدمت براى. پادگان يا سازمان مربوطه تهيه مى كنيدنقل قول:
سلام....وقتی خدمت تمام میشه تا چه مدت بعد میشه رفت برای تسویه ؟؟؟؟ مثلا تو احتساب میزنم 1 تیر تمام حالا 15 تیر بریم برای تسویه تاریخ پایان خدمت 1 میشه یا 15 ..... دفترچه کی خدماتش قطع میشه ؟؟؟؟ ممنون
به فرض كه خدمت شما ١ مرداد تمام مى شود ، شما بايد سه روز قبلش پروسه تسويه رو انجام دهيد يك ليست بلندى كه حاوى حدود چندين امضا بخشهاى مختلف پادگان است دفترچه خدمات درمانى رو نيز تحويل مى دهيد و از ان تاريخ له بعد هيچ گونه خدمات درمانى از سازمان خود نمى گيريدنقل قول:
درسته سوال منم همینه فرض مثال من 1 مرداد تسویه ام هست ...حالا بجای 1 مرداد 15 مرداد برم ..... مشکل خاصی بوجود میاره ؟؟؟نقل قول:
میشه من که واسه کفالت اقدام کردم و رد شدم , الان واسه معافیت پزشکی اقدام کنم و اگر در معافیت پزشکی هم افتادم دوباره برای کفالت اقدام کنم ( یه بیماری دیگه )
مشملى نيست ، مهم تاريخ اتمام خدمت است نه تسويهنقل قول:
بله،نقل قول:
اما ممكنه با درخواست مجدد شما براى معافيت كفالت شما سختگيرى شود
مى توانستيد هر دو درخواست را با هم داشته باشيد
ممنون ..... خدمات دفترچه درمانی هم همزمان با تسویه قطع میشه ...یا تاریخ پایان خدمت ؟؟!!!1نقل قول:
هنگام تسويه اما اگر بعد از تلريخ ترخيصى كه براى شما در سيستم ثبت شده تا هنگامى كه بخواهيد تسويه كنيد از ان استفاده كنيد ممكن است كه به سازمان خود بدهكار شويد و تا هنگامى كه ان را پرداخت نكنيد مدارك شما براى صدور كارت به نظام وظيفه ارسال نمى شودنقل قول:
با سلام.
کدای مراکز اموزش شهریور ماه کی مشخص میشه واسمون ؟
2- اگه وسط خدمت فعالی بسیج مثلا اسفند ماه بشه یک سال، میشه کسری این یک سال فعالی رو گرفت؟
من هفته قبل یکشنبه بود پست کردم...نقل قول:
چطور خوردی دی ماه؟؟؟من آبان افتادم!!احتمالا منم تمدید بخورم!!
سلام
دوستان میخوام برا کفالت (پدر نیازمند به مراقبت) اقدام کنم
دفترچه گرفتم واکسن هارو هم زدم
الان دقیقا باید چیکار کنم برا باقی ماجرا؟
دانشگاه تمومم ولی هنوز نمرات وارد کارنامه نشده که برم برا مدرک موقت و ارسال مدارک لیسانس بهمراه دفترچه ... فک کنم تا یک ماه دیگه بیاد مدرک دستم
تا اون موقع هم دیر شده و میخوام تکلیفم مشخص بشه برا معافی و یا خدمت
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن برا کفالت باید چیکار کنم دقیقا ... با توجه به اینکه هنوز مدرکم رو ندارم ...
پلیس +10 هم جواب درست حسابی نمیده ...