بعضی از شهرها و مراکز مخابراتی کمبود پهنای باند دارن.... اینجوری میشه... ربطی به محدود شدن نداره... مثلاً کسایی که تو قم پارس دارن سرعتشون به زور به 1 مگابیت میرسه.....نقل قول:
Printable View
بعضی از شهرها و مراکز مخابراتی کمبود پهنای باند دارن.... اینجوری میشه... ربطی به محدود شدن نداره... مثلاً کسایی که تو قم پارس دارن سرعتشون به زور به 1 مگابیت میرسه.....نقل قول:
تو که گفته بودی میخوام نامحدود بگیرم.... چی شد پس؟نقل قول:
یه نفر توی همین تاپیک از قم سرویس داره وضعیتش خیلی هم عالیه اونطوری که خودش توی این تاپیک میگه. کمبود پهنای باند توی تمام روز سرعت رو کند نمیکنه . ممکنه توی یه ساعاتی از روز که پیک مصرف باشه سرعت کم بشه ولی اینکه تمام ساعات روز سرعت پایین باشه ربطی به پهنای باند نداره.نقل قول:
من صبح تا ظهر سرعتم خوبه سرعت دانلود 850 هست اما ظهر به بعد 70 میشه پشتیبانیش هم تایید کرد مشکل کمبود پهنای باند هست و کاری نمیتونه انجام بده ترافیکم را استفاده کردم شنبه میگم پورت را جمع کنندنقل قول:
ماه پیش نامحدود گرفتم دیگه دوباره این ماه محدود دوباره ماه بعد نامحدود ... :n02:نقل قول:
کسی از مشهد مخصوصا مرکز مخابرات انقلاب سرویس پارس آنلاین داره؟
اگه داره لطف کنه بگه وضعیت چطوره
نقل قول:
دستور پینگ چی هست ؟؟
ممنونم
ping 4.2.2.4نقل قول:
کلا ping ip
اگه آخرش t بذاری انقدر میگیره تا خودت control+c رو بزنی که ایست کنه
راستی الان وضعیتت چطوره ؟
شبانه چطوره
سرویست چیه ؟
تست گرفتی بذار اینجا :n16:
سرعتم نسبت به روز اولی که از پارس سرویس گرفتم یک سوم شده .....
الان این چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نسبتا پینگ خوب و قابل قبولی هست برای بازی آنلاین هم خوبه البته ممکنه با تغییر گیت وی بهتر هم بشه
لطفا دقیق بگو میخوام بیام سمت پارس البته مجبورم
سرویست چیه ؟
سرعت روزانه ؟
سرعت شبانه ؟
ممنون :n16:
سرویس من 1 مگ 3 ماهنقل قول:
سرعت روزانه تا چند وقت پیش تا 900 راحت میرفت الان چند روزی هست که تا 300 میاد (بعد از آخرین قطعی و خرابی پارس انلاین اینطور شد )
سرعت شبانه بین 70 تا 120 متغیره
مرسی داداش :n12:نقل قول:
فقط یادت باشه اگه سرعت بالا میخوای باید پیگیر باشی اگه بشون گیر بدی و هی زنگ بزنی پشتیبانی برات درستش میکنن
شماره پشتیبانی مگه 4499 نیست ؟
واسه من چرا کلا بوق آزاد میخوره بعد قطع میشه !!!!!
فکر کنم 82201 باشهنقل قول:
دوستانی که 1 مگ دارن لطف کنن یه تست سرعت بزارن
ممنونم:n16:
سرویس 512 که روی 9 مگ بسته شده ( پارس انلاین در منطقه ما شدیدا کمبود پهنای باند داره صبح تا ظهر خوبه از ظهر تا فردا صبح اینجوریه بهم هم گفتن درست نمیشه)
کجایی مگه شما؟نقل قول:
مگه دست خودشون که درست نمیشه برو 195.ir شکایت کن چند روزه درست میشه حداقل سرعت اسمی رو باید بهت بدن
این یه فاجعس...نقل قول:
رفتم نمایندگی پارس آنلاین اینترنت بگیرم تا وارد شدم منشی بهم گفت اسمتو مینویسم تا 4 هفته دیگه نوبتت بشه... حالا هم پول 6 ماه یا 1 سال اشتراکو بده! چون برامون ماهیانه نمیصرفه از مشتری پول بگیریم.
شیراز هستم پشتیبانی اینجا و مرکز تهران هم نتونست کاری کنه بهانه شون هم این بود که خط نویز داره اما بعد که خط را روی 7 و 4 مگ گذاشتند دیدند نه تنها درست نشد بلکه سرعت زیر یک کیلوبایت هم پایینتر اومد سرعت اسمی بدرد من نمیخوره من روی حساب اینکه خط را روی 9 مگ میبندن از پارس انلاین سرویس گرفتم خدا رو شکر یکماهه گرفتم حجمم هم دیگه تمومه شنبه میگم پورت را جمع کنندنقل قول:
6 ماه و یکسال ریسکش ریاده من خودم هیچوقت از هیچ شرکتی 6 ماهه و یکساله نگرفتمنقل قول:
شما 8 مگ داری که شبانه سرعتت رو 1mb بسته میشه یا داستان دیگه ای هست؟نقل قول:
من 2مگ دارم شب تا صبح 3.6 گیگ نتونستم بیشتر دانلود کنم سرعتم 150 تا 230
وضعیف دانلود شبانه واقعا خرابه ........ من فکرک نم تا حالا یک 2 - 3 ملیونی ریختم حساب پارس انلاین .
یکبار دیگر تمدید خواهم کرد با 512 شبی کمتر از 1 گیگ دانلود میکنم ...چه وضعشه ......تخلیه و شاتل یا هایوب !!!!!
خدایی با پول اینترنت 128 سه ماه ایران میشه یک ترابایت حجم دانلود کرد در کشور مالزی .....
دانلود شبانه چه قدر محبوبه اینجا !
چی دانلود می کنید که تموم هم نمیشه ؟ :n02:
سلام به دوستان پارس آنلاین
کسی چیلتر شکن که با پارس انلاین خوب کار کنه میشناسه ؟:n13:
فیلم های اموزشی مربوط به گرافیک و 3d maxنقل قول:
درود
سرعت دانلود نامحدود در شیراز چه جوریه؟؟
دوستان خواهش میکنم بگین پینگ پارس چطوره با سرور خارجی
کسی این وی پی ان رو رو شبانه اهواز امتحان نکرد؟الان اهواز دانلود رایگان شبانش سرعتش چطوره؟کسی اطلاع داره؟
یادش بخیر شبانه مخابرات شبی 4گیگ دانلود میکرد:n14:خدا رحمتش کنه
دوستان گرامی کسی از اهواز پارس داره بیاد بگه وضعیت چطوره دانلود شبانه چطوره
سرویستون چی هست ؟نقل قول:
سرعت شب و روز چقدر هست ؟
دوستانی که از networx استفاده میکنند در زمانی که از اینترنت استفاده نمی کنند چیزی شبیه شکل زیر میبینند ؟
یکسری انتقال دیتا کم و یک اندازه در فواصل زمانی معین و پشت سر هم :n13:
چی هست ؟ طبیعیه ؟ چون من در این زمان نه از اینترنت استفاده میکنم نه چیزی اپدیت میشه چراغ انتقال دیتا هم روشن خاموش نمیشه !
دوستانی که از پارس اهواز adsl دارید خواستم ببینم این وی پی ان رو برای دانلود شبانه امتحان کردید؟نتیجه داد؟بدون وی پی ان سرعت شبانه چطوره؟اگر مقدور است پاسخ دهید ممنون میشم عده ی زیادی برای انتخاب isp خوب برای دانلود شبانه بلاتکلیف هستند
این مقدار به کیلو بایت هم نمی رسه و اهمیتی نداره. احتمالا به خاطو خود شبکه مودم adsl هستشنقل قول:
دوستان لطفا جواب بدیننقل قول:
من اهوازم پارس انلاین دارمنقل قول:
تا 2 شب پیش خوب بود
2 شبه که سرعت شبانه افتضاح شده ، سرعت بیشتر از 120 نمیشه
سرویسم 2 مک هست
من مرکر علامه هستم
دیشب هم تماس گرفتم ، 40 دقیقه پشته خط بودم
اخرشم گفت مرکز شما با مشکله پهنایه باند مواجه شده ( میدونم همش دروغه ) چون تا 2 شب پیش خوب بود
پهنای باند اگر کم بیاد ، کم کم سرعت میاد پایین ، نه اینکه یدفعه بترکه
مثل برق رفتن که نیست یه دفعه قطع بشه :دی
ولی سرعت روزانش خوبه
و بزنم به تخته 2 هفتس که خوب شده و پکت لاست ندارم ( دارم ولی تو پینگ هر 80 تا لاین 1 تایم اون میده )
راستی واسه وی پی ان هم واسه من که جواب نداد
از 2 - 3 نر گرفتم
ولی جواب نداد
سرعت بدتر هم میشه
سلام می خواستم ببینم غیر از شرکت پارس انلاین شرکتی هست که پورت های کاربرا رو برای سرعت بالاتر باز بزاره و اگر هست کدومشون بهتره؟ وایمکس ایرانسل و مبین نت هم همچین مزایایی داره؟
تو تنظیمات NetWorx، برگه Main پایین صفحه یه گزینهای هست که نوشته: Ignore local traffic within the LAN. اگه این گزینه تیک نخورده، احتمالاً این انتقال دیتا مربوط به تبادل اطلاعاتی هست که بین کامپیوتر و مودم درحال انجامه.نقل قول:
دوستان ، کریو واستون کار میکنه ؟
با سلام ،
کیفیت اینترنت پارس آنلاین در تهران (محدوده هفت تیر) خوب هست ؟ می خوام از شر اینترنت مخابرات راحت شم اگه خدا بخواد :|
سلام دوستان ... من اشتراک 2 مگابایت/ثانیه دارم
تو صفحه مشخصات مودم من down rate: 4096 هستش ... و بخاطر همین سرعتم هیچوقت از 440 بالاتر نمیره ... در حالی که خودشون میگن باید تا 9 مگ بالا بره...
چطور اقدام کنم که پارس آنلاین ریت خطم رو افزایش بده؟ مشکلی برای تاخیر بازکردن پیج و ... که پیش نمیاد؟