تهران فکر کنم 30 تومن باشه
تهران فکر کنم 30 تومن باشه
از 15 تا 30 متغیرهنقل قول:
اقا فرق lt2 و lt3 تو چیه؟چه بازی هایی رو lt3 ران میشه که تو lt2 نمیشه؟کدوم بهتره کلا؟ممنون
هر جفتشون هـک کنسولن ولی ال تی 2 با آپدیت جدید مایکروسافت از بین رفت و ال تی 3 جاش اومد.که با آپدیتهای جدید هم از بین نرفته تا الاننقل قول:
الان بیشتر بازیها رو ال تی 3 ران میشه ولی رو ال تی 2 بازیهای جدید ران نمیشه
از نظر بهتری،100 درصد ال تی 3 بهتره
راهی هست بازی های ال تی 2 رو روی ال تی 3 اجرا کرد؟
عزیزم یعنی چه بازی های قدیمی رو LT3 ران نمیشه؟GTA IV با ال تی 3 ران نمیشه؟
آره راهی هست ولی اذیتت میکنه طوریکه بیخیالش میشی و میری ال تی 3 میریزینقل قول:
بازیهایی که زمان ال تی 2 اومدن و برای ال تی 2 خردیشون(به عبارتی بازیهای xgd3 زمان ال تی 2)الان همون بازیهارو برای ال تی 3 بخری ران میشهنقل قول:
بازیgta iv ران میشه
یعنی با خیال راحت LT3 رو بریزم؟
دوستان من یه جا دیدم نوشته بود که هاک های ال تی 2 و یا ال تی 3 شبیه مومری هست و فقط یه قطعه رو عوض میکنن درسته این؟
بله دوست مننقل قول:
ال تی 3 بریز و با خیال راحت بازیهارو اجرا کن-با آپدیتهای مایکروسافت هم سازگاره-راحت هم میتونی به لایو وصل شی و آنلاین بزنی
برد درایوو میتراشننقل قول:
آپدیت جدید اومده برا لایو ، آپدیت کنیم ؟ مشکلی نداره ؟ :n13:
C4 گفته مشکلی ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نوشته c4:
is happy to confirm that after updating to this latest version, LT v2.01, LT+ v2.0 & v3.0, and LTU v1.2 continue to work fine with backups both offline and on Xbox LIVE. Xk3y also continues to function without issue on LIVE and offline.
ال تی 2 دقیقا چه بازی هایی رو ران میکنه؟
الان؟نقل قول:
بازیهای جدیدو اصلا ران نمیکنه-اونایی که xgd3 ان
ولی بازیهای قدیمی که xgd2 هستنو ران میکنه
دقیق بخوام بگم کلی میشه و کلی وقت میگیره
بازی های 2008 به بعد با ال تی3 هستش؟
نهنقل قول:
از بازی Gears of war 3 شروع شد فکر کنم
سلام دوستان
من ال تی 3 رو کنسول ریختم حالامی تونم با خیال راحت به اینترنت وصل کنم؟
بعد چه امکانتی غیر از بازی انلاین داره؟
salam دوست مننقل قول:
خب مبارک باشه-بله میتونی با خیال راحت وصل شی
با آپدیتهای جدید سازگاره-بازیهایی که قفل دارنو اجرا میکنه(بازی باید پچ شده ی ال تی 3 باشه) و ...............
ممنوننقل قول:
یک موضوع بود در مورد بن شدن بازی های کپی -از کجا بدونم بازیم کپی هست یا نه؟
بعد میتونم از طریق کنسول اهنگ دان کنم؟
خواهشنقل قول:
بازیهایی که میخری همش کپیه-باید بازیهای کپیت پچ شده باشن و برای محیط لایو امن باشن-میتونی موقع خرید به طرف بگی اینو
بعد بیا با برنامه abgx360 دیسکتو چک کن که پچ شده هست یا نه(برای محکم کاری)
بله میتونی آهنگ دان کنی اگه پوینت نخواد
این برنامه که گفتی از کجا دان کنمنقل قول:
رو رایانه باید ریخت یا روی ایکس باکس
یه توضیح کوچیک از نحوه ی استفاده هم بگو
ممنون
دوستان به نظر شما الان یه ایکس باکس تولید 2010 با درایو لایت آن با هارد 250 و کینکت الان دست دو تو بازار چند هست؟؟ یکی میخواد بخره میخواد ببینه چقدر روش حساب کنه؟؟؟
کسی خبر د اره از قیمت کار کرده دستگاه . البته خوب سالم و تر و تمیز هم باشه دیگه.
از خود سایتش:abgx360.netنقل قول:
رو pc باید بریزی
نحوه ی استفاده هم تو تاپیکها بگردی هست.:n01:
سلام
من چند سوال دارم
من xboc 360 slim drive liteon 0225 و dashboard 15572 و LT2 دارم
1. من اگر بازی dance 3 (xgd 2) رو رایت کنم بدون هیچ مشکلی بازی اجرا می شه؟
2. بد ترین اتفاقی که برای ایکس باکس میوفته چی هست و به چه دلیل این اتفاق میوفته؟
3. من اگر با فایل topology for lt2.0 بازی mw3 یا far cry3 پچ کنم و رایت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
4.من زمانی که میخوام بازی پچ شد (التی 3 به التی 2) را رایت کنم باید در قسمت LayerBreak گزینه ی Calculate Optimal را بزنیم یا User Specifiedرا؟
راهی نیست که من داشم رو از 15572 به 13599 ببرم؟
لطفا خیلی زود جواب بدید
خیلی برام مهمه
سلام
من چند سوال دارم
من xboc 360 slim drive liteon 0225 و dashboard 15572 و LT2 دارم
1. من اگر بازی dance 3 (xgd 2) رو رایت کنم بدون هیچ مشکلی بازی اجرا می شه؟
2. بد ترین اتفاقی که برای ایکس باکس میوفته چی هست و به چه دلیل این اتفاق میوفته؟
3. من اگر با فایل topology for lt2.0 بازی mw3 یا far cry3 پچ کنم و رایت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
4.من زمانی که میخوام بازی پچ شد (التی 3 به التی 2) را رایت کنم باید در قسمت LayerBreak گزینه ی Calculate Optimal را بزنیم یا User Specifiedرا؟
راهی نیست که من داشم رو از 15572 به 13599 ببرم؟
لطفا خیلی زود جواب بدید
خیلی برام مهمه
salam دوست عزیزنقل قول:
این کارا یه جورایی گول زدنه خودته
چه کاریه خب-برو ال تی 3 بریز خیالتو راحت کن-اگه همین روشو میخوای ادامه بدی با بازیهای جدید میخوای چیکار کنی؟
کلا این روشی که داری میری خیلی اذیت کنندس
پیشنهاد میشه که ال تی 3 بریزی و با خیال راحت هم بازیهارو ران کنی و هم دشبوردتو آپدیت کنی و هم آنلاین بزنی
دوست عزیز بنا به دلایلی نمی تونم التی 3 بریزم به دلیل همین مجبور به رایت و پچ بازی هستمم
منظور شما اینه که دیگه نمیشه بازی رایت و پچ کررد؟!
دوست عزیز بنا به دلایلی نمی تونم التی 3 بریزم به دلیل همین مجبور به رایت و پچ بازی هستممنقل قول:
منظور شما اینه که دیگه نمیشه بازی رایت و پچ کررد؟!
با سلام خدمت همه دوستان..............
با توجه به تصمیمات گرفته شده این تاپیک قفل و آرشیو میشود.
از این پس برای سوالات خود در تالار مربوطه تاپیک جداگانه باز کرده و توجه داشته باشید که نام تاپیک و پست اول دربردارنده ی موضوع سوال و شرح کامل سوالات باشد..............
در ضمن،برای مباحثی که تاپیک های جامع فعال موجود میباشد،تاپیک جداگانه ایجاد نکنید............
با تشکر./