Printable View
نقل قول:
دوست عزیز من اختلالات مخابرات را افتخار نمیدونم
افتخار مخابرات این است با این همه مشکلی که پیش می اید ولی باز مشترکین وفادار و صبور همچنان از سرویس های مخابرات استفاده می کنند
هیچ شرکتی نمیتونه تضمین بده کیفیت سرویس هاش با ثبات است چون مشکل هر لحظه می تواند در اقسام مختلف بوجود اید
در ضمن اگه شما از سرویس مخابرات راضی نیستید می تونید مثل دو تا شرکت قبلی مخابرات را هم ول کنید بریید از یک شرکت دیگه سرویس بگیرید
مال کجاست؟سرویست چیه؟توصیح که میتونی بدی؟دانلودتت با idm چنده؟نقل قول:
مشکل میتواند برای هر isp بوجود ایدنقل قول:
هیچ شرکتی نمی تواند بگوید که بهترین کیفیت را ارائه میدهم
مخابرات با ارائه سرویس با حجم بالا و سرعت بالا نسبت به سایر رقبای خود قصد مشتری مداری را دارد
هر کسی هم که احساس می کند شرکت های دیگر سرویس بهتری رو ارائه می دهند می تواند شرکت سرویس دهنده خودش رو عوض کنه
دوستان خواهشا نام شهرتون رو تو پروفایلتون بنویسید تا بدونیم از کجا هستین
دادا از کدوم مخابراتی؟نقل قول:
من از علامه طبرسی خیابون جاده نظامی هستم هنوز سرعتم داغونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چه قدر میخوام خودمو امیدواری بدم که خوب شده نشده که نشده
یه وقتی میینم ای دی ام سرعتش رفت رو 9-10 ذوق میکنم، چشام درشت میشه که خدایااااا یعنی درست شد:n08:
بعد میبینم همش توهم بوده:n02:
خدا بگم چیکارت کنه مخابرات که داری دیوونه ام میکنی
سرعت رو! دیال آپ سریع تر از اینه! خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که 200 یا 300 گیگ دانلود می کنید . عیبی ندارد چون مخابرات این سرویس را برای رضایت مشتری هایی مثل شما ارائه می کندنقل قول:
اما بهتر نیست حقوق کپی رایت را رعایت کنید و این بازی هارا را خریداری کنید تا حق توضیع کننده این اثر پایمال نشه
200 و 300 گیگ در ماه اگه دانلود می کنی ایا همه این فایل ها مورد نیاز شما هست
مگه هارد شما چقدر میخ واد فضا داشته باشه
اگه 1 ترا باشه که کمتر از 4 ماه
2 ترا کمتر از 9 ماه باید پر بشه که ؟
الکی میگه/نقل قول:
دوستان چه مرگتونه خوب یه خورده توضیح بدید که سرعتتون با IDM چند شده؟تایم اوت چجوریه
معذرت میخام .الان روانی امممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممم
روانی میدونید دست خودم نیست روانی امممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممم
اقای درزی عزیز یه خورده حرفات با دیروز فرق داه هااااانقل قول:
نمیدونم داری جواب دوستان رو میدی یا تحدید میکنی
در کل اگه با حرفهای بچه ها ناراحت شدی که داری این طوری میگی هر کی نخواست خیر پیش باید بگم که اعصاب همه به هم ریخته
خودم سایت موزیک دارم به زور با وی پی اس دوستم اهنگ تو سایت میزارم که گاهی به خاطر پینگ بالا نمیشه وارد وی پی اس شد
امیدوارم هم چنان به ما امیدواری بدی که یه پینگ و سرعت خوب داشته باشیم