منم یه باگ چند ماه پیش پیدا کردم اگه همون باشه و اطلاع رسانی کرده باشی :n28: من میدونم و تو :n24::n02:
خیلی هم خوب نیست ولی میصرفه :n10:
Printable View
منم یه باگ چند ماه پیش پیدا کردم اگه همون باشه و اطلاع رسانی کرده باشی :n28: من میدونم و تو :n24::n02:
خیلی هم خوب نیست ولی میصرفه :n10:
بابا به مام بگید دیگه اگه شده یه مبلغی هدیه میدیم حداقل بگید :n22:نقل قول:
دوستانی الان در حال حاضر سرویس های وب چه جوری من بیشتر به خاطره دانلودش میخوام .
امروز زنگ زدم گفتن فعلا تو آیت اله کاشانی پورت خالی نداریم کسی اطلاع داره کی ممکن پورت خالی داشته باشن و این زمان چه مدت طول میکشه من در حال حاظر 256 نامحدود مخابرات دارم .
دوست عزیز های وب الان بسیار داغونه سرعت پایین و پینگ بالا با تایم اوت بستن اکثر چیز ش ک ن ها . حجم دزدینقل قول:
شما چند صفحه اخر تایپیک و بخونید متوجه خواهید شد. به چندتا تست خوب هم که دوستان میزارن اعتناع نکنید چون توی تهران به معنای واقعی داغونه.
بازم تصمیم با خودتونه.
این بای وب دیگه غیرقابل تحمل شده ، همش یا سرعت 60-70 هستش،یا کلا" قطعه :n21:
امیدوارم این شرایط ناپایدار زودتر رفع بشه. وقتی خوبه واقعا خوبه ولی وقتی خراب میشه غیر قابل تحمله!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزبه جان، تو که اینترنت کارخونت خیلی خوبه که!! از همون استفاده کن! :n02:نقل قول:
دلم نمیاد از اینترنت کارخونم استفاده کنم ،:n05: این بای وب فقط تا ساعت 12 ظهر خوبه،بعدش دیگه همه که آن لاین می شن پهنای باندش کم میاد ، به نظرم های وب یا باید پهنای باند اضافه کنه یا این گیگ فشفشه رو حذف کنهنقل قول:
سلام امروز های وب داغون شده ....من ای پی اختصاصی خریدم امروز دیدم ای پیم عوض شده زنگ زدم پشتیبانی ...یارو گفت اینترنت کلا قطعه شما چطوری داری استفاده میکنی
اینا طبیعی مگه بقیه شرکت ها روزای اولشون عالی بودن ؟ همین الانش آسیاتک و شاتل و پارس انلاین و ... هنوز یوزراش ناراضین با این که خیلی وقت اینترنت پرسرعت ارائه میکنن مطمعا های وبم درست میشه یکی از دلایل انتخاب های وب با خیلی ها حرف زدم اتفاقا به خاطره همین فشفشه هاش که میان سمتش که اگر نباشه تفاوتی نداره با شرکت های دیگه کلا سیاست های های وب خیلی بهتر از بقیه شرکت هاست . الانم اگر کسی بخواد سرویس بگیره توی این تاپیک ها سر در گم میشه چون نه همه از یه شرکت خاصی راضین نه همه از شرکت خاصی ناراضی . دوستان به صورت بازه های زمانی مختلف وقتی شرکتی سرویسش خراب شد کلا اونو نهی میکنن و وقتی خوب کلا اونو تایید . ک
کسی که میخواهد سرویس بگیره باید با توجه به شهری که داخلشه و ارزش افزوده های که نیاز داره سرویس بگیره