از چه چیزی چندتاشو معرفی کنم؟ توی دنیا زیاد وجود داره. باید سلیقتون رو به من بشناسونید تا اگر بنده حقیر تونستم کمکتون کنمنقل قول:
Printable View
از چه چیزی چندتاشو معرفی کنم؟ توی دنیا زیاد وجود داره. باید سلیقتون رو به من بشناسونید تا اگر بنده حقیر تونستم کمکتون کنمنقل قول:
البته من زیاد اینو قبول ندارم !نقل قول:
من تا حالا تو هر سایتی که دیدم نظر سنجی بوده چه رایحه ای بیشتر خوشتون میاد همیشه رایحه های خنک با یه درصد خیلی زیاد جلو بوده ( مخصوصا توسط انتخاب خانوم ها ! )
خواستم بگم تو ایرانم زیاد درست نیست این حرف چون تو همین ایرانم مثل اینکه خنک خیلی بیشتر محبوبه !!!
زیاد مشکل پسند نیستم یه چیز خوشبو از بوهای تند خوشم نمیاد ملایم باشه بهتره ممنوننقل قول:
من هم شخصا عطرهای خنک و برپایه آب و گیاهان آبزی رو خیلی بیشتر از عطرهای سنگین و گرم میپسندم:n06:نقل قول:
خیلی وارد نیستم در زمینه عطرهای مردونه اما دوست عزیز بنظرم در این دسته این عطر خیلی عالی و دوست داشتنی هست و من شخصا خیلی تحت تاثیرش قرار میگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
این هم عطر خنک و خیلی خوبیه (بنظر من البته)
و البته این هم همچنین:n01:
و در نهایت این عطر که نمیدونم دقیق در چه دسته ای جا میگیره اما خیلی عطر خوبیه(قیمتش هم بصرفست بنظرم در شرایط کنونی)
در نهایت اساتید محترم تاپیک بهتر میتونن معرفی کنن من فقط خواستم نظر شخصیمو بگم:n01:
سی کی وان (و بقیه خانوادهاش)نقل قول:
آکوا بولگاری
جیو آرمانی
کروم اسپرت آزارو
لیبر ایو سن لوقن
کول واتر
اکو سامر فیز دیویدوف
وینتاج بلک کنت کول
مرسینقل قول:
اگه قیمتاشم بگی خوب میشه چون من تو سایتش ندیدم
برند Davidoff اکثراً از رایحه های خنک استفاده میکنه که در کنار خشبویی، قیمت خیلی پایینی هم نسبت به برندای دیگه داره. من شخصاً از مدل Echo و Cool Water (که خودشون مدلای مختلف دارن) خیلی خوشم میاد.نقل قول:
از برندای دیگه هم اینا هست:
Versace آبی رنگ که واقعاً یکی از خوشبوترین ادکلنایی بوده که داشتم
Givenchy آبی رنگ
D&G Light Blue
Dunhill Desire Blue
Lacoste Cool Play
Escada Moon Sparkle
Joop Night
بچه ها چند تا سایت معتبر و خوب میخوام واسه خرید ادکلن که ادکلن هاش معتبر و 100درصد اصل باشه و بشه با خیال راحت خرید کرد ازش!!!سات های باشه که خودتون تا حالا خرید کردین و مطمئن هستین
در حال حاضر 2 تا سایت دارم یکیش انه که یکی از دوستام چندین بار ازش خرید کردن و خیلی راضیه
ویکیم اینه ولی از این خرید نکردن تا حالا
حالا سوال من اینجاس!!! این دوتا سایت تو قیمت ها خیلی باهم تفاوت دارن چر!؟!؟!مثلان ادکلن های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ادکلن های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزون تره!! تو بعضی نزدیک به 40 تومن تفاوت قیمت داان!!! یعنی اصل نیستن!؟!؟!؟
قیمتای perfumeshopping آپدیت نیستن اکثرا" ! باید زنگ بزنی! در مورد عطرافشان هم بگم که یکی از تامین کننده های بزرگ عطر و ادکلن هستند ؛ ولی من ازش خرید نداشتم ! اون پرفیوم شاپینگ و من خرید کردم ازش ، راضی بودم کاملا" !نقل قول:
پ.ن : هم پست شما و هم پست بنده خلاف قوانین هست ، :n02: مدیر جان معذرت :n06:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
والا من اصلا در جریان قیمت های جدیدشون نیستم اما قبل از گرونی ها اولین مورد یعنی پورشه 80تومن
آزارو هم در همین حدود 80اینا بود اما کلینیک (سومی که گفتم)بالای 100تومن بود
اخرین مورد ازبنتون هست بنتون کلا برندیه که عطرهاش ارزونن نسبتا مثلا چندین ماه قبل 48تومن قیمت داشتم از این موردی که بهتون معرفی کردم(چهارمی) اما در کل این قیمتا اصلا الان اینجور نیست حتما خودتون باید قیمت بگیرید حتی سایتهای فروش عطر هم قیمت روز نمیزنن معمولا و تلفنی باید چک کنید باهاشون!!!
موفق باشید
من شخصا تنها جایی که نتی عطر گرفتم اینجا بودهنقل قول:
همیشه هم راضی بودم چون کاملا اصل هستش:n16: