سلام
کسپرسکی اپدیت الان :
از شماره 1 تا 9 را شناسایی و بلاک کرد
ولی شماره 10 شناسایی نکرد.
Printable View
سلام
کسپرسکی اپدیت الان :
از شماره 1 تا 9 را شناسایی و بلاک کرد
ولی شماره 10 شناسایی نکرد.
دوست عزیز ترند میکرو اصلا هوش مصنوعی نداره که شما میگی هوش مصنوعیش ضعیف هستنقل قول:
دوم وقتی بلد نیستی با یک محصول کار کنی بهتره درمورد اون محصول نظر ندی من 6 ماه باهاش کاردم. تمام چیز هایی که شما گفتی اشتباه بود. ولی درکل انتی ویروسی هست که بدرد ما ایرانی ها نمیخوره به کرک و این چیزا ها خیلی خیلی گیر میده . کار باهاش سخته . اپدیت شدن برای اولین بار کمی کنده ولی بعد خیلی کم حجم و سریع اپدیت میشه ویروس شناسایی خوبی داره فایروال بدی نداره
دوست عزیز اولا بهتره یکم توی لحن صحبت کردنت تجدید نظر کنی.بعدشم شما داری 6 ماهه با این برنامه کار میکنی این بندگان خدا که دارن تو این تاپیک به دوستان و امثال ما کمک میکنن مطمئنم از وقتی من یادمه که نسخه سال 2000 به اسم PC-CILIN بود و لوگوی این شرکت شبیه کپسول بود دارن با این سوییت های امنیتی دست و پنجه نرم میکنن.شایدم قبل تر.به هر حال احترامشون واجبه چون دارن کمک میکنن.بخدا من هیچ کدومشون رو نمیشناسم و فقط به عنوان کابر عادی که 2-3 ساله دارم تو این تاپیک میام و میرم دارم اینارو میگم.در آخر از خود شما هم خیلی ممنونم که اطلاعاتت رو در مورد این سوییت امنیتی در اختیار بقیه قرار میدی :)نقل قول:
سلام
آخرین بسته سال 91؛ 170 نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: 123
سال 92 بر عزیزان انجمن آنتی مبارک
:n12:..بهترین آرزوها..:n12:
Emsisoft همه رو شناخت و پاک کرد. نمیدونم چرا عکس نمیتونم بذارم :(نقل قول:
فایل باقیمانده با کسپرسکی
ولی بعد از اکسترکت نشناخت و وقتی اسکن رو زدم شروع به شناختن کرد
سلامنقل قول:
Norton Internet Security 2013
9 مورد از 10 تا شناسایی و مسدود شد.
1-شناسایی شد
2-شناسایی شد
3-شناسایی شد
4-شناسایی شد
5-شناسایی نشد
6-شناسایی شد (مشابه شماره 2 )
7-شناسایی شد
8-شناسایی شد
9-شناسایی شد
10-شناسایی شد
سلامنقل قول:
اون 10 تا لینک مخرب را هم به جز مورد 9 که فایلش دانلود نمیشد و به سرور متصل نمیشد در بقیه موارد به محض دانلود مسدود میکرد
ویدیو گرفتم اگر کسی دوس داشت براش آپ کنم
موفق باشید
اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی ویروس میزاری خودت هم ویروس هارو تست کن چون کمودو داری منم فقط کمودو دارم دوست دارم ببینم نتیجه کمودو چیه و چکار میکنه در مقابل انتی های دیگه . خودم نمیتونم این کارو انجام بدم چون تو لپتاپم وسایل خیلی مهمی دارم نمیخوام کوچیک ترین ریسکی بکنمنقل قول:
چون اطلاعاتم برام خیلی مهمه میخواستم بیتدفندر بخرم که همون موقع شنیدم دارید نسخه فارسی کمودو رو بیرون میدید و از اون موقع که نسخه بتای فارسی بود و تا الان کمودو دارم و خیلی راضی هستم
من هر وقت یعنی هروقت کمودو نصب میکردم به مشگل بر میخوردم و کمودو کامپیوترم رو خراب میکرد و ویروس شناسی ضعیفی داشت و به خودم قول دادم تا هیچ وقت کمودو نصب نکنم ولی وقتی این کمودو نسخه 6 فارسی رو ریختم باور کن دیگه نمیتونم پاکش کنم الان خیلی دوست دارم اوست جدید رو تست کنم و یا کاسپر پور 3 رو تست کنم اما به هیچ عنوان دلم نمیاد به کمودو دست بزنم .
سال نو مبارک