درود بر شما ...نقل قول:
البته مدارک را شما هم به صورت حضوری میتوانید تحویل بدهید...
Printable View
درود بر شما ...نقل قول:
البته مدارک را شما هم به صورت حضوری میتوانید تحویل بدهید...
سپاس از شمانقل قول:
من رفتم حضوری تحویل بدم تو مرکز آقابابایی ولی خوب یه زنه اونجا نشسته بود قبول نکرد گفت حتما باید خودمون بیایم دم در خط تحویل بدیم !
حتی بهش گفتم بیا این ۱۲ تومن که میخواستی بگیری با مدارک بازم قبول نکرد. صبر کن بیاد یه نیم ساعتی الافش می کنم
----
پ.ن : موندم این خط تحویل دادن چه مسخره بازیه خوب بگو میخوایم بیام یوزر- پس بهتون بدیم همچین میگن میخوایم خط تحویل بیدم انگار دوباره دارن کابل کشی می کنن.
دوستان کسی مشکل افت سرعت داشته الان 2 روزه سرعت سرور خارجی و داخلی از 30Kb/s بشتر نمیره پینگ داخلی روی 300 هست !!!
مخابرات فقط به درد دانلود میخوره
توی بحث گیم و بازی آنلاین فوق العاده افتضاحه کسی که براش پینگ مهمه باید بره سراغ یه شرکت دیگه
نه تنها پینگ بلکه Lag فراوان هم هست کاش فقط پینگ بالا بود همراه با پینگ قطعی های مکرر و ریز هم شاهد هستیم نمیدونم اینقدر تو پاچه ملت میکنن که کیفیت رو فدای کمیت میکنن
خارج طرف میاد با پینگ 50 دریغ از یه مثقال لگ اینجا پینگ که ندارم تایم اوت و لگ هم داریم
مسئولا که کلا فقط به فکر جیب مبارک هستند هر جا بهتر بصرفه و بتونن پول بیشتر بزنن به جیب ، یه سری هم اینقدر ... تشریف دارن که زحمت بررسی و رفع این مشکلات رو به خودشون نمیدن
یه سری هم اینقدر ... تشریف دارند که نمیدونند پینگ و لگ چیه تازه باید براش بفهمونی پینگ و لگ و تایم اوت چیه ، بنازم به این مخابرات که یه سری بی سواد شدند گرداننده اینترنت کشور
بنده از یکی از بچه های همین فروم گرفتمنقل قول:
واقعا عالیه ولی از سایت شبانه نبود خودشون سرور داشتند
میخواید اکانت تست ازشون بگیرید
فقط روی پینگ موثره و روی سرعت دانلود تاثیری نداره(خیلی کم) در کا اگه برا وبگردی میخاین این سرویس خوبه.نقل قول:
راستشو بخوای کلا تو اصفهان نت درست حسابی برای بازی آنلاین پیدا نمیشهنقل قول:
البته الان وضعیت پینگ مخابرات برای من خوبه (پینگ 120 تا 8.8.8.8) ولی 2 ساعت دیگه تایم اوت شروع میشه + سرعت تک کانکشن میاد پایین و دیگه فاتحه بازی رو باید خوند
سرعت منم شدید افت کرده از سرور داخلی ولی پینگم هنوز خوبه خداروشکرنقل قول:
رفیق این لینک پروفایلشونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برا من دو روز هست همه چیز بهم ریخته اومدم اینجا سر زدم دیدم کسی چیزی نگفته پیش خودم گفتم لابد مشکل فقط برا منطقه ما هست
هم سرعت پایین هست (البته نه خیلی) هم صفحه باز کردم افتضاح
مثلا برا سرعت دانلود من هر وقت چیزی میزاشتم دانلود (اصولا سرورها داخلی هستن) توی شبانه ساعتی 1 گیگ دانلود میشد الان حدود 800 مگ شده(حالا ببینم امشب چی میشه)
البته امروز یکم کیفیت وب گردی بهتر شده بود!(از افتضاح شده خیلی بد)
دیگه ما فیبری ها چاره ای نداریم
دوستان چطور میشه گزارش کارکرد ماهانه هر روز را همون روز دید برای من همیشه میزان استفاده روز قبل را میزنه