96kbنقل قول:
بستگی داره منطقتون تا چقدر کشش داشته باشه
Printable View
96kbنقل قول:
بستگی داره منطقتون تا چقدر کشش داشته باشه
من قبلا داشتم حدود 70 تا 80 بود اما تقریبا هیچ وقت یادم نمیاد که زیر 64 اومده باشهنقل قول:
سرعت دانلود از سرورهای خارجی به کیلوبایت هم نمیرسه.
جا داره از دوستانی که بالا راهنمایی کردن و جواب دادن تشکر کنم
دقیقا . معلوم نیست این شبکه چه بلایی سرش اومده . دیروز هرچی تست میگرفتم صفحه speed test ارور قرمز میداد. اینقدر وضعیت خراب بود:2::42:نقل قول:
دوستان نزدیک یک ماه شده و هنورز مشکل داره من سرویس 2 مگ گرفتم همش 70 - 80 کیلوبایت دانلود داشتم زنگم زدم دعوا پس کی درست میشه!!!!!!!!!!!!
منکه الان دارم و بالاتر از 64 نمیرهنقل قول:
ببخشید دوست عزیز اگه اینطوری جواب میدم :نقل قول:
طبق قوانینی که توی ایران هست و اپراتورها بر اساس اون سرویس میدن سرعت رو اول باید تقسیم بر ضریب اشتراک بکنی و بعد تبدیل به کیلوبایت کنی چون مثلا سرعت 2048 بر حسب بیت هست.
و اگه سرعت شما از اون کمتر بود حق با شما هستش، در غیر اینصورت نمی تونی شکایتی ازشون بکنی، حالا بعضی اپراتور ها به کاربرانشون حال میدن و سرعت رو بالاتر می بندن و در نتیجه سرعت بالاتر میره بعضی ها هم مثل این مبین نت کفر آدم رو در میارن!!
من خودم از کسایی هستم که با این قانون مشکل شدم و هنوز قانع نشدم اما چاره ای نیست ! :41:
نقل قول:سرویس 2 مگابیت + اشتراک 1 به 4 برای شما همون 64 تا 70 کیلوبایت میرسه :دینقل قول:
دوست عزیز من نزدیک یک سال مبین دارم با 512 تا 100 کیلوبایت دانلود داشتم حالا با 2 مگ باید 64 تا 70 باشه!!!!!!!! من تو این تاپیک خوندم 20 روزه همه این مشکل رو دارننقل قول:
نمیدونم شما کی مشترک مبین شدی دوست عزیزنقل قول: