سلام بچه ها.میشه بگید باید این kitserver رو باید چجوری نصب کرد.لطفا کامل توضیح بدید.ممنون:11:اگه میشه یکم سریعتر.
راستی بچه ها باید این فایل speed رو کجا گزاشت؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام بچه ها.میشه بگید باید این kitserver رو باید چجوری نصب کرد.لطفا کامل توضیح بدید.ممنون:11:اگه میشه یکم سریعتر.
راستی بچه ها باید این فایل speed رو کجا گزاشت؟؟؟؟؟؟
بعد اینکه کپی کردی توی مسیر نصب بازی وارد پوشه کیت سرور میشی و setup رو اجرا می کنی بعد روی دکمه Install کلیک میکنی. تمام فعال میشه برای غیر فعال کردن باز هم همین کار رو می کنینقل قول:
خوب حالا من باید چجوری توش قرار بدم.اصلا میشه یه توضیح اجمالی ازش بدی راستی فایل speed رو هم فراموش نشه.ممنون.
آرمين جان من گوركافو خريدمنقل قول:
منم با رئال ميرم
مسترليگ وافعا عاليه
من الان فصل 2017-2018 هستم
گوركاف هم برآيند مهارت هاش هست 102
من خوب پرورشش دادم
ميشه خريدش
امتحان كن
من الان از اول كه شروع كردم تا الان يه باخت هم ندادم
در هر فصل تمام جام هارو بردم
جام حذفي + ليگ اسپانيا + جام باشگاهها + جام كونامي
ميشه آرمين اين مثل دنياي واقعيه
من خودمو كشتم تا اگرو رو خريدم
اين اتلتيكو نميداد و اگرو هم به تيمش وفادار بود
اون قلبش تقريبا پر بود اما من همينطور گزارشهاي اسكوت رو ميخوندم تا اينكه يه بار اتلتيكو آگرو خارج از پست تخصصيش گذاشت و ناراحت شد منم سريع پيشنهاد دادم وقتي از تيمش زده شد و خريدمش
باور كن شدنيه
كونامي مسترليگو كاملا رو به جلو برده و مسترليگ از هر نظر عاليه
يه سري چيزا بايد اضافه بشه كه بايد در سال هاي بعد منتظرش باشيم
مثلا بتونيم خودمون اسپانسرهارو انتخاب كنيم كه من مطمئنم در سال هاي بعد همينطورم ميشه
كونامي رشد فوق العاده داشته و اين واقعا عاليه
من در چند فصل اول پول نداشتم حقوق بازيكنامو بدم درست مثل دنياي واقعي بدتر اينكه بازيكنايي مثل كريس رونالدو و كاكا زود قراردادشون تموم شد و مجبور شدم تمديد كنم
مجبور بودم بازيكنامو بفروشم تا حقوقشون رو بدم
اما الان درست مثل دنياي واقعي اوضاع بهتر شده بعد اين همه جام بردن
الان تو حساب باشگاه 680 ميليون پول دارم و تيمم هم از هر لحاظ كامل كامله
در بين تيم هاي دنيا اول هستم
به نظر من خيلي بي انصافيه اينطور به پي اي اس نگاه كنيم اونا واقعا زحمت كشيدن
همينجا از همه شون تشكر مي كنن چون واقعا حداقل منو خوشحال كردن
هر بدي كه داشته باشه اين پي اي اس بازم دليل نميشه ما پي اي اس فن ها ازش بد بگيم چون خوبي هاي زيادي هم داره
عنوان پست نشون میده که خبر انتشار آپدیت دیتابیس (defdat.img) که چند روزی هست به زبون ها افتاده و در چند روز گذاشته شایعه شده بود که پنجشنبه یعنی امروز (یا امشب) قراره عرضه بشه از سوی کونامی یک شایعه هست. اما امیدواریم حقیقت داشته باشه. دانلود آپدیت از داخل بازی بسیار کار ساده ای هست و نیازی به گشتن لینک این آپدیت نیست ولی از اونجایی که فایل حجم بالایی داره اصلا مقرون به صرفه نیست که از داخل بازی دانلود بشه. به هر حال فعلا خبر خوش برای ما انتشار این آپدیت هست. حالا صرف نظر از اینکه این آپدیت کی میاد بد نیست به کارایی های این آپدیت بپردازیم:
1- لباس خانگی تیم ملی ژاپن آپدیت خواهد شد.
2- ترکیب تیم ها تغییر خواهد یافت و ترانسفر های اعمال نشده در بازی اعمال خواهد شد.
3- تیم های المپیک لیون - فیورنتینا - المپیاکوس و اتلتیکو مادرید به جمع مجموعه تیم های لایسنس شده چمپیونز لیگ اضافه خواهند شد.
4- تغییراتی در چهره ها بوجود خواهد آمد.
فقط اگه این آپدیت اومد چنانچه نتونستیم لینک زیپ شده ای ازش گیر بیاریم زحمت این کار به عهده کاربری می افته که بین همه سرعت زیادی داره و می تونه در مدت زمان خیلی کم از داخل بازی این آپدیت رو بگیره. و بعد زیپ کنه و روی یک اپلود سنتر خوب آپلود کنه تا همه بتونیم استفاده کنیم واقعا ترانسفر کردن های دستی کجا و از طریق آپدیت مخصوص و اورجینال شاهد ترانسفر ها و آپدیت ترکیب تیم ها بودن کجا. من که بی صبرانه منتظرشم. بعدش بلافاصله کار ساخت ادیت فایل متناسب با این فایل رو شروع می کنم.
موفق باشید
سلام.بچه ها میشه لینک دانلود جدید ترین کیت سرور رو بدید ممنون میشم.:11:
لطفا یکی یه سری تلنت معرفی کنه من بزارم تو اسکات لیستم : دی
سلام
کسی رمز اینو داره که بازیکن عمدا خودش رو به زمین بندازه ....
لطفا بگید چه موقعی باید این کارو انجام داد که داور نفهمه..
تروخدا جواب بدید؟؟؟
هوهو.کسی خونه نیست.کییییییییییییییییییی یییییییت.راپیدشیر ارور میده!!!!
L1.L2.R1 رو بگیری تمارض میکنه.نقل قول:
سلام
کسی رمز اینو داره که بازیکن عمدا خودش رو به زمین بندازه ....
لطفا بگید چه موقعی باید این کارو انجام داد که داور نفهمه..
تروخدا جواب بدید؟؟؟
زمانی هم که دوروبرت شلوغه و میبینی داور دید خوبی نداره بهت.
پیام بازرگانی بود؟؟!!!نقل قول:
هوهو.کسی خونه نیست.کییییییییییییییییییی �یییییییت.راپیدشیر ارور میده!!!!