حواست باشه نوین نت برای3 پا هست.دی:نقل قول:
Printable View
حواست باشه نوین نت برای3 پا هست.دی:نقل قول:
سلام دوست عزیز ! این بیست نت هم شورشو دیگه در آورده ! هر غلطی دلشون میخواد دارن می کنن ! غلط کردن که گفتن پیش فرض 512 حجمی ثبت میشه !! مگه اونا چی کاره هستن که واسه مشترک به زور سرویس ثبت می کنن !نقل قول:
سرویس ها بر اساس دوره 2 ماهه است که قبض تلفن ثابت مشترکین استان فارس در روز اول ماه های فرد صادر میشه و هر مشترک در هر دوره فقط یک بار مجاز به تغییر تعرفه هست پس اگه تعرفه اولیه شما 512 حجمی بوده و اون رو به 1 مگ نامحدود تغییر دادید تا روز اول فروردین 92 امکان تغییر تعرفه نخواهید داشت ! شما هر روز که درخواست جمع آوریتون رو ثبت کنید هزینتون تا اون تاریخ محاسبه میشه و روی قبض میاد و از این لحاظ مشکلی ندارید !
هزینه سرویس 512 حجمی ( غیر سراسری ) شامل هزینه حجم مصرفی و آبونمان هست که به ازای مصرف ماهیانه تا 5 گیگ هر گیگ 3400 تومن و به ازای مصرف بالاتر هرگیگ 2400 تومن محاسبه میشه ! آبونمان هم برای مصرف ماهانه بالای 2 گیگ رایگان هست ! و با تغییر تعرفه هزینه تعرفه قبل تا اون لحظه محاسبه میشه و بعد تعرفه جدید شروع میشه که مبلغ نهایی شما شامل مجموع هزینه تعرفه قبل و تعرفه جاری خواهد بود ! اگه باز هم سوال یا مشکلی داشتید در خدمتم !!
جدی ؟؟؟؟ پس یادم باشه کارای سکرت رو بزارم با همیار :n02:نقل قول:
اونم برای شهرداری هست.دی:نقل قول:
دشواری را با نوین نت نگاه کن:n02:
سلام شما که شهرستاند اوضاع بیست نت براتون چطوره ؟ سرعت و تایم اوت ؟ شهر ما که ترکیدده .نقل قول:
سلام دوست عزیز ! واسه سایت های داخلی مشکلی نداره و فقط روی سرور های خارجی سرعت کمه و قندشکن هم اصلاً درست کار نمی کنه !!نقل قول:
:n08::n08:نقل قول:
شرکتی توو این خراب شده پیدا نمیشه متعلق به ارگانی نباشه :n02::n02: همشو یا سپاه خریده یا مخابرات یا شهرداری :n04:
گند زدن توو اینترنت رفته... اصلا نمیشه فیلم آنلاین دید.... خیلی خسته کننده شده نت :n21::n27:نقل قول:
دوستان من دیگه از اینترنت حجمی خسته شدم...
میخوام از دوره بعد فقط نامحدود بگیرم.این دوره هم نامحدود 256 ماتریکس گرفتم که قیمتش نسبت به مخابران تقریبا 3 برابره !
میخواستم برم نامحدود مخابرات بگیرم که گفتید نرو مشکل داره و تایم اوت زیاد داره.حالا چن تا isp دیگه رو که چک کردم رسیدم به آسیاتک...
به نظرم 256 نامحددش خوبه ! سرعت دانلود چند میده و اینکه فرق این دو تا نامحدودش چیه ؟
نامحدود بیکران برنزی
نامحدود بیکران طلایی
تشکر.
ممنون از اینکه جواب دادی.یعنی من که تازه فعال کردم دوباره میتونم 1 فروردین طرحمو عوض کنم یا حداقل باید یه ماه بگذره؟؟؟:n13:نقل قول:
یعنی اگه من بعد از 45 روز درخواست جمع کردن سرویس رو بدم حدودا 43+21 تومن میشه؟؟