با سلام وخسته نباشيد به دوستان عزيز،
دو تا سوال فوري از محضر دوستان داشتم بيزحمت!
اين هفته يك مشكلي برام پيش اومد كه خيلي حالم رو گرفت!:( كلاس فيزيكي كه پهلو يكي از بهترين اساتيد استان مي رفتم كنسل شد!!:(( خيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــلي خـــــيلي حيف شد! ولي خوشبختانه دو فصل اول رو ايشون كامل درس داد،با توجه به اينكه امسال من مدرسه اي رفتم كه دبير هاي خوب ش معدودند ولي به جاش دانش آموز ها رو براي غيبت آزاد ميزارن،الان نتيجتاً باس بشينم خودم بدون دبير فيزيك پيش رو بخونم!!(البته ميتونم دو،سه جلسه اي هم كلاس خصوصي رفع اشكال برم،اما نه بيشتر...(پولش...))
من خودم فيزيك پيش رو نشر الگوي آقاي خالو رو به عنوان كتابي كه دم دست واسه رفع اشكال باشه گرفتم،ولي خودم آموزش رو از جزوه دبيرمون(كه ديگه نميرم!) مي خوندم و تست هم از خيلي سبز آقاي مصلايي كه خيلي از كتابش خوشم اومده مي خوندم(ضمنا قصد دارم در ادامه هم تست ها رو حتما از همين بزنم، اما آموزش رو...؟)،ولي امروز از طرفي با تعريفي كه از فار شنيده بودم رفتم فار هم گرفتم(اما به جاي اموزش فصل 3 و 4(جلد 2) هواسم نبود فصل 5و6(جلد 3) رو گرفتم!) اما الان كه اون رو با نشر الگو مقايسه كردم يهو كمي ازشون دلسرد شدم!! آخه فكر مي كردم خيلي كمتر باشن،مثلا فصل موج هاي مكانيكي 2(فصل5) رو نشر الگو در 32 صفحه و فار در 46 صفحه درس دادند و خيلي سبز هم كه دم دست ندارم ولي فكر كنم 12 تا يا 16 تا درس نامه براش داشته باشه با اين وضع يكم مي ترسم كه نتونم مثلا اول يكي از اين دو تا آموزش ها(الگو يا فار) رو بخونم و بعد برم سراغ تست هاي خيلي سبز،مخصوصا كه با روش خودآموزي خيلي با وسواس هم مي خونم، حال مي خواهم بدونم نظر شما چيه،مثلاً گزينه هايي مثل زير كدوم بهترند:
1. آموزش:الگو /تست:خيلي سبز 2.آموزش:فار /تست: خيلي سبز 3.آموزش و تست: خيلي سبز 4.هر طوري شده برم پهلو دبير واسه آموزش/ تست:خيلي سبز
فكر ميكنم واسه من كه با وسواس هم ميخونم گزينه ي 3 از همه بهتر باشه،اما خوب تا جايي كه من خيلي سبز روش اش رو ديدم گاها يك نكته فوق العاده مهم رو فقط مياد در پاسخنامه 2تا تست اشاره ميكنه و رد ميشه و درسنامه هاش هم كه بيشتر كلي گويي هست،مي ترسم باعث شه كه جاهايي رو جا بندازم،از طرفي معتقدم يك كتاب(چه تست چه آموزش) رو هر چقدر هم كم چند بار بخونم بهتر از اينه كه چند كتاب بخونم.
مي خواستم بي زحمت شما در اين مورد هر كدوم از گزينه هاي بالا يا راهكار ديگه اي دارين بهم كمك كنين بگين؟
سوال2 ! :
من فيزيك 3رو حدودا مديون كتاب آموزش نشر الگو(آقاي سيد مجتب سادات) ام،و بسيار از روش هاي تدريس شون در قسمت هاي 2و3 فيزيك 3 خوشم مياد(تا روش كتاب هاي خيلي سبز،خوشخوان،مبتكران كمانگر و محمود زاده و رمزينه كه ديدم يا داشتم قبلش!)،با اين حال همون طور كه ميدونيد كتابچه ي تستي هم همين مولف براي فيزيك 3 داره،كه من تازه خريدم ولي متاسفانه ديدم اكثر تست هاش تاليفي هست!!!:41:،و بين كتاب هاي فيزيك 3يي كه دارم و نام بردم دومين رو خيلي سبز ميدونم كه وقتي كتابچه نشر الگو رو باهاش مقايسه كردم بلعكس ظاهرشون الگو تعداد تست هاي هر فصل اش بين 20 تا100 تا بيشتر از خيلي سبز بود!!(البته به جز فصل2) ضمنا كه خيلي سبز هم تعداد تاليفي هاش از الگو خيلي پايين تره، حال موندم من كه دارم مرور آموزش فيزيك 3 رو از الگوي آموزش مي خونم و با روش اون اُختم وقتي برم تست هاي خيلي سبز رو بزنم وقتي پاسخ نامه اش رو ميبينم حدس ميزنم گيجم كنه!! ميخواستم ببينم نظر شما چيه؟ كسي هست كه كتابچه ي فيزيك 3 الگو رو خونده كه بهم بگه آيا مي ارزه بشينم تاليفي هاي الگو رو بزنم و سبز يا... رو كنار بزارم؟ و يا هر پيشنهاد ديگه اي در مورد تست فيزيك 3 ؟؟
ضمنا بي زخمت اگه كسي تفاوت هايي كه ديني همگامان در چاپ مرداد90 نسبت به قبل داشته رو ميدونه بيزحمت بگه؟
از تمامي دوستان عزيز ممنونم، اميدوارم همگي در طي اين سال به هدف هامون برسيم.:11: