آقا حمید و آقا فائز و سایر دوستان نظرتون در مورد ترکیب mxc609 و Pioneer GM-D9500F چیه؟متشکرم.به لطف شما عزیزان دارم به جمع بندی نهایی میرسم
آقا حمید و آقا فائز و سایر دوستان نظرتون در مورد ترکیب mxc609 و Pioneer GM-D9500F چیه؟متشکرم.به لطف شما عزیزان دارم به جمع بندی نهایی میرسم
با تشکر از اعضاء محترم و مدیراننقل قول:
که زحمت کشیدید و جواب من رو بسیار متین و دقیق دادید
MXC609 توان 100 وات میخواد واسه فول درایو شدن.نقل قول:
Pioneer 9500 خروجی کانال هاش 75 وات بیشتر نیست.
پس یعنی تو بهترین شرایط 75/100 که 75% توان واقعی باند درایو میشه.
من فک میکنم 360 تومن بابت این آمپ با این وات نمی ارزه و اولین گزینه جایگزین همین جی وی سی 8004 هست با 120 وات خروجی که دیجیتاله و اگه باتری ماشینتون آمپر قوی نداره کمک خوبیه به سیستم و دیگه نمی خواد باتری تقویت کنی.(آمپ های دیجیتال برق کمتری مصرف میکنن در عین اینکه بازدهی بالایی دارن)
اگه قیمتش خیلی تغییر نکرده باشه هم قیمت هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برداشت من اینه که دوستان کسی تجربه ای رو دابل دین برای پخش فایلهای تصویری نداشتن که پاسخ ندادن دوست مننقل قول:
ولی... تجربه شخصی من که یه پخش Single Din In Dash و دابل دین کنوود داشتم اینو میگه که از این پخش ها اصلا انتظار پخش فرمت های مختلف تصویری رو نداشته باشین حتی به شرط ساپورت اون فرمت چون با توجه به پروسس ضعیفشون و بیت ریت های مختلف میتونه پخش کنه یا نکنه ، چون فرمت استاندارد مثلا mp4 خیلی پارامتر ها رو شامل میشه که حتی اگه رعایت نشه یا بد کانورت شده باشه پی سی اونو اجرا میکنه ولی پخش ها اینطور نیستن و بهترین راه برای خود من پیدا کردن بهترین فرمت سازگار با پخش با آزمون و خطا و تبدیل فایل های دلخواه و ریختن روی فلش مموری... یا رایت دی وی دی با فرمت DVD VIDEO پخش های 10 سال پیش هم این فرمت اولیه رو می خونن...
اگه پخشتون رو میتونین تحمل کنین این کارو ادامه بدین دوست من و باش کنار بیاین :46:
سلام دوست مننقل قول:
سقف هزينه اي كه ميتونيد بپردازيد چقدر هست؟ضمنا به اين نكته هم توجه بفرمائيد هرچقدر هزينه براي كامپ رو بيشتر كنيد بايد براي درايو شدن اون هم يه آمپليفاير خوب و گرون تهيه نمائيد.
دوستان لطف دقت نمايند و سعي بفرمايند كه توضيح كاملي ارائه دهند،كه چه چيزهائي دارن و چه چيزي نياز دارن.اينجوري ارائه پيشنهاد و راهنمائي توسط دوستان ديگر،صحيحتر خواهد بود.
با صحبتهاي فائز جان موافقم.البته آمپليفاير 9500 هم قدرت خوبي داره. داراي طراحي جديد(نسبت به سالي كه وارد شد2010) هست. كلاس FD كه تلفيقي از كلاس AB و D هستش.اين امپ از نظر اندازه نسبت به آمپهاي هم كلاس خودش كوچكتر شده و قدرت الون كمي افزايش داشته. ضمنا داراي استاندارد معتبر CEA2006 هم هست.نقل قول:
اسپيكر mxc609 قابلت تحمل 100 وات rms رو دارا ميباشد.با توجه به Sensitivity 90dB احتمال درايو شدن با 9500 دور از ذهن نيست.ولي با توجه به افت ولتاژ مدار و خود آمپ و...بهتره هميشه توان بيشتري به اسپيكرها وارد بشه.
خيليها به اشتباه تصور ميكنن كه توان بالا باعث صدمه زدن به درايورهاشون ميشود،در صورتي كه دشمن اصلي آنها كليپينگ(افت ولتاژ و عدم توانائي تغذيه كامل توسط آمپليفايرو همچنين ديستورشن)ميباشد.
پس عافلانه تر اين هست كه 40-50 تومن بيشتر هزينه بفرمائيد تا هم اسپيكرها بهتره تغذيه شوند و هم در آينده نياز به تعويض آمپليفاير نداشته باشيد.:46:
سلام خدمت دوست خوبم حامد عزيز.گلم اينطور نيست كه كسي نخواهد مثلا به شما پاسخ ندهد و سوال شما رو ناديده بگيره.من خيلي گشتم تو فرومها و محصولات توليد كننده گان مطرح پخشهاي خودرو.متاسفانه در مورد Compatible بودن با فرمتMP4 تا كنون هيچ پخشي اين قابلتي ردو نداشته (يا حداقل من پيدا نكردم).لذا بيشتر دنبال تحقيق بودم تا بتونم مستند تر پاسختون رو بدم.نقل قول:
در مورد پخشها 2DIN تصويري از نظر كيفيت صدا به نظر من نسبت به پخشهاي غير تصويري،داراي كيفيت پائينتري هستند.روي DAC آنها خيلي كار نشده،پخش 8450BT هم از نظر امكاناب خوبه و قيمتش هم حدود 1100-1200 هست. دقيق ندارم.
اگر باز هم نياز به توضيح داريد بفرمائيد،در خدممتون هستم.:40::11:
یه سوال برام پیش اومده آقا حمید... الان co609 که با آمپ 8004 درایو شده ، گین آمپ باید چقد باز باشه؟ یادمه نصاب (آقا مهدی) کم کردن با توجه به اینکه 120 واته آمپم و اسپیکرم 150 وات واسه بهتر درایو شدن نباید گین تا 100% یا 90% باز باشه؟
پخش من پایونییر 5350 هستش.یه جفت باند پایونییر 6994 هم دارم.هنوز امپلی نگرفتم.فکر کنم امپلی کنوود بگیرم.فقط اینکه برای انتخاب کامپ خیلی درگیرم.می خوام کیفیت خوبی بهم بده.تا 200 تومن هم برای کامپ کنار گذاشتم
سلام فائز جان.نقل قول:
نه اين تصور غلطي هست كه اغلب دوستان رو به اشتباه مي اندازه.
گين آمپ يه تطبيق دهنده بين ولتاژ خروجي پخش با ورودي آمپ هست.مثلا زماني كه شما پخشتون 5 ولت هست و ورودي آمپتون رو هم روي 5 ولت تنظيم نمائيد ،بهترين و با كيفيت ترين صدا رو با حد اكثر توان دارا ميباشيم.براي همين تنظيم گين خيلي خيلي مهم هستش.اگر خيلي كم باشه اون توانائي واقعي آمپ رو نميتونيم بدست بياريم،و اگر بيش از حد باز باشه دچار Distortion و كليپينگ ميشه.
البته شما بعد از سپري شدن دوره Break-In اسپيكرهاتون خودتون بايد از طريق گوشهاي نازنين و طبق دستورالعملي كه تو تاپيك هست نسبت به تنظيم نمودن دقيق گين اقدام نمائيد.
فقط MX165plus از بند گليدن آديو سيستم.شك نكن.تو رنج قيمتيش (195) فوق العاده هستش اين كامپ.نقل قول:
برای سمند میشه از این مدل که گفتی استفاده کرد؟؟؟ظاهرا 16cm هستش.ولی تا اونجایی که من میدونم به سمند حداکثر میشه 13cm انداخت.میخوام جای فابریک باندای جلو بندازم
نه متاسفانه،ضمنا 13 نيست 10cm هست.13 رو با بدبختي و كتك ميشه جا داد.يا اينكه براش روي در كيك پنل طراحي كنم و بدم با فايبر بسازن.هزينه ات ميره بالا ولي از نظر صدا خيلي عالي ميشه.نقل قول: