اشتباه شد.
پاک شود
Printable View
اشتباه شد.
پاک شود
سلام دوستان
من سرویس حجمی 1024 از فن آوا دارم
الان چند روزه هر چند دقیقه یک بار خط ADSL هی قطع و وصل میشه
سرعت روزانم هم برعکس شبانه افتضاحه (این بار از زمین به آسمون باریده :n02: به جای شب صبح سرعت کم میشه)
کسی دیگه هم به این مشکل برخورده؟
من مرکز پیام نور تهران هستم 4447
درودنقل قول:
آره واسه منم چند روزه الکی قطع و وصل میشه(چراغ کانکت بودن مودم قرمز میشه و نت دیس کانکت میشه)
نویز خط منم خوبه مشکلی نداره
من حوصله نداشتم زنگ بزنم پشتیبانی چون هیچی حالیشون نیست و یه سری حرفای الکی تحویل آدم میدن....
حالا شما اگه حوصله داشتی زنگ بزن ببین چی مگن
سلام دوستان در حال حاضر کسی سرویس 1 مگ ترافیک 6 گیگ شبانه 2 تا 7 رایگان رو کی استفاده میکنه؟؟؟؟
1 - پورت رو چند بسته میشه ؟
2- تایم رایگان و غیر رایگان سرعت دانلود با idm چند هست؟؟
3- سرعت دانلود از سرورهای خارج و داخلی تفاوت داره یا نداره؟؟؟
من خودم الان های وب طرح 256 ترافیک 8 گیگ - 2 تا 5 شب تایم رایگان استفاده میکنم تو تایم رایگان بیشر از 2 گیگ نمیشه دانلود کرد بازی GTA V رو با حجم 62 گیگ خواستم دانلود کنم پشیمون شدم چونکه دقیقا 31 شب باید بزارم تا دانلود شه.... من تقریبا 9 ماه پیش طرح 1 مگ ترافیک 6 گیگ فن آوا داشتم تو تایم رایگان سرعت رو 350 کیلوبایت بود { کرج )
داداش نیا که اوضاع خرابه یک شب ۷۰ کیلوبایت میده یک شب ۹۰ تا ولی معمولا بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ کیلوبایته و بیشتر از ۳ گیگ هر شب نمیتونی بگیری تازه شبانه اش رو برنداره خیلی کار کرده البته مرکز مخابراتی هم مهمهنقل قول:
باز امشب سرعت شبانه گند شد لامصب
دوستان مشهدی امشب سرعت دانلود شبانه ۱ مگ چقدر بود؟ ممنون میشم جواب بدین
هیچ کی اینجا فن آوا نداره؟!
نقل قول:
سلام
تا وقتی که من داشتم یعنی همین حدودا یکی دوهفته پیش شبانه مثل هر شب بود، قفل شده روی همون سرعت 170 تا 190
مرکز فرشچی هم هستم
خدایی قیمت تعرفه های فن اوا بالاست ! خیلی هم کمه تعرفه هاش
منی که یوزر پرمصرفی هستم خب ماهی 6 گیگ برام کمه، همین سرویس رو الان برای من ماهی 10 گیگ نداره :n15:
دوباره شروع شد... تایم اوت و پکت لاس و پینگ مزخرف!
یکی دوهفته خوب شده بود ولی باز همون آش و همون کاسس... :\
کسی دیگه هم مشکل پکت لاس بالا رو داره الان؟ یا مشکل از خط منه؟؟
ویرایش: سرعت دانه ای افسانه ای رو هم به موارد بالا اضافه کنین... کندیش غیر قابل تحمله :|