یه xbox 360 premum falcon با قیمت 315 تومان خوبه یا نه.
یه xbox 360 premum falcon با قیمت 315 تومان خوبه یا نه.
آره خوبه ولی خیلی باید حواست جمع باشه که سرت کلاه نره چون ممکنه هزار تا بلا سرش اومده باشه.نقل قول:
دوستان سلام
من اگه هر چند وقت ناراحت میشم از مایکروسافت دلیل نمی شه از ایکس باکس 360 بدم بیاد
تنها کسانی هم که حق دارن از ایکس باکس 360 انتقاد کنن 360 داران هستن نه یک مشت بی منطق!
اگه 4 نفر توی این تاپیک زندگیشون ایکس باکسه 360 بیان و جواب این یارو رو بدن
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=85574&page=29
اتفاقا اگه این موارد برای pc بیاد بهترهنقل قول:
چون قدرت , عظمت , برتری و سلطنت بی چون و چرای 360 بیش از پیش به رخ همه کشیده میشه
شما نگاه کن تو تمام این 4 سال تمام اون بازی هایی که multi هستن روی pc با بدترین وضع ممکن با افت شدید گرافیکی , performance و poor FPS و صدا گذاری و کنترل اسف بار اومد به بازی که فقط یک چیز داشت
اونم تحقیر کسانی که که فکر میکنن PC هم میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه
و حتی بازی های Exclu مثل fable و geow که خودم روی pc ساعت ها موشکافیش کردم هم ارزش این شاهکار ها رو روی pc نصف کرد
اومدن natal روی pc اثبات خواهد کرد که روی 360 بهتر کار میکنه یا روی pc
شما فقط bug ها و error های اسف بازی pc برای به کار گیری این پدیده رو در نظر بگیر
مسایلی که هنوز بعد از 8 سال که از اومدن xp میگذاه همچنان برای نصب بازی های معمولی ادامه داره چه برسه به یک تکنولوژی جدید ( پرونده vista هم که همون موقع بسته شد و رفت تو لیست شکست های ms )
ضمن تایید حرف پدرام باید بگم
بابا یحیی آروم باش اینطوری سکته میکنی ها دیگه نمیونی آلن بازی کنی ها
اینا اصلا ارزش وقت گذاشتن هم ندارن
نه پدرام جان شما طوری میگی انگاری کار برنامه نویسی برای PC مشکل سازه !
نه ! در اصل الان که بازی سازی برای 360 آسون تره به خاطر اینکه بازی سازیش شبیه به Pc هست
خودت که می دونی الان اکثرا پلتفرم Lead رو 360 می زارن بعد پورت می کنن به خاطر کم بودن حافظه ی 360 وقتی که بازی رو روی پی سی پورت می کنن باگ های عجیب غریب می گیره مثلا همین GTA IV که سایه زنی و... اونطوری بود تو پی سی
ولی مثلا بایوشاک که به طور جدا هم برای 360 و هم برای پی سی ساخته شده بود و پورت نبود دیدی که نسخه ی پی سی هیچی از 360 کم نداشت
اگه یه بازی به طور انحصاری با وقت و هزینه ی کافی برای پی سی ساخته بشه که متاسفانه خیلی کم شده می بینی که بازی مشکلی نداره
چشم انسان بیننده حقیقته که هدایتش هم در کنترل مغزه که باز هم هدایت اون در کنترل اختیار , علاقه , سلیقه و تعصب انسانه .
ولی حقیقت اینه که حقیقت چند جور مختلف نیست و واحده .
منم این بحث رو دیگه اوامه نمیدم
سعی هم میکنم تو تایپک های مختلف که همیشه این بحث هست هم دیگه واردش نشم
چون نه به این تایپک , نه به موضوع اون ربطی داره
نه به نفع من و شخصیتمه , نه به نفع دوستان و وقتشون
موفق باشید
نقل قول:
فوق العاده بود ممنون(بيشتر از يه دكمه تشكر مي طلبيد)
800 صفحه ای شدن تاپیک رو تبریک می گم!!! :دی
به نظرم خود این Clickی ها هم نفهمیدند چی شد!
آخه Cell که خودش دنیایی از تکنولوژی ه، چجوری تو یه هسته XBox360 ه؟
--
یه سوال احمقانه:
Metal Gear Solid 4 : Guns Of Patriots اخصاصی PS3 ه؟
ممنون
بله دوست عزیز ...نقل قول: