میدونم. اول پیام اومد تا 100 گیگ خوشحال شدم بعد دو دقیقه پیام بعدی اومد ضد حال زد :n02:نقل قول:
Printable View
میدونم. اول پیام اومد تا 100 گیگ خوشحال شدم بعد دو دقیقه پیام بعدی اومد ضد حال زد :n02:نقل قول:
تو خیلی زرنگی باریکلا[emoji55]نقل قول:
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
نقل قول:
زرنگی نیست وقتی برای پرداخت صورتحساب بیش از ۲۰تا پیام میده که صورت حساب خود را پرداخت کنید و توی خدماتش ثبات ندارم تا آخرین لحظه که خط فعال هست باید صورت حساب رو نداد
شما کلا صورت حساب رو هم پرداخت نکنید هیچ ضرری به ایرانسل نمیرسه چون بدهی شما همون پولی هست که قبلا به ایرانسل دادید چیزی از جیب ایرانسل کم نمیشه.نقل قول:
وقتی خط رایتل گرفتم به قیمت ۶۰تومن . ترابرد کردم به ایرانسل ۱۰۰تومن حد اعتبار داد و خرید بسته یک ساله زدم ۱۹۵تومن اعمال شد حد اعتبارم منفی شد اما تا دو ماه نت بود اما خط ی طرفه همین هم خیلی خوبهنقل قول:
به زودی بازگشت ترابرد ....نقل قول:
تنها دلیل استفاده از دایمی ایرانسلم بود
2 تا بسته خریدم نامحدود 3 ساعته کلا تونستم 8 گیگ دانلود کنم!!!!!!
منم همینطور!!!نقل قول:
مشکل از کجاست؟ سرعت ها رو کم کردن؟ نمیشن کاری کرد؟
من قبلا تا ۲۰ مگ میگرفتم، الان ۲-۳ مگ به زور
ایرانسل یا زاییده زیر هم میهنان غیور که هر شب عید میزنن دانلود چرت و پرت و شر و ور یا خودشون مخصوصا سرعت ها رو کم کردن من الان سرعتم بین 900 کیلوبایت تا 1.2 مگابایت نوسان داره در حالی که قبل از عید حدودای 5 بود
فکر کنم سرعت نامحدودارو کم کرده، من با بسته ماهانه معمولي تا 50 60 مگابيت دارم همين الان
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
والا td lte من هم که توی روز سرعت 4 5 بود و شبا این موقع به 6 7 میرسید الان شده 600 کیلوبایتنقل قول:
الان من با fdd دارم 700 کیلوبایت میگیرم
tdd شده 600
و همراه اول هم همین الان تست کردم شده 300
نميدونم چه اتفاقي براي اپراتورا افتاده، هرچي هست هنوز نوبت منطقه ما نشده:)))نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا منطقه ما هم که نزدیک حرم نیست بگیم به خاطر اونه (احمدآباد) منم از شانسم همین امشب میخواستم دانلود کنم داره جون به لب میشه آخرین بار 2 هفته پیش این طورا بسته شبانه خریدم 8 مگابایت دانلود کردم رو باند 3 فقط حالا الان امشب که میخواستم furious 7 رو با بازی a way out دانلود کنم الان داره حرص میده منو همش الان زور زده زحمت کشیده داره با 1.5 دانلود میکنهنقل قول:
وضعیت سیگنال افتضاح شده تا میخوام دانلود کنم سیگنال میره نمیدونم من اینجوریم یا بقیه هم شده اند. سیگنال رفتن برابر با سرعت پایینتر هست
ببین کاهش سیگنال داری حتما موقع استفاده و دانلود سیگنال رو چک کن.نقل قول:
اگه افت سیگنال داری باسه LTE پلاس هست ه
نه روتر من cat4 هست و اصلا به پلاس وصل نمیشهنقل قول:
در حالت فول سیگنال فورجی ۷ مگ سرعت داره.
نقل قول:
دوست گرامی
وقتی اونا تجهیزات شونو دست کاری میکنند رو همه تاثیر میزاره
نه عزیز همون سیگناله تازه با 4G+ هم تست کردم اون شب همون بود که بود تا ساعت 6 که یهو رفت رو 6 مگابایت بر ثانیه:n13:نقل قول:
با این مورد به شدت موافقم ایرانسل چند ماهی هست که خیلی داره دستکاری میکنه .اون از td که سیگنال فوله ولی یه روز cinr روی 15 و چند روز بعد با همون سیگنال cinr میره روی 1 ، اینم از 4g که جدیدا همش روی 3g هست و وقتی میخای بره روی lte باید یک بار بندازی روی 3g یا 2g و مجددا ببری روی lte که اونم بعد از لحظاتی دوباره برمیگرده روی 3g .معلوم نیست چه غلطی میکنن.نقل قول:
منم این مشکل شمارو دارم چن وقتیه که وقتی زنگ میزنم یا تلفنم زنگ میخوره (با اینکه نت خاموشه) نت رو که روشن میکنم روی 3G هس برای فعال کردن LTE باید هی سوییچ کنم دهنم سرویس شد :(نقل قول:
البته موقع تغییر منطقه هم این مشکل هس دیروز تهران رفتم اونجا هم این مشکل هس.
اولم فک میکردم مشکل از گوشیمه
بله، ايرانسل مشکل برگشتن از 3G به 4G داره، بعد از قطع کردن مکالمه، Volte هم که نياورد اين مشکل رفع شهنقل قول:
قبلا نداشت معلوم نیس چه غلطی میکنن؟!نقل قول:
راستی یه سوال دیگه از شما و دوستان: دو ماهی میشه که یه دکل رو به روی خونه ما زدن روی یک اپارتمان که اوایل خیلی دستکاریش میکردن و میومدن میرفتن روش واسه کار حدود دو هفته هم
چراغاش روشن بود و الان خاموشه. حالا من از کجا بفهمم این دکل برای ایرانسله یا همراه اول؟
البته فردا ازش عکس میگیرم
قبلا هم اين ايراد رو داشت تقريبا اکثر مواقع.نقل قول:
عکس رو بفرستيد
اینجوزی نمیشه منتظرم ابام نوروز تموم بشه بعد یک شکایت پر مستند ار سازمان میکنم.
سلام وقتتن بخیر
دوستان احیانا شما محدوده نارمک - تهرانپارس اونجاها اختلال اینترنت ایرانسل ندارید این چند روزه؟!
ايرانسل به نظر مياد، حالا دوستان بيشتر ميتونن نظر بدن ولي تشخيص بنده ايرانسل هست.نقل قول:
منم فک میکنم ایرانسله چون همراه اول تو منطقه ما خوبه (خیلی وقته)نقل قول:
فک کنم ایرانسلم برا تکمیل پوشش نصب کرده ولی حدود 2 ماهه که خاموشه و سرویس دهی نداره البته شاید روشنه و فقط چراغاش خاموش باشه:n09:
آره, ایرانسله... نزد مون داریم, قوی با کیفیت
چرا نسل 3 ایرانسل از 4.5 قوی تره :| :n29:
قعلا دوماهه که واس ما خاموشه البته مطمئن نیستم (چراغاش که خاموشه)نقل قول:
این دکل ایرانسله.
تمامی دکلهای ایرانسل با دوچراغ چشمک زن نصب میشن
فعلا خاموششششنقل قول:
ولی موقعی که روشن بودن دائم روشن بودن نه چشمک زن
فورجی ایرانسل که تو عید همش قطعو وصلی بود.الانم فقط تریچی سیگنال داره! سرعتشم خیلی افت کرده
سلام
دوستان مشکلی برام پیش اومده. گوشی من سامسونگه و از سیم کارت دائمی ایرانسل استفاده می کنم. چند وقتیه ایرامسل پیامک های فارسی رو لاتین حساب میکنه و بجای 9 تومن 17 تومن کسر می کنه. این موضوع رو از برنامه ایرانسل من قسمت 15 آخر متوجه شدم. زبان گوشی رو هم به فارسی تغییر دادم، باز هم مشکل پابرجا بود! جالبه با سیم کارت همراه اول تست کردم همچین مشکلی نداشت! توی بقیه گوشی ها تست نکردم. آیا اینجا کسی با این مشکل روبرو شده و احیانا راه حلی براش سراغ داره؟
به 700 هم زنگ زدم به جز یه مشت چرت و پرت که میگفت فونت گوشیت رو تغییر بده هیچ چیز بدرد بخوری تحویلم نداد!
چون کاربران نسل 4.5 منطقه شما از کاربران نسل 3 بیشتر هستندنقل قول:
دلیل بی خودی بود :/نقل قول:
فرض کنید اکثر گوشی های مشترکین منطقه شما نسل چهار باشه پس همه روی نسل چهار هستند و در نتیجه شبکه نسل سوم خلوت هست برای همین سرعت در نسل سوم بالاتر هست.نقل قول:
اگر بیخود هست و شما بهتر می دونید. پس چرا سوال می کنید.
هر جا مشکل داشتین زنگ بزنید 195 :n27: فقط بلدن تو تبلیعاتشون بگن اولین اپراتور مشتری راضی کن :n27: