ممنونم از جوابتون.نقل قول:
منظور شما آشنا در سازمان مربوطه است یا نظام وظیفه؟
بعد اینکه به نظرم آقا مانی متوجه سؤالم نشدند (شاید هم من بد فهمیدم)، مگه دوره کد جزء یگان محسوب میشه چون من یک هفته از دوره کد رو گذروندم و ترخیص شدم.
Printable View
ممنونم از جوابتون.نقل قول:
منظور شما آشنا در سازمان مربوطه است یا نظام وظیفه؟
بعد اینکه به نظرم آقا مانی متوجه سؤالم نشدند (شاید هم من بد فهمیدم)، مگه دوره کد جزء یگان محسوب میشه چون من یک هفته از دوره کد رو گذروندم و ترخیص شدم.
چه اموزشى عمومى چه دوره كد يا امرزش تخصصى جز خدمت شما است يعنى شما دوماه و يك هفته سابقه خدمت داريدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
درسته ولی عرض من اینه که چون هنوز تقسیم من برای یگان خدمتی انجام نشده و دورۀ کد هم ندارم، این امکان هست که سازمانی درخواست امریه من را به ستاد بده و انها هم چون هنوز تقسیم انجام نشده من رو در اختیار اون سازمان قرار بدن؟نقل قول:
شما اگر مى خواهيد امريه بگيريد بايد يك پارتى خوب در نظام وظيفه داشته باشيد كه شايد باز هم با وجود ان شانستون پنجاه درصد باشد شما براى امريه هر سازمانى نيازمند برگه سبز هستيد كه انها با داشتن ان شما را به عنوان پرسنل خدمتى به نظام وظيفه معرفى مى كنند ، هنگامى كه شما دفترچه خدمت را ارسال كنيد در برگه سبز شما نام سازمان يعنى ارتش و مقدار سابقه خدمتى شما درج مى شود و اين بستگى به ان سازمان دارد كه ايا شما را با سابقه خدمتى امريه مى كند و همچنين به نظام وظيفه، به نظرم گرفتن امريه با سابقه خدمتى سختر از حالت معمول استنقل قول:
از جواب سریع شما خیلی ممنونم.نقل قول:
پس من علاوه بر اینکه باید در سازمان مربوطه دارای آشنا باشم باید در نظام وظیفه هم آشنا داشته باشم یا فقط اگر سازمان مربوطه من رو با این شرایط پذیرش کنه کافی است؟
پیشاپیش تشکر میکنم آقا مانی.
هر دو لازم استنقل قول:
سلام دوست عزیز یکی از آشناها به من گفت برو دادگاه وظیفه عمومی خیابات شریعتی اونجا به رای نظام وظیفه اعتراض بزن ! چند نفری همینطوری منو راهنمایی کردند !نقل قول:
امروز رفتم درخواست دادم...تاریخ اعزام شده 1 تیر ....چجوریه این تاریخ اعزام!!از رو شکمشون در میارن؟؟؟
خيلى عجيبه از الان تا يكسال ظرفيت پر شده باشدنقل قول:
شما مى توانيد درخواست تعجيل بزنيد
سلام عزیز بی زحمت جواب سوال منم میدی ؟نقل قول:
دوستان شرمنده...روزه عجیب منو گرفته!!!!!:n19::n19:نقل قول:
تاریخ 1 ابان اعزام خوردم!!!امکان تمدیدش هست؟؟؟
يكبار گفتم ما يك سازمان قضايي نيروهاى مسلح داريم كه به جرائم و تخلفات پرسنل نظامى اعم از نيروى انتظامى، ارتش و سپاه و وزارت دفاع رسيدگى مى كنند،سازمان نظام وظيفه زير مجموعه نيروى انتظامى است و براى ان دادگاه جدايي وجود ندارد، شما بايستى شكايت خود را انجا مطرح كنيد لينك زير ادرس سازمان قضايي نيروهاى مسلح در خيابان شريعتى استنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم مى توانيد درخواست تعجيل و هم درخواست تعويق داشته باشيد اما موافقت ان با نظام وظيفه استنقل قول:
درود
بزرگواران +10 بعد از استعلام گرفتن کارت معافی ما داستان درست که باید بری کمیسیون و فلان:| پاس هم میخوایم بگیریم باید به 50نفر جواب بدیم:| اصلا به +10 رو چه به کمیسیون پزشکی:| ؟
بله يكبارگفته بودم مه معافيت شما در بيشتر موارد با محدوديت هاى رو به رو استنقل قول:
:(نقل قول:
آخه میگفتن که پاسپورت دیگه فرقی نداره ماده و بند معافی چی باشه:(
من هر کاری میخوام کنم سنگ میذارن جلو پام:| نمیدونم چه هیزمی به قوانین و قوانین شرعی فروختم که هر جا میرم Leak م میکنن:|
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم بدونم من که تک فرزند هستم و لیسانس نرم افزار دارم در صورت ارسال دفترچه کجا سربازی میفتم؟ منظورم اینه که چون تک فرزند هستم محل سکونت خودم و اطراف اون اعزام می شم؟ یعنی کرج یا تهران؟ یا اینکه مثل بقیه دوستان بصورت رندوم هر جایی ممکنه اعزام بشم.
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون.
آموزشی هر جایی ممکنه بیوفتید و ربطی به شرایط نداره. ولی بعد از آموزشی استان محل زندگی خودتون میوفتید.نقل قول:
بچه ها برای گزینش امریه،عدم سوء پیشینه میخوان؟
درود
من 2 بار ترک خدمت کردم ، مشکل افسردگی حاد دارم و توانایی ادامه خدمت ندارم
میخواستم اول بدونم تا چند بار مامور ها برای دستگیری اقدام میکنن ؟ چون 1بار اومدن در و بار نکردم :n02:
سوال دوم اینکه اگه محل سکونت رو تغییر بدم ، دیگه تحت تعقیب قرار نمیگرم مثلا آدرس جدید رو پیدا کنن و دوباره اقدام کنن ؟ فکر نکنم وقت و انرزی صرف همچین مسئله ای بکنن درست میگم ؟
تجربه ای که من برای دو سازمان داشتم،جز موارد درخواستی انها نبود اما باز هر سازمان قوانین و خواسته های متفاوتی داردنقل قول:
شما تا هنگامی دوباره خودتان را معرفی نکنید تحت پیگرد قانونی هستید ممکنه در سفر در ایست بازرسی شما را دستگیر کنند یعنی فقط با ادرس خانه یا محل خاصی ختم نمی شود هر جا ایران که شما را شناسایی کنند بلافاصله دستگیر می شوید،تعویض محل خانه هم موقتی است و به راحتی می توانند ادرس جدید را پیدا کنند.نقل قول:
داداش برو خدمت هر جوری هست تموم میشهنقل قول:
، شما زیادی بزرگش کردی :n02: مگه قاتل میخوان بگیرن :n02: قبلا توی سفر 3 تا ایست بازررسی اتوبوسی که من توش بودم رو نگه داشتن ، اصلا کاری نداشتن ، فکر نکنم تا این حد پیگیری کنننقل قول:
میدونم میتونن خونه رو پیدا کنن ولی حرفم اینه که اصلا پیگیری میکنن ؟ وقت میزارن برای این کار ؟
اون سوالم هم اگه کسی میدونه و اطلاع داره جواب بده > "چند بار مامور ها برای دستگیری اقدام میکنن ؟"
نمیتونم عزیز ، اگه میتونستم که میرفتم ، من تحت درمانم و تا وضعیتم بهبود پیدا نکنه نمیتونم برمنقل قول:
شما برو کمیسیون و مشکلت رو بگونقل قول:
الان روی مشکلات افسردگی خیلی حساس شدن بخاطر خودزنی و این مسائل
کمیسیون هم نهایتا شما رو معاف میکنه و کارت معافیت روحی میگیرید به همین راحتی
از این خبرا نیست که به راحتی بدهندنقل قول:
موردی بود که برای همین اعصاب و روان اقدام کرده بود،بهش گفتن نمیدهیم،واقعا دمش گرم همونجا گرفت دکتره و کسانی که اونجا بودن را به باد کتک..بعد هم بازاشت شد!!!!به این راحتیا نیست...تازمانی که خودکشی نکرده،میگن باید بیاد، نمونه اش توی آموزشی یک نفر دست به خودکشی زد و رگش را زد،بعد راحت تونست معافی بگیره(بد آمموزی داشت ولی باید واقعیت را گفت)
نقل قول:اول اينكه براى اين نوع بيمارى ابتدا طول درمان مشخص مى كنند بعد از ان دوباره شرايط روحى و روانى فرد ارزيابى مى شود ، دوم اينكه گرفتن معافى در اين نوع بيمارى كار راحتى نيست و متاسفانه بعد از معافى هم فرد با محدوديت هاى زيادى رو به رو است كلا به اين نوع بيماران كارت معافى قرمز مى دهندنقل قول:
بله بیمارستان مراجعه کردم و توی شورای پزشکی ، پزشک مورد نظر وضعیتمو بررسی کرد و رای بر این داد تا در 94.5.5 دوباره به بیمنارستان برم تا منو برای کمسیون پزشکی در تهران اعزام کنندنقل قول:
من فکر نمیکنم غیبت داشته باشم ولی باز میترسم که نکنه واقعا غیبت داشته باشم..
چطوری میشه فهمید که غیبت داشتم یا نه؟؟ برم پلیس+10 اونا بهم میگن؟؟
من نمیخوام معافیت دایم بگیرم چون که از عواقبش میترسم و میخوام که معافیت موقت بگیرم و در موقع ثبت نام دانشگاه ها هم ثبت نام کنم و معافیت تحصیلی بگیرم... به نظر شما با توجه به اینکه تاریخ معرفی به کمسیون تهران حدودا 20 روز دیگه ست برم و یا ریسک نکنم و یک ماه صبر کنم تا ثبت نام دانشگاه شروع بشه و معافیت تحصیلی بگیرم؟؟
آخه میترسم معافیت دایم بگیرم
راستی یه وسال دیگه هم داشتم پدر من 24 مکاه سابقه جبهه داره ، با این حساب باید چند درصد جانبازی داشته باشه تا من معاف بشم؟؟
در تهران كميسيون با چند پزشك تشكيل مى شود و بر اساس سابقه بيمارى و شايد هم سوالاتى كه مى پرسند راى را صادر كنند ، اگر نمى خواهيد معافيت دائم بگيريد بايد به پزشك در ميان بگذاريد اما ما معافيت موقت نداريم يعنى اينكه ممكنه به شما طول درمان بدهند يا اينكه شما را معاف از نگهبانى يا كارهاى سخت يگانى كنند ،نقل قول:
براى اگاهى از غيبت به پليس +١٠ مراجعه كنيد
شما حدود هشت ماه كسرى داريدنقل قول:
سلام
آقا کسی آموزشی 01 تهران بوده؟ میان دوره چند روز مرخصی میدن؟
یه سوال دیگه هم داشت. با مدرک فوق لیسانس و شرایط تک پسری احتمال داره تهران نیفتم؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم که خیلی واسم مهمه.
من الان تو آموزشی هستم و معاف از رزم هستم. میبینم که هیچ فرقی بین ما و نفرات عادی نیستش. و تازه کار ما بیشترم هست. رژه اینا هم میبرن.
مشکل معاف از رزمی من صافی کف پا هست. و بخاطر اینکه میبینم فرقی نداره و هم اینکه بعدا تو کارت بنویسنو تو استخدام مشکل ایجاد میشه میخواستم معاف از رزمی و لغو کنم و عادی بشم.
میخواستم سوال کنم میشه همچین کاری کرد؟ آیا تو آموزشی که هستم امکانش هست؟ یا بعد آموزشی انجام بدم؟ و اینکه مراحلش چیه پیش کی باید برم نمیدونم؟؟
آیا واسه این مشکل من میشه لغو کرد؟
معافيت رو كه فكر نكنم بشه لغوش كرد يعنى تا حالا من نديدم كه كسى اين كار رو بكنه اما كارت پايان خدمت الكترونيكى است و تنها برخى جاها مانند نيروي انتظامى مى تواند مىحتواى داخل ان را بينند بر روى كارت هم مشخصات فردى درج مى شودنقل قول:
جدی جدی نمینویسن تو کارت؟؟نقل قول:
آخه تو آ»وزشی که هستم اونجا گفتن اونایی که معاف از رزم به ضررشونه چون هم تو کارت مینویسن همم اینکه هیچ جایی اسخدام نمیشن.!!
کجا میتونم یه نمونه از کارت جدید رو ببینم ؟
میشه یه پیگیری کنید ببینید میشه لغو کرد یا نه؟ چون من از چند نفر پرسیدم میگن تو دفترچه نوشته میشه ولی من نمیدونم چطوری. جاییم ندارم واسه راهنمایی
ممنون میشم
كارت مانند گواهينامه شده ايا هر فرد يا سازمانى مى تواند اطلاعات شما را از داخل ان استخراج كنذ؟ يا فقط راهنمايي رانندگى حق اين كار را داردنقل قول:
اگر هم در كارت معافيت ذكر شود فقط ناجا م مى تواند اطلاعات ان را ببيند در اموزشى هم شايعه و حرف و حديث زياده ، در ضمن براى لغو ان بايد مجددا به شوراى پزشكى برويد كه باز هم مشخص تيست ايا شدنى است يا نه ، نمونه كارت پايان خدمت هوشمند در اينترنت زياد است
دوست عزیز معاف از رزم اصلا بر روی کارت نوشته نمی شود.. خیالت راحت!نقل قول:
سلام،
این دوره تکمیلی بسیج 30روز+15روز،اگه بعد از گذارندن این دوره ها خدمت تو ارتش باشه تکلیف چیه؟اصلا ارزش داره رفتن این دوره ها؟ چون اگه سپاه و نیرو انتظامی باشه آموزشی لغو میشه.
یکی از دوستان دوره 30 روزه رو رفته بود ولی دوره 15روزه رو برگزار نکردند،اینم دفترچه پست کرده بود و رفت،اموزشی رو که کامل رفت،خواستم ببینم الان اون 30 روز از خدمتش کم میشه یا کلا به خاطر این که 15 روز رو نرفته کلا کنسل میشه؟
سلام
وقت بخیر
یه سوال دارم
دوره آموزشی با نظر فرمانده مرکز میتونه کمتر یا بیشتر بشه؟
اصلا ارزش رفتن نداره. چون هیچ اطمینانی بهش نیست. قوانین هم که هر روز تغییر میکنن.نقل قول:
كمتر ممكنه باشه در حد دو يا سه روز اما بيشتر نمى شود چون مراكز اموزشى همواره در حال حذب سرباز حديد و اموزش انها هستند طورى برنامه ريدى دارند قبل از دوره حديد دوره قبلى تمام شده باشدنقل قول:
زمان اردوگاه ما جلو افتاده بین سرباز ها این شایعه به وجود آمده که مدت آموزشی رو کم کردننقل قول:
شما تا پايان درره در مركز هستيد بعد از اردوگاه هم تمرين مراسم تحليف و رژه را خواهيد داشت ، در خدمت شايعه زياد است سعى كنيد به ان توجه نكنيدنقل قول: