سلام و درود
آقا یه سئوال. میشه از رم های موبایل به عنوان هارد یا مموری کاردِ ایکس باکس استفاده کرد؟
به همراه یه رم ریدری...چیزی...
میشه!؟
سلام و درود
آقا یه سئوال. میشه از رم های موبایل به عنوان هارد یا مموری کاردِ ایکس باکس استفاده کرد؟
به همراه یه رم ریدری...چیزی...
میشه!؟
راستش این سئوال رو پرسیدم تا به مشکل اصلیم برسم! بذراید کامل شرح بدم.نقل قول:
دستگاه من هارد نداره. ولی بدون هارد هم باید 256 مگابایت جا داشته باشه. درسته؟ ولی از وقتی که یادمه حافظه ی دستگاه من پر بودش!!:n13: توی setting که میرم، قسمت مربوط به حافظه کلاً 20 MB صرف پروفایل ها و save ها و اینا شده. سئوال اول اینکه بقیه ی این حافظه صرف چی شده؟ الان من میخوام پروفایل xbox live بسازم، به اینترنت که وصل میکنم دستگاه رو میخواد آپدیت شه، و حجم آپدیت هم 14 MB هست.
خلاصه اینکه تصمیم گرفتم از این همه رم های موبایلی که دارم به عنوان رم دستگاه استفاده کنم. ولی مشکل بعدی اینجاس که این micro sd ها همگی دسته جمعی بعد از مدتی دیگه نه کامپیوترم شناساییشون میکنه، و نه ایکس باکس.
و سئوال سوم، اگه از فلش به عنوان حافظه استفاده کنم، میتونم استفاده های معمولی خودم رو هم از فلش بکنم؟ یا باید همیشه دیگه به ایکس باکس وصل باشه!؟
ممنون و تشکر!
بقیه حافظه مربوط به داشبورد و ...میشهنقل قول:
شما میتونی یه فلش 16 گیگ بگیری و ازش به عنوان هارد استفاده کنی-خیر نیازی نیست همیشه به 360 وصل باشه و هر موقع دوست داشتی میتونی از 360 جداش کنی
sd هایی هم که داری یه تست کن ببین میشناسه مثل فلش؟
همین دیگه...زورم میاد یه فلش 16GB رو صرف این کار کنم!:n29:نقل قول:
اگه فلش رو وصل کنم، میتونم توش اطلاعات دیگه هم از طریق PC بریزم و استفاده کنم ازش؟
sd هاروهم امتحان کردم، ولی نخوندش... که احتمال میدم به خاطر رم ریدر ها باشه...
پس باید یه هارد بگیرینقل قول:
چه اطلاعاتی؟موزیک و ... رو میتونی
sdهارو config کردی تو خود 360؟
شما هر دفعه میتونی فلش رو به وسیله سیستمت فرمت کنی برای انتقال فایل و ...نقل قول:
و باز میتونی با 360 کانفیگ کنی برای استفاده اون
هر بار هم یه دقیقه بیشتر وقت نمیبره
ضمن اینکه میتونی مثلا 10 گیگش رو با 360 کانفیگ کنی و بقیش رو بذاری برای انتقال فایل با pc
این طوری دیگه نیازی به فرمت و کانفیگ چندباره نیست
اونقدر از حافظه استفاده نمیکنم که نیاز به هارد باشه. در حد همین save بازی ها و این آپدیت های احتمالی.نقل قول:
آره میخوام ببینم اگه فلش رو زدم به ایکس باکس و configure کنم بازم میتونم عکس و آهنگ و این چیزا رو هم بریزم توش و استفاده کنم؟ یا هر دفعه باید فرمتش کنم؟
نه، اصلاً ایکس باکسم sd ها رو شناسایی هم نکرد!!!
این نکته ی آخری که گفتی، که مقداری از فلش رو کانفیگ کنم، چطوری میشه این کار رو کرد!؟:n19:نقل قول:
فلش رو که میزنی از تو setting میری storage فلش رو انتخاب میکنینقل قول:
دو تا گزینه داره دومی رو میزنی customize
بعد بهش میگی برات چند گیگ بذاره
البته حدودا 1.5 گیگ صرف کانفیگ میشه
یعنی بگی 8.5 گیگ کانفیگ کن 10 گیگ از فلشت رو بر میداره
ببخشید سریال نامبر اسلیم 250 دوستم تطابق نداره یعنی چی:n13:
به نظر شما دستگاش مشکلی داره
ببین دی وی دی دستگاشو یه خورده دست بزنی تکون میخوره
راستی اطراف دی وی دی یه لایه ابر مانند هست
راستی اینو تازه گرفته و دست یکه
دستگاش که تا الان مشکلی نداشته در خواندن دی وی دی ها
دوستان میشه سریعتر جواب بدین . فقط یه لحظه بگزر از فکر و ذکر و مشغله و برو به سمته حرفم
توضیح دادمنقل قول:
تنها راهش اینه که بری پیش طرف و بهش بگی برات درستش کنه
سلام دوستان
یه ایکس باکس الیت دارم ؛
به نظرتون اگه بخوام بفروشم چقدره؟
هارد 120 گیگش خراب شده بود و بدون هارد میخوام بفروشم؛در عوضش یه دسته ی اورجینال + LT3 هم داره؛
سلامنقل قول:
بذار اول gta V بیاد ،تمومش کن بعد بفروشش :دی
.
.
حدود 600 اینا ازت بر میدارن
دوست عزیز ،خرید و فروش در اینجا ممنوعه:n01:نقل قول:
سلام دوستان
میشه به Xbox کیبرد و موس وصل کرد ؟
salam دوست مننقل قول:
همینطوری نمیشه-یه دستگاهی هست که باهاش میتونی موسو کیبوردو به 360 وصل کنی ولی این دستگاه تو ایران نیست و قیمتش هم خیلی بالاست
دوستان یه سئوال داشتم درباره بازی های ایکس باکس
این DVD های آبی رنگ، با این نقره ای هاش فرقی میکنه؟ فرق میکنه کودوم نوعش رو بذاریم توی دستگاه و بازی کنیم؟ اگه اشتباه نکنم آبی هاش کپیه، و نقره ای هاش شرکتی. فرقی بین این دو نوع نیست؟ اگه نوع خاصی رو استفاده کنم- مثلاً کپی- آسیبی به لنز و اینا نمیزنه؟ یا اگه از هردو نوعش قاطی استفاده کنم؟
من یه بار یه مشکلی پیش اومده بود برای دستگاهم که هیچ بازی ای رو نمیخوند. درایورش رو عوض کردم، 75 تومنم خرجش شد، و درست شد. دلیل این هم این DVD ها بوده آیا؟ و کلاً دلیلش چی بوده؟ چه کنم که دیگه اینطوری نشه؟
ببخشید سئوالام یه خورده زیاد بود!:n16:
حالا یه سوال دیگه ...نقل قول:
چرا گرونه ؟
+
بازی به دسته حال میده ؟
مثلاً اگه بخوای یکی رو بکشی یا دوربین رو موقع ماشین بازی تنظیم کنی، بدون موس که نمیشه :n03:
سوال ،سواله .دیگه ببخشید نداره رفیق :)نقل قول:
فرقی نمیکنه-من خودم نزدیک 4 ساله بازی کپی میذارم تو کنسول
بیشترش هم از این بنفشا بوده به قول شما
فقط یه بار یه بازی خریدم از این playboxها حسابی صدای درایوم دراومد و ترسیدم و از اون موقع به بعد دیگه از این نوع دیسکها نخریدم-فکر نکنم دیگه باشه-این شرکتیا هم تابحال نخریدم
فکر نکنم مشکلی پیش بیاره-در ضمن شرکتی هم پیشنهاد نمیشه-بازیو انگولک میکنن
تا پارسال قیمتش 110 دلار بود-با دلار 3 تومنم حساب کنی میبینی خیلی زیاد درمیادنقل قول:
+
منم اولاش با دسته نمیتونستم زیاد بازی کنم،الان بهش عادت کردم و خیلی بیشتر از موس و کیبورد حال میده چون هم ویبره میده وسط بازی :دی-هم همه ی دکمه ها دم دستته
در ضمن برای تیراندازی و ... هم خودش aim میکنه و کارو راحتتر میکنه
نقل قول:
:n05:
میدونی چیه ...
مثلاً اگه می خوام دید بهتری نسبت به صحنه داشته باشم، موس لازمه . نه ؟
+
حافظه 512 برای رم کم نیست ؟
نه :دینقل قول:
درسته موس یه چیز دیگس ولی به گیم پد هم عادت کنی عین موس میشه برات :)
میخوای کنسول بخری؟بازیهایی که رو کنسول اجرا میشن راحت و بدون دردسرن ،برای رم هم خیالت راحت-درسته زیاد نیست ولی اذیتت هم نمیکنه
نمی دونم کارته گرافیک ( 7970 ) بخرم یا کنسول ( XBOX ) ( اگه بخوام کنسول بخرم فقط بخاطر GTA Vـه )نقل قول:
البته می دونم اینجا تاپیک مشاوره نیست .
پس بهتره برای بحث در این مورد، تاپیک جدا بزنم :n26:
یه سوال دیگه :
XBOX بهتره یا PS3 ؟
با تشکر و عرض پوزش بخاطر خارج کردن تاپیک از مسیر اصلی
-:- -:- -:-
" اگه بی ارتباط با تاپیک هست، حذف شود "
اگه بازیهارو بدون دردسر میخوای اجرا کنی کنسول بخر-دیگه نیازی به کرک و ... ندارینقل قول:
هر دو کنسول خوبن-باید ببینی با کدوم بیشتر حال میکنی
پلی 3 بازیهای انحصاری زیادی داره
360 دسته ی راحتی داره و .........
کلا سلیقه ایه و البته یه ذره فن بازی :دی
سلام
یه ایکس باکسی هست که چراغ کینکت ش چشمک زن ه و بازی هم اجرا نمیشه
و این پیغام رو میده که دستگاه باید آپدیت بشه!
خواستم بدونم اگه آپدیت ش کنم، مشکلی در کپی خور شدنش به وجود نمیاد؟
ضمنا چون دستگاه به اینترنت دسترسی نداره، باید با یو اس بی آپدیت ش کنم
از طریق این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش ممنوون
salamنقل قول:
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟میخوام ببینم رو کنسولت ال تی 3 هست یا نه
اگه ال تی 3 داری با خیال راحت آپدیت کن
سلامنقل قول:
مال من نیست کنسوول!
و کلا ۲ هفته است که از پایتخت خریداری شده
و فکر کنم فقط همون بازی اوریجینال کینکت ش رو انجام داده
پس یعنی کپی خور نشده؟نمیخواد کپی خورش کنه؟نقل قول:
اگه فقط میخواد بازی اوریج بازی کنه مشکلی نداره،آپدیت کنه
ولی اگه میخواد کپی خورش کنه باید حتما ال تی 3 بریزه -ال تی 3 هم با هیچ آپدیتی مشکلی نداره
یعنی منطورم اینه که قاعدتا بهش کپی خور شده فرووختن دیگه (و خوب اون بازی کینکت هم اوریجینال ه دیگه! وگرنه نمیخواد همیشه اوریجینال بازی کنه)نقل قول:
از این گارانتیها هم داره (لاویز ه اسمش؟)
حالا من الان با یو اس بی آپدیت کنم؟ اگه یهو مشکلی پیش اومد، قابل حل کردن هست؟؟ یعنی بازم میشه که کپی خور بشه؟
گفتم اگه ال تی 3 داشته باشه مشکلی نیست ولی اگرم نداشته باشه و آپدیت کنه بازیهای کپیو اجرا نمیکنه و باید ببره ال تی 3 بریزن روشنقل قول:
نقل قول:
پس در هر صورت خطری که برگشت پذیر نباشه نداره (مثل بن شدن که دیگه کاریش نمیشه کرد)
خیلی ممنون از شما
دوستان من الان LT 3 هستم Dvd Key هم دارم ، میتونم دوباره +Lt2 بریزم بازی های قدیمی رو بازی کنم ؟ ( بن شدم پس مهم نیست لایو )
راستی داشبردم آپدیت شده ، مشکلی نداره داشبرد جدید باشه و LT2+ بریزم ؟
بازیهای قدیمیو هم میتونی الان با ال تی 3 بازی کنی به غیر چند مورد که قفل داشتننقل قول:
در ضمن اگه ال تی 2 داشته باشی و آپدیت داشبوردو بریزی بازیهای کپیو اجرا نمیکنه
بابا الان نصف بازی هامو بالا نمیاره این LT 3 :|نقل قول:
بازیهای قدیمیو هم میتونی الان با ال تی 3 بازی کنی به غیر چند مورد که قفل داشتن
در ضمن اگه ال تی 2 داشته باشی و آپدیت داشبوردو بریزی بازیهای کپیو اجرا نمیکنه
یعنی اعصابم خورد شده
راستی LT 3 چند مدل داره ؟ ( مثلا LT3 و LT3+ ) ؟
برای اینکه دیسکهات نامرغوبن-ایمیجاشون خوب نیست و ........نقل قول:
از یه جای معتبر خرید کن
شایدم لنز درایوت مرخص شده
ال تی 3 هم یه مدله
الان دوستم با LT 2 بالا میاره اینا رو ( Fable III ، AC ، NFS) ولی من نمی تونم بیارمشون بالا
بخوام Lt 2 + بریزم با داشبورد جدید جواب نمیده ؟
دقیقا همون بازیهایی که زمان ال تی 2 اومد و رایتشون ناقص بود-بعدش ال تی 3 اومد و باید اینارو از اول تهیه کنینقل قول:
دقیقا کاری که خودم کردم-تمام بازیهایی که زمان ال تی 2 داشتمو ریختم دور
با داشبورد جدید و ال تی 2 بازیها ران نمیشه-اصلا کپی خورت میپره-ال تی 3 بریز خیالتو راحت کن
:| ، فکر کنم Jtag کنم ارزون تر در بیاد برام :|نقل قول:
دقیقا کاری که خودم کردم-تمام بازیهایی که زمان ال تی 2 داشتمو ریختم دور
الان فروشگاه معتبر خرید بازی تو تهران کجاست؟نقل قول:
سایتهای فروش هم هستندنقل قول:
من خودم از دم خونمون میخرم :دی
یه سوال دارم: میشه دستگاهی که jtag شده رو به حالت اول کارخانه ای یا LT2 یا 3 بُرد؟
اگه غرب هستی توی بلوار آیت ا.. کاشانی توی اون پاساژ کامپیوتر بعد از بلوار ابوذر می تونی پیدا کنی ...نقل قول:
دوستان تو شهر شما چقدر میگیرن ال تی 3 براتون بریزن؟