سایت اصلیش اینه با قیمت کمتر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سایت اصلیش اینه با قیمت کمتر:نقل قول:
ممنون دوست عزیز تجربه ای دارین از این مدل یا مدل مشابه ؟نقل قول:
خیر تا حالا از انتن استفاده نکردم ولی هر چه طول سیم کمتر باشه تاثیرش بیشتره . چند نفر از این انتن راضی بودن ولی این انتن یه دونس اگه دو تا باشه بهتر جواب میده.نقل قول:
مطمئن باش با خرید این انتن سرعتت هیچ تغیری نمیکنهنقل قول:
پول بابت انتن نده که اوضاع اینترنت در کشور بشدت داغونه
اگر پول اضافی و بیکار داری که زیادی کرده و نمیدونی چطور خرجش کنی هزینه کن
انتن صد در صد رو سیگنال تاثیر داره ولی اگه ایرانسل مشکل پهنای باند داره با هیچ انتنی سرعتت زیاد نمیشه من جای اینکه انتن بخرم مودم رو بردم یه جای خوب گذاشتم و الان کابل شبکه خریدم تا به روتر وصلش کنم با هزینه خیلی کمتر از یک آنتن. میتوانید انتن را بخرید تست کنید در صورتی که از نتیجه راضی نبودید عودت بدهیدنقل قول:
همه جا تست کردم اینجایی که الان گذاشتم بهترین جاش بود ولی بازم ضعبف هستنقل قول:
ن این چرته اصلا آنتن نیس ک.سوکت هایی ک پشت tfi60 هست فقط برای امواج FDD یا همون 4g همراه هست ولی با آنتن هیچ تغییری نمیکنه خود مودم یه آنتن 4جهته داخلش داره تنها راه همونیه ک گفتم جایی بذاری ک بسمت دکل باشه و ساختمون و دیوار اینا روبروش نباشهنقل قول:
خب اگه همه جا تست کردین و سیگنال ضعیف هست تنها راه تقویت سیگنال خرید یک عدد انتن بیرونی است که باید روی بام خانه نصب بشه برای تست هم برنامه huawei manager روی گوشیت نصب میکنی به وایفای مودمت وصل میشی انتن رو میبری بالا تو دستت میگیری اروم و یواش 360 درجه میچرخی و چک میکنی کجا سیگنال قویه انتن رو در همون جهت میذاری.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همینجا یک نفر این انتن رو با مودم tf-i60 و سیمکارت td-lte ایرانسل تست زده و جواب گرفته
نتیجه تست انتن engi :
مودم من 2510 پلاس هست و فول انتن
اما سرعت به شدت ضعیفه
علت چی میتونه باشه ؟