سلام تو اخبار شنيدم بيشترين احتمال روی اينه كه بره رئال.....كه اگه بره ديگه تيم كهكشانيا تكميل ميشه.......نقل قول:
چه شود....:27:
Printable View
سلام تو اخبار شنيدم بيشترين احتمال روی اينه كه بره رئال.....كه اگه بره ديگه تيم كهكشانيا تكميل ميشه.......نقل قول:
چه شود....:27:
بشین تا بیان:27:نقل قول:
لمپارد که گفت می خواد با پیراهن چلسی خداحافظی کنه اما ظاهرا پول بیشتری می خواد برای تمدید قرارداد
می دونه که هیچ جا بیشتر از چلسی بهش پول نمیدن برای همین من میگم می مونه
این ابراموویچ چقدر خسیسیه به خدا اگه من جاش بودم حقوق بازیکنا رو 2 برابر میکردم تا دیگه نتونن حرف از جدایی بزنند:27:
ممنون. اسم من مهدی (mahdi) است مهدی(mehdi) نه ها!!:27: اینقدر ازم پرسیدند که دیگه رفتم تو فکر تعویض نام کاربری یا حداقل تو امضام بنویسم:31:نقل قول:
نوشته شده توسط آرش-19
مرسی کارت خیلی درسته.ادامه بده.
اسمتو نمی دونم اگه اسمتو هم بگی ممنون میشم.
راستی امروز شنیدم که دروگبا ناراضیه و می خواد از چلسی بره
اگه خبر کامل تری داشتی بازم ممنون می شم بزاری.
تو از چه چیزی بیشتر متنفری؟ هان؟ حالا از هرچیزی متنفر هستی من شصتصد برابر بیشتر از این دروگبا متنفرم وای اصلا حد نداره واقعا اگر می تونسم فشار خونم رو موقع دیدن بازی این بازیکن اندازه گیری کنم یک چیزی در حد نقطه جوش فولاد یا یه همچین چیزی بود. ضربات خوبی به سمت چارچوب میزینه اما بیشتر نوع بازیش اعصابم رو خورد می کنه همش داره هل میده بسیار هم قلدره حرکات بعد از گلش هم حالم رو بد می کنه:19:
این گزارش کاملی از وضعیت دروگبا هست.
استمفوردبريج در شوك
دروگبا در آستانه جدايي از چلسي
ديديه دروگبا مهاجم چلسي بيان كرد كه نميداند فصل آينده در استمفوردبريج خواهد ماند يا خير.
مقامات آبيهاي لندني از اين خبر بسيار شوكه شدند و در انتظار مذاكرات جدي با اين ستاره ارزشمند هستند.
ستاره 29 ساله و ساحل عاجي خط حمله چلسي در مصاحبهاي با روزنامه سان درخصوص آيندهاش گفت: از من پرسيده ميشود كه آيا پس از تعطيلات به چلسي باز خواهم گشت؟
بايد بگويم ممكن است، اما هر وقت كه آماده شدم. عاشق ليگ انگلستان هستم و عجلهاي براي ترك اين ليگ ندارم اما نميتوانم از همين الان بگويم كه فصل آينده نيز در ليگ برتر خواهم ماند يا خير. من در كنار چلسي به سختي تلاش كردم و خوشحال ميشدم در كنار اين تيم ليگ قهرمانان اروپا را نيز به دست ميآوردم با اين حال بهتر است ببينم در آينده چه اتفاقي رخ خواهد داد.
دروگبا كه 33 گل را در بازيهاي فصل گذشته چلسي به ثبت رسانده هنوز در مورد ماندن در چلسي يا ترك اين باشگاه به مقصد ليگ ايتاليا يا اسپانيا تصميمگيري نكرده است. او در ادامه افزود: من در سختترين دو راهي دوران حرفهايام قرار دارم و هنوز نميدانم بايد در استمفوردبريج بمانم يا از اينجا بروم؟ اما به هر صورت دوست دارم به ليگ جديدي بروم و فوتبال خارج از جزيره را نيز تجربه كنم.
اين در حالي است كه بسياري از تيمهاي مطرح به شدت خواهان به خدمت گرفتن وي هستند. هر چند طي اين مدت هيچ باشگاهي باب مذاكره را با وي باز نكرده است اما با شنيدن اين خبر سيل پيشنهادها به سوي وي سرازير خواهد شد.
ميلان، يوونتوس، اينتر، بارسلونا، (اینو دیگه دروغ گفتند بارسلونا هیچ وقت دنبالش نبوده به خاطر حرکتش بعد از گل دومی که به بارسا در لیگ قهرمانان زد) رئالمادريد و... از تيمهايي بوده كه علاقهمند به جذب وي هستند.
او ستارهاي ارزشمند است كه داشتن وي برگ برندهاي بزرگ محسوب ميشود. دروگبا مهره كليدي چلسي در 3 فصل اخير بود. آبيپوشان از زمان حضور خوزه مورينيو دو عنوان قهرماني ليگ برتر، دو جام اتحاديه و يك جام حذفي را صيد كردهاند و در اين راه دروگبا با گل هايش نقش بسزايي در اين قهرمانيها داشته است.
جان تري درخصوص وي ميگويد: هرگز نميتوان متصور بود كه ديديه از چلسي جدا خواهد شد. او با گلهايش شادي را براي دوستداران استمفوردبريج به ارمغان آورده و همه به قدرت وي آگاه هستند.
باشگاه بايد اين بازيكن پرتلاش و موثر را به هر ترتيب ممكن حفظ كند چرا كه ما نياز به بازيكناني نظير دروگبا داريم.
مهاجم ساحل عاجي آبيها در فصل گذشته و به رغم آنكه چلسي در جايگاه دوم قرار گرفت اما با 20 گل زده به عنوان برترين گلزن ليگ برتر شناخته شد تا افتخارات خود را در جزيره تكميلتر كند.
اوج هنرنمايي وي در ديدار نهايي جام حذفي مقابل منچستريونايتد در استاديوم جديد ويمبلي بود. آبيها با مصدومان بسياري مواجه بودند و مقابله با تيم آماده منچستريونايتد بسيار سخت بود اما حضور دروگبا به تنهايي در خط حمله فشار مضاعفي را به مدافعان حريف آورد تا سرانجام در حالي كه دو تيم خود را براي ضربات پنالتي آماده ميكردند او از روي پاس لمپارد با تيزهوشي تمام دروازه فان درسار را گشود تا يك تنه جام قهرماني را براي تيمش به ارمغان بياورد.
آن روز مورينيو با داشتن چنين مهرهاي احساس غرور ميكرد و فرگوسن از اينكه چنين مهاجم فرصتطلبي نداشته افسوس ميخورد.
دروگبا در ليگ قهرمانان هم خوش درخشيد و از بهترينهاي تيمش بود. اگر چلسي در مرحله نيمهنهايي كمي شانس داشت چه بسا به فينال هم راه پيدا ميكرد تا دروگبا به آرزويش يعني فتح اين جام بزرگ نزديك ميشد.
فرانك لمپارد در خصوص دروگبا نظرات ديگري دارد: او باهوش، گلزن و محرك خوبي است. هر زماني كه تيم دچار ايست شود دروگبا با فريادهايش و حركتهاي اعجابانگيز تيم را به سمت جلو حركت ميدهد.
كمتر بازيكني را نظير وي ديدهام كه اين همه شور و نشاط داشته باشد. در اين سه سال كه با او همبازي هستم به خوبي ميدانم چگونه او را داخل محوطه جريمه پيدا كنم و هر زمان كه شما فكر ميكنيد او نميتواند كاري انجام دهد به يكباره دروازه حريف را باز ميكند. در بازي فينال مقابل منچستريونايتد او با تيزهوشي و جاگيري مناسب قفل دروازه حريف را باز كرد تا چلسي به قهرماني برسد حالا اگر چلسي چنين مهاجمي را از دست بدهد آن وقت چه خواهد كرد؟!
خوزه مورينيو قصد دارد تا با وي صحبت كند تا شايد بتواند گلزن اول تيمش را متقاعد كند تا در لندن بماند.
شايد دروگبا براي افزايش حقوق خود دست به چنين اعمالي بزند تا روساي باشگاه سركيسه را شل كرده و مبلغ مورد نظر وي را تأمين كنند.
مهاجم گلزن و سيهچرده آبيپوشان كه بيشترين گلهاي چلسي را در سه سال اخير به ثمر رسانده اگر از اين تيم جدا شود آن وقت جايگزين كردن وي كار بسيار سختي خواهد بود. مهاجمي نظير وي كمتر يافت ميشود و آبراموويچ بايد براي از دست ندادن وي به همه راهها متوسل شود.
به طور حتم تكليف وي بايد تا چند روز آينده مشخص شود چرا كه تمرينات چلسي از سه روز ديگر آغاز ميشود و مورينيو بايد بداند كه ميتواند روي وي حساب باز كند يا خير!
آيا دروگباي گلزن به بازار گرمي ميپردازد يا اينكه استمفوردبريج ديگر او را در ميادين با پيراهن آبي نخواهد ديد!
با خط خوردن چهار بازيكن؛
26 بازيكن تيم ملي فوتبال معرفي شدند
كاروان ايران فردا به كوالالامپور سفر ميكند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
26 بازيكن تيم ملي فوتبال براي اعزام به جام ملتهاي 2007 آسيا معرفي شدند.
به گزارش خبرنگار ايسنا، پس از پيروزي 8 بر يك تيم ملي فوتبال برابر جامكاييكا، دوشنبه شب در هتل المپيك كادر فني در نشستي با بازيكنان ضمن ارزيابي اردوي سه هفتهاي تيم ملي و دو بازي تداركاتي، اسامي بازيكنان براي اعزام به مالزي را اعلام كردند.
طبق تصميم امير قلعه نويي، سرمربي تيم ملي، 26 بازيكن به مالزي سفر خواهند كرد و بدين ترتيب چهار نفر از اردوي تيم ملي كنار رفتند. مازيار زارع، ستار زارع، حسين بادامكي و هادي شكوري از ليست تيم ملي حذف شدند.
حسن رودباريان، مهدي رحمتي، وحيد طالب لو، سيد جلال حسيني، حسين كعبي، رحمان رضايي، هادي عقيلي، امير حسين صادقي، محمد نصرتي، كيانوش رحمتي، مهدي مهدوي كيا، فريدون زندي، ايمان مبعلي، جواد كاظميان، ابراهيم صادقي، مسعود شجاعي، علي كريمي، مهدي رجب زاده، مرتضي اسدي، محمد نوري، آندرانيك تيموريان، جواد نكونام، رسول خطيبي، مهرزاد معدنچي، وحيد هاشميان و رضا عنايتي، تيم ملي را در اردوي مالزي همراهي ميكنند.
تيم ملي امروز (سه شنبه) را استراحت خواهد كرد و ساعت 5:20 صبح فردا از طريق فرودگاه مهرآباد راهي كوالالامپور پايتخت مالزي - محل برگزاري مسابقات خواهد شد.
تيم ملي اردوي يك هفتهاي را در مالزي برگزار خواهد كرد و روز 16 تيرماه در يك ديدار دوستانه به مصاف مالديو ميرود.
ايران در نخستين ديدار خود در جام ملتهاي آسيا روز بيستم تيرماه در كوالالامپور با ازبكستان روبرو ميشود.
مربي دروازهبانان تيم ملي فوتبال:
دروازهبان اول را به قلعه نويي اعلام كردهام
در جام ملتها نياز به دروازهباني با تجربه داريم
مربي دروازهبانان تيم ملي ايران گفت: گزينهي نخست براي حفاظت از دروازهي ايران در جام ملتهاي آسيا را به سرمربي تيم ملي اعلام كردهام.
كريم بوستاني پيش از اعزام تيم ملي به مالزي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هر سه دروازهبان تيم ملي را مورد محك قرار دادهايم. طالبلو در روز بازي با غنا بسيار خوب بود و رودباريان نيز در بازي با جامائيكا مورد آزمايش قرار گرفت. رحمتي نيز شرايط خوبي دارد. البته تصور ميكرديم كه در اين دو بازي دروازهبانان ما تحت فشار بيشتري قرار بگيرند اما، در هر صورت آنچه را كه ميخواستيم به دست آورديم.
وي افزود: هر سه دروازهبان ما آماده هستند و كار دشواري براي انتخاب گزينهي اصلي داريم. با اين حال گزينهي نخستم براي حضور در درون دروازه را انتخاب كرده و به كادر فني اعلام كردهام.
بوستاني در پايان خاطر نشان كرد: در جام ملتهاي آسيا نياز به دروازهباني با تجربه داريم.
حميد استيلي:
از جذب نشدن بازيكن جديد نگرانم
صبا و سپاهان براي ما مشكل ايجاد كردهاند
قطبي به ايران نيايد باشگاه در مورد سرمربي تصميم ميگيرد
مربي تيم فوتبال پرسپوليس از جذب نشدن بازيكني جديد به اين تيم ابراز نگراني كرد.
به گزارش ايسنا، حميد استيلي كه در نخستين نشست تمرين اين تيم در جمع خبرنگاران سخن ميگفت، در مورد بازيكنان جديد پرسپوليس گفت: باشگاه مذاكرات خود را براي جذب بازيكنان مورد نظر آغاز كرده است. بر اساس توافقات انجام شده من و خوردبين تيم آيندهي پرسپوليس را خواهيم بست. در اين راه نيز فعاليتهاي خود را آغاز كردهايم.
استيلي ادامه داد: متاسفانه اين موضوع كمي باعث نگراني است. تيمهاي مانند صباباتري و سپاهان كه داراي وضعيت مالي خوبي هستند مشكلاتي را از اين جهت براي استقلال و پرسپوليس ايجاد كردهاند، ولي اميدواريم كه بتوانيم بازيكنان مورد نظر خود را جذب كنيم.
وي افزود: شخصا هر چه دارم از پرسپوليس است و از اين كه بار ديگر در پرسپوليس حضور پيدا كردهام بسيار خوشحالم.
استيلي با بيان اين كه افشين قطبي سرمربي تيم پرسپوليس است، گفت: بر اساس توافقات انجام شده قطبي سرمربي پرسپوليس خواهد بود و با مذاكراتي كه داشتهايم وي پس از پايان بازيهاي جام ملتها به تيم پرسپوليس ملحق خواهد شد و از اين بابت مشكلي وجود ندارد.
وي ادامه داد: بعيد ميدانم كه مشكلي براي آمدن قطبي به ايران باشد اما، اگر اين اتفاق بيفتد باشگاه در مورد سرمربي آينده تيم تصميمگيري خواهد كرد.
استيلي با بيان اين كه قطبي يكي از باتجربهترين مربيان ايراني فوتبال است، گفت: قطبي مربي ايران است و دليل اصلي انتخاب او نيز ايراني بودنش است. او سابقهي حضور در سه دوره جام جهاني را دارد و هم دستيار و هم آناليزور موفقي بوده است و مطمئنا با پرسپوليس روزهاي خوبي خواهد داشت.
استيلي افزود: در چارت جديد كادر فني پرسپوليس فعلا قطبي سرمربي است. من و عليرضا مرزبان دستياران او، كماسي بدنساز، عزيزيان مربي دروازهبانها و زرينه پزشك تيم است.
استيلي همچنين با اشاره به اولين جلسه تمريني پرسپوليس گفت: تمرينات را با هشت بازيكن شروع كرديم تا بتوانيم به مرور زمان با تكميل تيم برنامههاي فني و تمريني خود را كاملتر دنبال كنيم. بادامكي، نيكبخت و رضايي نيز طي روزهاي آينده به تيم ملحق خواهند شد.
هیچ وقت به حرفهای هیچ بازیکنی اعتماد نکن. پول چیز مهمی در فوتبال هست اما چیزهای دیگه مثل مربی، رئیس باشگاه، هم تیمی ها، هوادارها و در مورد لمپارد مسائل عاطفی (زذ) هم مهم هست.نقل قول:
لمپارد که گفت می خواد با پیراهن چلسی خداحافظی کنه اما ظاهرا پول بیشتری می خواد برای تمدید قرارداد
می دونه که هیچ جا بیشتر از چلسی بهش پول نمیدن برای همین من میگم می مونه
این ابراموویچ چقدر خسیسیه به خدا اگه من جاش بودم حقوق بازیکنا رو 2 برابر میکردم تا دیگه نتونن حرف از جدایی بزنند
به این دو تا خبر توجه کن:
با رد پيشنهاد تمديد قرارداد با چلسي
شايعه انتقال "لمپارد" به يووه قوت گرفت
"فرانك لمپارد"بازيكن چلسي كه پيشنهاد تمديد قرارداد با استمفوردبريج را نپذيرفته تمايل دارد به يوونتوس پيوسته و زير نظر كلوديو رانيهري توپ بزند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ گفته ميشود مبلغي كه لمپارد پيشنهاد داده 121 هزار پوند در هفته است و اين رقم بسيار بالاتر از رقم پرداختي به آندري شوچنكو و ميشاييل بالاك است.
در اين ميان سران چلسي كه در ارايه پاسخ به لمپارد تاخير داشتهاند موجبات عصبانيت وي را فراهم كردهاند و بدين ترتيب لمپارد تحت قوانين فيفا ميتواند 2 سال باقيمانده از قراردادش با آبيها را تسويه نمايد و خود را بازيكن آزاد معرفي كند.
لمپارد خود شخصا قصد انتقال به يوونتوس را دارد و از طرفي رانيهري هم نام فرانك را جزو ليست مدنظرش قرار داده و قصد دارد در فصل جديد از اين بازيكن كار كشته بهره ببرد.
----------------------------------------------------------------------
بارسلونا با پيشنهاد 12 ميليون پوندي براي جذب "لمپارد" اقدام ميكند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقامات بارسلونا در نظر دارند با ارائه پيشنهادي 12 ميليون پوندي براي به خدمت گيري "فرانك لمپارد"، هافبك مليپوش چلسي اقدام كنند.
به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از روزنامه سان به رغم اينكه كاتالانها مدتهاست كه در انديشه به خدمتگيري لمپارد هستند اما اين اولين بار است كه ميخواهند رسما علاقهمندي خود به جذب اين بازيكن ارزنده را اعلام كنند.
احتمالا آبيهاي لندن مثل هميشه تأكيد خواهند كرد كه به هيچ قيمتي اين ستاره تيم ملي انگليس را نخواهند فروخت و به دنبال بازگشت لمپارد به تمرينات پيش فصل يك جلسه ديگر تشكيل خواهند داد تا سرانجام وي را ترغيب به تمديد قرارداد با آنها كنند.
يكي از منابع آگاه نيوكمپ در اين باره گفت:" ما ميدانيم كه مذاكره با چلسي بسيار پيچيده و دشوار خواهد بود. اما فرانك رايكارد سرمربي اين تيم بيپرده با لمپارد صحبت كرده است و اينك برعهده مسئولان آبي و اناريپوشان است كه راهي براي امضاي قرارداد با وي بيابند. ما انتظار نداريم كه در اولين گام موفق به گرفتن امضاي اين بازيكن ارزنده شويم اما تا پيش از شروع شدن فصل جديد لاليگا زمان كافي براي اين كار را در اختيار خواهيم داشت. ما آمادهايم كه براي آوردن وي به نيوكمپ هر كاري را انجام دهيم."
اسپالتي: ميلان يا اينتر، يكي قهرمان فصل بعد خواهد شد
"لوچانو اسپالتي"، سرمربي رم اعتقاد دارد كه عنوان قهرماني در اسكودتوي فصل آينده دست به دست ميان اينتر و ميلان خواهد چرخيد.به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ البته سرمربي جالوروسيها تلاش و عملكرد خيرهكننده يوونتوس را از نظر خارج نكرده و بينكونريها را كه فصل آينده مي توانند در سري A توپ بزنند جزو رقيبان براي اشغال پله اول جدول سري A خواند.
سرمربي رم در اين خصوص اظهار داشت:" تا به اينجا از كليه قضايا رضايت دارم و خوشحالتر ميشوم اگر به تمام اهدافمان دست يابيم. در حال حاضر 3 بازيكن كناري كم داريم و در اين ميان دوست دارم مادستو، اسپوزيتو و فوبر را به خدمت بگيرم اما متاسفانه همه چيز در دست مدير ورزشي است و به علاوه فوبر در راه انتقال به وستهام است."
"اسكالونی" و "مگني" به لاتزيو پيوستند
سران باشگاه لاتزيو از عقد قرارداد با ليونال اسكالوني و مراد مگني (زيدان كوچك) خبر دادند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اخيرا شايع شده بود كه اين دو مهره قرار است به بيانكو چلستيها بپيوندند تا اينكه كلوديو لوتيتو، رئيس باشگاه لاتزيو رسما خبر عقد قرارداد با اين دو مهره را اعلام كرد.
وي در گفتوويي با راديو اظهار داشت: "اسكالوني و مگني را به عنوان دو مهره جديد باشگاه معرفي ميكنم. اسكالوني اولين گزينه من براي حضور در خط دفاع بود. بنابراين مي توانيم مانوئل بلري را به باشگاهي ديگر قرض دهيم و والرون به رامي نيز ميتواند به منطقه مورد نظرش كه خط مياني است بازگردد."
گفتني است مگني كه به زيدان كوچك شهرت يافته از زمان نوجواني در تيم نوجوانان بولونيا توپ زده است و مدتها مدنظر سران لاتزيو بود تا اينكه بالاخره راهي اين باشگاه شد.
"كارسما" به زودي راهي اتلتيكو مادريد ميشود
مذاكرات سران اتلتيكو مادريد با مقامات پورتو درخصوص جريان انتقال ريكاردو كارسما، مهاجم مليپوش اين تيم آغاز شد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، بنا به گزارشات رسيده از روزنامه آس اسپانيا، به نظر ميرسد كه توافق براي انتقال ريكاردو ئرروز و فردا حاصل شود؛ چرا كه آنخل خيل مارين، رئيس باشگاه اتلتيكو در پورتو حاضر شده تا قرارداد 15 ميليون پوندي انتقال ريكاردو را سريعتر مهر و موم كند.
خيل مارين پيش از سفر به پرتغال با ديه گو فورلان قرارداد همكاري امضا كرد. احتمالاً قرارداد كارسما پاونسيته كالدرون 4 ساله خواهد بود و او پس از فورلان، رائول گارسيا، كريستين آبياتي و ديهگو كاستا پنجمين خريد اتلتيكو محسوب ميشود.
داسيلوا يكي ديگر از بازيكنان مدنظر ونگر
"پيتر هيل وود"، مدير باشگاه آرسنال معتقد است آرسن ونگر سرمربي اين تيم ميتواند با ايدور داسيلوا ستاره خط حمله دينامو زاگرب قراردادي 10 ميليون پوندي به امضا برساند.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، هيل وود در مصاحبهاي با خبرنگاران در مورد داسيلوا گفت: آرسن تبحر خاصي در كشف بازيكنان با استعداد و با آتيه دارد و بارها اين كار را كرده است اين بازيكن به شدت توجه اين سرمربي جوانگرا را به خود جلب كرده است و او بيش از هر مهاجمي كه ما تاكنون با وي تماس گرفتهايم اين بازيكن را ميشناسد. بنابراين اين احتمال وجود دارد كه داسيلوا به جمع توپچيها ملحق شود.
---- در انتظار پيشنهادات خوب براي "مالودا"
"ژان ميشل اولا"، رئيس باشگاه ---- فرانسه تا پيشنهاد درخور توجهي در مورد فلورن مالودا دريافت نكند مجوز خروج وي از اين باشگاه را صادر نخواهد كرد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا؛ مقامات چلسي و ليورپول مصمم به امضاي قرارداد با هافبك 17 ميليون پوندي ---- هستند.
اولا درباره اين بازيكن كناري تيمش گفت: حتي اگر او به خاطر دريافت پيشنهاد از ديگر باشگاهها نيز بيقرار شده باشد بازهم بايد پس از پايان تعطيلاتش به تمرينات پيش فصل ---- بازگردد. زيرا تا ما پيشنهاد خوب و مورد نظر خود در مورد اين بازيكن را دريافت كنيم به وي كمك نخواهيم كرد تا اينجا را ترك كند.
طبيعي است كه اگر چنين پيشنهادي نرسد او در كنار ما خواهد ماند.
براي جذب "آنلكا" والنسيا به بولتون نزديك شد
مقامات باشگاه والنسيا آخرين متقاضياني هستند كه براي به خدمتگيري نيكولاس آنلكا مهاجم بولتون به همتايانشان در ريباك پارك تماس گرفتهاند.
به گزارش سرويس فوتبال جهان و به نقل از تايمز چنانچه مسؤولان واندرزها پيشنهاد خوب و قابل توجهي را در مورد ستاره فرانسوي خط حمله خود بگيرند حاضرند از خدمات ارزنده وي صرف نظر كنند.
بهرغم اينكه آنلكا در فصل اخير عملكرد خيره كنندهاي را به نمايش گذاشته است و ميتواند نسبت به شركت در تمام بازيهاي بولتون در فصل آينده اميدوار باشد اما مايل است به منچستر يونايتد برود.
نيوكاسل سد راه اوساسونا براي جذب "پلاسيل"
مقامات باشگاه نيوكاسل تهديد كردهاند كه براي به خدمتگيري ياروسلاو پلاسيل مدافع پوششي موناكو روي دست همتايان خود در اوساسونا بلند خواهند شد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، به دنبال اين كه مدير برنامههاي مليپوش چك تبار موناكو هفته گذشته اعلام كرد كه يكي از باشگاههاي ليگ برتر خواهان امضاي قرارداد با موكلش است. تلاش اوساسونا براي به خدمتگيري اين بازيكن ارزشنده با ناكامي مواجه شد.
گفتني است آن باشگاه ليگ برتر نيوكاسل است و آنها در تلاشند تا مانع دستيابي رقيب اسپانيايي خود به پلاسيل شوند.
تلاش چلسي براي عدم حضور "روبن" در رئال مادريد
مقامات باشگاه چلسي تمام تلاش خود را براي متقاعد كردن آرين روبن به نپذيرفتن پيشنهاد همكاري با رئال مادريد به كار خواهند گرفت.به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا و به نقل از تايمز آبيهاي لندن قصد دارند با هدف منصرف كردن ستاره هلندي تيمشان از انتقال به برنابئو در پايان اين هفته با روبن گفتوگو و او را تشويق به تمديد قرارداد با آنها كنند.
انتظار ميرود هانس روبن پدر و مدير برنامههاي اين بازيكن كناري ارزنده به زودي با پيتر كنيون مدير اجرايي چلسي ملاقات كند كه حاضر است حقوق هفتگي آرين را تا سقف 90 هزار پوند افزايش دهد روبن هنوز 2 سال ديگر با چلسي قرارداد دارد اما مسؤولان رئال مادريد مطمئن هستند كه ميتوانند با وي قراردادي 15 ميليون پوندي به امضا برسانند.
بالاك" مجددا زير تيغ جراحان ميرود
ميشائيل بالاك ستاره آلماني چلسي بار ديگر به دليل مصدوميت كهنهاش زير تيغ جراحي خواهد رفت.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، باشگاه چلسي اعلام كرد، پس از تست آمادگي جسماني بازيكنان مشخص شد بالاك همچنان مصدوم است و بايد جراحي شود.
هافبك آلماني آبيپوشان در اواخر فصل گذشته از ناحيه زانوي پاي چپ دچار مصدوميت شده و در مونيخ جراحي شد اما پزشك باشگاه چلسي معتقد است كه او بايد بار ديگر زير تيغ جراحي قرار بگيرد.
بدين ترتيب او تمرينات پيش فصل را از دست خواهد داد.
حمايت اسطورههاي ليورپول از تورس
ايان راش و رابي فاولر، اسطورههاي خط حمله ليورپول معتقدند، فرناندو تورلي تنها بازيكني است كه ميتواند قهرماني ليگ برتر را براي سرخپوشان آنفيلد به ارمغان بياورد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، راش در مصاحبهاي با خبرنگاران در مورد تورس كه قرار است از اتلتيكو مادريد به ليورپول منتقل شود، گفت: بازيكناني نظير كريگ بلامي، پيتر كروچ، درك كوئت و رابي فاولر خدمات ارزندهاي را براي ليورپول انجام دادهاند، اما سرخپوشان در اين ليگ نياز به يك بازيكن دارند كه 20 تا 25 گل در يك فصل به ثمر برساند و تورس بازيكني است كه توانايي لازم براي انجام اين كار را دارد.
او مهاجمي با استعداد و تمام عيار است که ميتواند با هر 2 پا شوت بزند. كمتر بازيكني از چنين ويژگي ارزشمندي برخوردار است و در هنگام گلزني بسيار زيرك و هوشمندانه عمل ميكند. فاولر مهاجم سابق آنفيلد نيز درباره تورس گفته است:" آمار گلهاي تورس در اسپانيا حيرتانگيز است.
من يكي از هواداران پرشور ليورپول هستم و اميدوارم تورس با كمك به اين باشگاه قهرماني ليگ برتر را به آنفيلد بياورد.
در صورت حضور "اريكسون" در منچسترسيتي
"ويهري" خريد اول خواهد بود
بنا به گزارشات رسيده از مطبوعات انگليس و ايتاليا، "اسون- گوران اريكسون"، سرمربي سابق تيم ملي انگليس قصد دارد به محض تحكيم قدرت در باشگاه منچسترسيتي كريستين ويهري، مهاجم ايتاليايي و كهنهكار را به اين تيم دعوت كند. به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، روزنامه اخبار جهان اين خبر را هفته گذشته منتشر كرد اما روزنامه گاتزتادلواسپورت با اعتبار بخشيدن به اين شايعه، به احتمال حضور اريكسون و ويهري در سيتي قوت بخشيد.
ويهري در سال 2000 در كنار همين سرمربي موفق شد در تيم لاتزيو عنوان قهرماني فصل در اسكودتو را تجربه كند، بنابراين مرد يخي بدش نميآيد كه مهره سابقش را بار ديگر در اختيار داشته باشد.
اما هواداران منچسترسيتي فكر نميكنند "بوبو" حتي تحت انتقال آزاد به راحتي راهي انگليس شود.
پس از 4 سال "گارسيا" به اتلتيكومادريد بازميگردد
پيش از اين قرار بود لوئيس گارسيا به عنوان بخشي از قرارداد انتقال فرناندو تورس به ليورپول، راهي اتلتيكومادريد شود، اما از آنجايي كه كاپيتان تشكدوزها بر سر مبلغ انتقال با سران آنفيلد به توافق نرسيد، گارسيا نتوانست منتظر مانده و بالاخره به پايتخت اسپانيا بازميگردد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، گارسيا در سال 2003 وينسنته كالدرون را به مقصد آنفيلد ترك كرد و ديري نپاييد كه به محبوب قلبهاي هواداران بدل شد.
با اين حال مدير برنامههاي گارسيا از اين مطلب خبر داد كه به رغم اينكه موكلش خود را در ليورپول نشان داده و گزينه موفق محسوب ميشود، اما دلش براي اتلتيكو تنگ شده و قصد دارد با مبلغ 3/3 ميليون پوند كه مورد توافق سران دو باشگاه نيز بوده، به اسپانيا برود.
گارسيا ميتواند هم در پست خط تهاجمي و هم خط مياني بدرخشد و به مهاجمان توپرساني نمايد.
با توجه به اين مساله كه قرارداد او با اتلتيكو در حال مهر و موم شدن است، سران ليورپول اميدوارند طي چند روز آينده تورس را به دام اندازند.
تمايل رميها به جذب "روسي"
سران باشگاه رم تمايل دارند جداي از قضيه فروش كريستين شيوو، با سران بارسا معامله كنند و در اين ميان خواهان جذب "لودويك ژولي"، هافبك نيوكمپ ميباشند.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، "چيكي بگيريستان"، مدير بخش ورزشي بارسا در اين ميان قصد دارد از آب گلآلود ماهي بگيرد و در پي علاقمندي سران جالوروسي به جذب ژولي، قيمت خريد شيوو را نيز تقليل دهد. اما سران رم اعلام كردهاند كه قضيه فروش شيوو هيچ ارتباطي به جريان خريد ژولي ندارد و اين دو بازيكن در دو مقوله جدا ميگنجند.
البته ژولي تمايل دارد به فرانسه بازگردد اما پيشنهاد رميها كمي او را دودل ساخته و روياي بازي در ايتاليا نيز در نظرش جالب آمده است.
كالدرون: تصميمم براي اخراج "كاپلو" كاملا درست بود
"رامون كالدرون"، رئيس باشگاه رئال مادريد كه پنجشنبه گذشته تصميم به اخراج فابيو كاپلو، سرمربي تيمش گرفت، با مخالفت و اعتراض هواداران مواجه شده اما به سختي و با جديت از اين تصميم خود دفاع ميكند.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، كاپلو موفق شد در سال اول حضورش در برنابئو به دوره 4 سالهاي كه رئال مادريد نفرين شده بود، پايان بخشد و قهرماني در لاليگا را براي قوها به ارمغان بياورد، اما اين مساله هم نتوانست آينده او را نجات دهد.
كالدرون در خصوص تصميمي كه مدتها درصدد اتخاذش بود، اين چنين گفت: تنها هدف من اين است كه اگر كسي باشگاه را ترك كرد، با خوشحالي و رضايت برود. مادريد به دنبال كمال و موفقيت است. متأسفانه بازيهاي تيم خالي از كيفيت بودند و فرصتي براي جبران باقي نبود. متخصصين و حرفهايهاي فوتبال در اواسط فصل به من اعلام كردند كه با اين رويه شايد موفقيتي كسب شود اما قطعا ماندگار نخواهد بود. بنابراين كم كم به فكر يافتن جانشين براي كاپلو افتادم تا اينكه شوستر را گزينه مناسب يافتم و متأسفانه مجبور به اخراج دن فابيو شدم.
گران ترين انتقال آسيايي
علي کريمي با 5 ميليون يورو در القطر
متولد 8/8/1978. مسلم بود که علي کريمي در باشگاه بعدي نيز شماره 8 را به تن خواهد کرد، به خصوص که باشگاه جديد يک تيم قطري است که با کمال اشتياق و پذيرش تمام شرايط مرد سال پيشين آسيا او را به جمع خود اضافه کرد.مبلغ قرارداد علي کريمي که پس از سال ها حضور در پيراهن قرمز تيم هايي مثل پرسپوليس، الاهلي امارات و بايرن مونيخ، با لباس زرد تيم القطر عکس يادگاري انداخت، پنج ميليون يوروست که يک رکورد در نقل و انتقالات قاره آسيا محسوب مي شود. نکته جالب درباره کريمي اين است که او در حالي سه باشگاه قبلي خود را ترک کرده که قراردادش به پايان رسيده و بنابراين از انتقال هاي ميليون دلاري او حتي يک سنت به تيم قبلي نرسيده است. خبرنگاران ايراني در تماس خود با قطر از تشريفات فوق العاده مقامات قطري در استقبال از کريمي مي گويند. او در حالي از هتل شرايتون دوحه به کميته ملي المپيک قطر رفت که ده ها خبرنگار و عکاس ليموزين حامل او را تعقيب مي کردند. او که به همراه ابوالفضل جلالي مدير برنامه هايش با مسوولان القطر وارد مذاکره شد، براي به کرسي نشاندن پيشنهاد خود فقط يک ساعت و نيم وقت صرف کرد و بعد از مذاکره و عقد قرارداد در کنار مسوولان اين تيم با پيراهن تيم جديد عکس يادگاري انداخت. اين در حالي بود که او، همان ستاره هميشگي بود، جذاب اما سرد و بي هيجان. او که مهم ترين بازيکن اين فصل ليگ قطر است پس از امضاي قرارداد در يک کنفرانس مطبوعاتي که شيخ جاسم بن حمد بن ناصر آل ثاني رئيس باشگاه القطر و همچنين عبدالعظيم حسن سرمربي القطر حضور داشتند با ابراز خرسندي از پيوستن به اين تيم گفت؛ «از بازي در اين باشگاه بسيار خوشحالم. من در بايرن مونيخ بازي هاي خوبي را انجام دادم. اميدوارم که در اين باشگاه نيز سطح خوبي از توانايي هايم را به نمايش بگذارم.» شيخ جاسم نيز درباره قرارداد با علي کريمي گفت؛ «کريمي در کارنامه خود امتيازهاي خوبي را به ثبت رسانده است و بهترين بازيکن سابق فوتبال آسياست. او جزء مواهب فوتبال قاره کهن است و از وي انتظار داريم که به همراه سايرين تيم القطر را به مدعيان ليگ کشور تبديل کند. شايد هرگز نتوانيم بازيکني بزرگ تر از کريمي را جذب کنيم.» پس از پايان کنفرانس مطبوعاتي علي کريمي در ورزشگاه سحيم بن حمد حاضر شد و با زدن چند روپايي نمايشي بخشي از توانايي هاي خود را نشان داد؛ لحظه اي که عکاس ها براي ثبت آن سر و دست مي شکستند. انتقال کريمي به القطر در حالي صورت گرفت که کارشناسان و طرفداران فوتبال ايران همچنان بابت بازگشت او از اروپا و حضور در يک ليگ خاورميانه اي متاسف اند. کريمي که با استعدادترين بازيکن دهه گذشته فوتبال ايران است، در حالي به تيم جديد مي پيوندد که دو سال تقريباً ناموفق در بايرن مونيخ داشت. جايي که شايد مي توانست سکوي پرتاب او براي تبديل شدن به يک بازيکن بزرگ در سطح جهان باشد؛ اما او به حاشيه جنوبي خليج فارس بازگشته، جايي که مردم دوستش دارند و مديران ثروتمند باشگا ه ها، پيش پايش دلار مي ريزند. او مي گويد؛ «من مدت ها در يک کشور عربي فوتبال بازي کردم و حالا هم به خاطر شرايط خوب القطر به اين تيم ملحق شدم. از بستن اين قرارداد خيلي خوشحالم و کاملاً هم از انتخابم راضي ام.» قرارداد کريمي با القطر پر از سود براي ستاره ايراني است او هر زمان که از اروپا پيشنهاد داشته باشد مي تواند از اين تيم جدا شود. کريمي به غير از مبلغ قراردادش ماهانه 24 هزار دلار هم از باشگاه جديدش دريافت مي کند. او مي تواند هر اتومبيلي که دوست دارد را انتخاب کند. چون باشگاه پولش را حساب مي کند. او طبق اين قرارداد مي تواند خانه خودش را هم انتخاب کند. ضمن اينکه در القطر براي آقاي گلي، بهترين بازيکن بودن و هر موفقيت ديگر کريمي پاداشي مجزا و خيلي خوب در نظر گرفته شده است. شايد بتوان به علي کريمي هم حق داد. خب، در اين دنيا چه چيزي مهمتر از پول است. پول چيزي است که خيلي ها به آن نياز دارند و پول چيزي است که علي کريمي هم با وجود موقعيت خوبش دوست دارد آن را داشته باشد و يا به روايت ديگري به سرمايه اي که دارد باز هم پول اضافه کند.او ديروز به القطر ملحق شد تا احتمالاً دوسال ديگر عرب ها محو هنرنمايي اش شوند. شايد خودش بيشتر از هرکسي خوشحال باشد. چون حداقل خوب مي دانيم براي او فرقي ندارد در قطر بازي کند يا آلمان يا هر جاي ديگري در اروپا.
بازيکنان سرشناس
بازيکنان خارجي فصل گذشته القطر عبارتند از؛ سباستين سوري (اروگوئه)، عماد الحسن (عمان)، جکسون تيچو (کامرون)، طلال الغوري (مراکش) و البته مشهورترين بازيکن خارجي اين تيم هم جي جي اوکوچا بود که در اين فصل از باشگاه جدا شد. شاخص ترين بازيکنان قطري اين تيم عبدالعزيز حسن، ياسر تظمي و مشعل مبارک ملي پوشان قطري هستند.
تاريخچه
باشگاه القطر با نام انگليسي قطر اسپورت کلاب در سال 1959 پايه گذاري شده. بازي هاي خانگي اين تيم در ورزشگاه قطر اس سي در دوحه برگزار مي شود که ظرفيت 19 هزار تماشاگر را دارد. پيراهن اول باشگاه زرد و شورت آن مشکي است و پيراهن و شورت دوم باشگاه مشکي با رگه هاي زرد است.
مربي القطر
تنها يک هفته قبل بود که ديميتري داويدويچ بلژيکي صرب تبار که سابقه مربيگري در الاهلي عربستان و الوحده عربستان را دارد با تيم القطر قرارداد امضا کرد. جالب اينکه او دو روز قبل و قبل از امضاي قرارداد علي کريمي با باشگاه گفته بود که کريمي يکي از بهترين بازيکنان مياني آسيا است و حضور او در کنار عمادالحسن و سباستين سوري مي تواند باعث تقويت تيم شود.
اتوئو: به آقاي برلوسكوني بگوييد كه من به ميلان نميآيم
"ساموئل اتوئو"مهاجم كامروني بارسلونا اخبار انتقالش به ميلان ايتاليا را تكذيب كرد، چرا كه وي گزينه اول سيلويو برلوسكوني رئيس روسونريها نيست.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ برلوسكوني به دليل آنكه شيوههاي تكنيكي رونالدينيو را ميپسندد ترجيح ميدهد ابتدا با اين ستاره برزيلي عقد قرارداد كند.
در اين ميان اتوئو در گفتوگويي با خبرنگاران اظهار داشت: "برلوسكني، رونالدينيو رابه من ترجيح ميدهد اما من به خود اين اجازه را ميدهم كه به جاي روني هم صحبت كنم به آقاي برلوسكني بگوييد كه هيچ كدام از ما بارسا را ترك نخواهيم كرد."
همچنين اتوئو از حضور تيه ري آنري كاپيتان سابق آرسنال در بارسا بسيار خوشحال است و اعتقاد دارد كه با حضور توپچي ارشد استاديوم امارات در نيوكمپ، كاتالانها بيش از پيش قوي خواهند شد.
اتوئو در خصوص هم تيمي تازه وارد و فرانسوياش گفت:" به تي تي گفته بودم كه به باشگاه بزرگي پيوسته و به او اعلام كردهام كه خود را آماده كند تا در فصل آينده قهرماني را به بارسا بازگردانيم بايد تبديل به بهترين بازيكن اسپانيا و اروپا شويم.
البته اين مساله را با احترام فراوان به رقيبان خود ثابت خواهيم كرد."
تغيير عقيده باشگاه ختافه
مسوولان ختافه اعلام كردند در صورت انتقال شوستر آلماني به رئال مادريد سران كهكشانيها بايد مبلغي را به آنها بپردازند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ برند شوستر،سرمربي ختافه كه در اين تيم عملكردي خيره كننده داشت يكي از گزينههاي موردنظر مسوولان رئال مادريد است كه ميخواهند او را جايگزين فابيو كاپلويي كنند كه اگرچه اوايل فصل ليگ دسته اول اسپانيا نتوانست فروغ چنداني با كهكشانيها داشته باشد اما بالاخره پس از اينكه تيمش از گردونه رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا به دست سرخپوشان بايرن مونيخ حذف شد به خود آمد و با سر و سامان دادن به اوضاع و در نهايت با يك سبقت ظريف از آبي و اناريپوشان بارسلونا موفق شد رقبا را جا گذاشته و جام قهرماني لاليگا را بر فراز دستانش بلند كند.
اما اين حركت هم كالدرون و همكارانش را در راس رئال مادريد راضي نكردند آنها سرمربي ايتالياييشان را بركنار كنند.
در اين ميان مسوولان ختافه يعني باشگاهي كه معرف خوبي براي تواناييهاي برند شوستر بود ابتدا با رفتن اين مربي ارزنده مخالفت كردند و بعد راضي شدند تا او به جمع قوهاي سپيد بپيوندد ولي حالا ادعايي جديد دارد آنها اعلام كردند براي اينكه شوستر با ما تا سال آينده قرارداد دارد رئاليها بايد حتما مبلغي حداقل به ارزش 400 هزار يورو بپردازند تا اجازه رفتن اين آلماني را صادر كنيم البته رئاليها هم سريع واكنش نشان دادند و گفتند:" ما هرگز مبلغي را براي جدايي شوستر به ختافه نخواهيم پرداخت اين يك قاعده و اصل است اين مشكل را شوستر بايد حل كند."