این ادکلن وود اوشن چطور مطوره؟کسی داشته تا حالا؟
Printable View
این ادکلن وود اوشن چطور مطوره؟کسی داشته تا حالا؟
سلام خدمت دوستان این فروم من میخوام چند تا از عطرهام رو به دلیل یه سری مسایل شخصی و برخلاف خواسته قلبیم بفروشم تا بتونم مشکلم رو برطرف کنم این عطرها رو 10 تا 20 بار شاید اسپریکردم بطریها تقریبا پر هستن و در مورد قیمتشون هم باید بگم همشون رو قبل از شهریور امسال خریدم قبل از گرونیهای اخیر.. لیست عطرها
1The Taste of Fragrance A*Men -2Thierry Mugler B men-3creed aventus-4Creed Original Vetiver-5Noble Vetiver for men by Chopard-6cartier roadster sport
7YSL L'Homme for men-8YSL M7 50mil-9Tom Ford Tom Ford for men-10gucci pour homm II_11bvlgari blv pour homme--12bvlgari MAN---13D&G the one--14ferrari Essence Oud
---15Armani Code for men by Giorgio Armani 125mil--16hugo boss boss botteled
عطرها 100میل هستن یا بالاتر به جز شوپارد80میل و m7 50میل بیشتر عطرهام رو از سفیر گرفتم ... در هر صورت اگر کسی خواست برای خرید عطرها اقدام کنه میتونه برام پیام خصوصی بذاره تا در مورد قیمت با هم صحبت کنیم در آخر امیدوارم مدیر گروه به این مطلب که گذاشتم به دیده اغماض نگاه کنه
با تشکر
ممنونم از شما .نقل قول:
الانم داره این کارولینا هررا رو ؟ من خیلی دنبالش بودم .
خواهش میکنم دوست عزیز:n16:نقل قول:
البته من منظورمch زنونه بودها:n06:
شما منظورتون اشانتیون هست دیگه؟مردونش هم قاعدتا اشانتیونش هست اما در حال حاضر در لیست موجودی اون وبلاگی که گفتم خیر نیستش!
خنک؛ چوبی و آبدارنقل قول:
باید از رایحههای آبی خوشتان بیاید؛ نقطه مقابل رایحههای محرک
در ایران متاسفانه خیلیها طرفدار رایجههای محرک هستند
من که خیلی دوستش دارم
نقل قول:
هر چقدر این تصویر قیمتهایش به روز است
ولی سایت والاسان نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتا لالیک پوشن را هم ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه خود من هم با این قضیه مشکل داشتم که چرا همه مردم ایران باید بوی عطر های سنگین و شرقیو اسپایسی بدن!!!!!!!!؟:n03:نقل قول:
بیایید فرهنگ استفاده درست را توی مملکتمون ترویج بدیم. این کاری هست که من یک سال و نیم هست دارم انجام میدم. بیایید رایحه های زیبا را هرچند کم طرفدار را به اطرافیانمان معرفی کنیم! بیایید اطرافیانمان را به این باور برسانیم که قرار نیست وقتی عطر میزنند تمام کوچه و خیابان بوی شما رو بدهد که انتخابشان را محدود به عطر هایی میکنند که از نظر ماندگاری قرار است شهر را عطر آگین کند.
با احترام به سلیقه همه دوستان
اگر امکان داره عکسهاشون هم آپلود کنیدنقل قول:
بله ، منظورم اشانتیون هست .نقل قول:
کارولینا هررا مردونه منظور من بود . حالا بازم بهشون ایمیل زدم ببینم موجود دارند یا نه .:n13:
خب چندتاشو معرفی کن :n01:نقل قول: