اویرا اپدیت دیروز بزنم به تخته 47 تا رو شناسایی کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اویرا اپدیت دیروز بزنم به تخته 47 تا رو شناسایی کرد .
از همه حرفه ای ها ممنونم که پاسخ دادن :n16:
البته خود سایتشم گفته که به عنوان مکمل استفاده کنید ولی من این چیزا تو کتم نمیره:n02:
من زیاد تو خطر نیستم چون خودم فایلای مشکوک باز نمیکنم نهایتا چند تا فلش بندازم تو لپ تاپم اونم که Malwarebytes +USB Disk Security کافیه.یه McAfee Site Advisor هم نصب کردم(که البته این فروم رو فیلتر کرده:n02:). کلا همینا کارمو راه میندازه نیاز نیس یه غول سنگین مث سیمانتک نصب کنم که خودش بس که سنگینه یه جور ویروسه! یا کسپر که چپ و راست کلیداشو بلوک کنه و دردسر شه.
نمونه 30تایی:
نمونه 50تایی:
خیلیم شیک و مجلسی:n02:
:n19:
سلام علی جان :n12::نقل قول:
میدونم که باید موقع اکسترکت کلا شناسایی بشن اما اکثر سوییتهایی که من تست کردم بعد از اکسترکت مثلا روی پوشه ویروس کلیک میکنم یکی دیگه شناسایی میکنه و داخل پوشه هم که میرم و فایلها رو انتخاب و اسکن میکنم میبینی یکی دو تا دیگه هم پیدا کردن...تا امروز که اکثرا اینطور بوده اما دقیق یادم نیست کدوم محصولات که اسم بیارم...
توی قسمت دوم هم کاملا حق با شماست و من اشتباه گفته بودم اما بیشتر اشتباه سهوی بود...
ممنون :n16:
سلام در مواردی صحبت های شما قبول هست ولی در بعضی از آنها خیرنقل قول:
بطور حتم آنتی ویروس شما اپدیت نشده است مطمئن باشید وگرنه ترند میکرو حداقل 45 تا شناسایی میکرد
این نرم افزار کلا بصورت اتومات برنامه نویسی شده است و تنظیمی برای کاربر نداره
توی فایروال کلا حرفی برای گفتن نداره ولی در شناسایی عالی هست
در تعمیر و بهسازی هم نه خوبه و نه بده
سرعت سیستم را وحشتناک میگیره و میتونم بگم سنگین ترین آنتی ویروس مطرح دنیاست
سلام
10 لینک مخرب در یک فایل txt قرار دادم، برای تست مروگر را باز کنید (برای امنیت، ترجیحاً در سندباکس / محیط مجازی) بعد لینکها را به ترتیب در نوار آدرس مروگر کپی/پیست نمایید.....GO!
نتیجه را هم به ترتیب شماره قرار بدهید
کاربران کومودو اگر قصد تست دارند DNS کومودو را فعال بکنید. مروگر در سندباکس، اجرای مرورگر از طریق شورتکات مربوطه در ویجت کومودو.
سلام محمد عزیز :نقل قول:
اما کاملا آپدیته (نزدیک 5 ساعت آپدیت اولیه ش طول کشید با اینه آخرین نسخه شو دانلود کردم )با پکهای مختلف امتحان کردم (نزدیک 7000 تا مخرب رو روش تست زدم ) شناساییش خوبه و ویروسهای زیرو دی و جدید براش مشکل دارن ولی توی ریل تایم خیلی خیلی ضعیف عمل میکنه و هوش مصنوعی ضعیفی داره (خیلی ضعیف)(حتی توی ویروسهای قدیمی ) اما خودمم گفتم با اسکن دستی شناساییش خوبه اما مثلا 30 تا ویروس پیدا میکنه و یهو میبینی که 27 تا رو ریپیر اتوماتیک میکنه و دست آدم رو توی تست میذاره تو پوست گردو...
اگه سوییت معروفی نبود برام زیاد مهم نبود اما ایراد من نسبت به آوازه ای هست که داره چون محصولات خیلی ضعیفتر هم دیدم اما شهرت و سابقه ترند رو نداشتن...
و من توی پستم هم گفتم و تاکید کردم که این نظرات شخصی منه....(هر چند توی پست تستهای اون شرکت روسی که دیروز خودتم گذاشته بودی ترند میکرو دو سه تا مونده به آخر شده)
در ضمن حتی اگه آپدیت هم نباشه با هوش کمش باید حد اقل چند مورد رو شناسایی میکرد....
کلا توی پکهایی که علی عزیز :n16:زحمتشو کشیدن و این روزها گذاشتن از حدود 100 تا مخرب احتمالی حدود 30 تا شون رو شناسایی کرد...اونهم توی یک پک بود...
متاسفم از 10 تا 5 تا را کو مودو جلوشو گرفت = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز توصیه می کنید در کنار کومودو نرم افزار امنیتی مکمل استفاده کنیم و اگر باید نصب کنیم اسم اون نرم افزار امنیتی چیه؟:n11:
سلامنقل قول:
بهتره با شماره لینک و عکس نتیجه تست را بزارید...
مثلاً اینجوری:
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
و ....
====
بله من توصیه میکنم کنار کومودو از یک مکمل استفاده بکنید و اون مکمل اسمش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
از نظر شرکت امنیتی دورانتاش یا دیسنا ، بهترین سوییت هست . ( شاید بخاطر فروش باشد )..
این شرکت فقط بر پایه کلود هست ، برای شناسایی و گاهی اوقات هم یه چندتا وویروس روانه دیتابیس می کنه. فکر کنم نزدیک به 200 میلیون رو با کلود ساپورت بکنه و محافظت بکنه ، البته این ها فقط روی کاغذ هست تا باید دید واقعا 200 میلیون نفر!
من تو این موندم و حیران این یه سوییت با چهارتا گزینه ، چگونه میخواهد از کاربر محافظت بکنه؟؟؟ پس نورتون 360..کسپرسکی پیور ، یا همین کومودو باید کشک باشند یا بعضی از سوییت ها.
درسته بقول بعضی سایت های غول امنیت هست ، ولی قرار نیست کاربر به دید غول امنیت هر نرم افزاری که از این شرکت خارج میشه رو ببینه .
این سوییت ، را باید با اجرا ویروس تست کرد هم در حالت افلاین و هم انلاین.
و در آخر بحث من برای شناسایی نیست بلکه این سوییت می تونه ، با کمترین امکانات بیشترین ، امنیت رو اجرا و ایجاد بکنه یا نه؟
خوشبختانه کاربران این دوره خوبی که دارند ، چشم بسته ، چیزی رو قبول نمی کنند.