دوستان سلام
من یه سینمای بلوری LG lh 975 xbh خریدم اما هر کاری میکنم زیرنویس فارسی رو نشون نمیده
اسم فیلم با زیرنویس srt یکیه بصورت data روی dvd رایت کردم فیلمو پخش میکنه اما زیرنویس نه
ممنون میشم یکی کمک کنه
Printable View
دوستان سلام
من یه سینمای بلوری LG lh 975 xbh خریدم اما هر کاری میکنم زیرنویس فارسی رو نشون نمیده
اسم فیلم با زیرنویس srt یکیه بصورت data روی dvd رایت کردم فیلمو پخش میکنه اما زیرنویس نه
ممنون میشم یکی کمک کنه
سلام پلیر های oppoرو از کجا میشه تهیه کرد؟ حدود قیمت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید میشه بگید چه مشکلی با زیرنویسش دارید. یعنی کلا نشون نمیده؟؟ چون واسه من خیلی مهمه:confused: تازه فردا می خواستم برم بخرم چون چک کردم همه فایلها 5.1 بودند.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام، با سپاسنقل قول:
تست شد، جالب و كوبنده بود؛ اينقدر كه رفت رو اعصابم.
دليل اينكه توي يك آلبوم يه آهنگ بهتر از بقيه در مياد چيه؟ مگر آهنگ هاي يك آلبوم توي يك مكان ضبط نميشه؟
امين جان سلامنقل قول:
تا الان با 414 مشكلي براي زير نويس نداشتم، اما چنتاdvd ديسك دارم به صورت sher divix كه توي هركدومش 4 تا 5 فيلم با فرمت avi وجود دارد كه در كنار هرفيلم يكي دوتا فايل srt و txt و sub وجود داره؛ دستگاه بعضي هاشون بازيرنويس فارسي نشون ميده بعضي ديگه رو اصلا نشون نميده بعضي هم خرچنگ و قورباغه. حالا راه حل هايي كه ازشون جواب نگرفتي را بگو تا من هم انجام بدم. شما معمولا با چه جور فيلم هايي(فرمت) مشكل زيرنويس داري؟
من srt رو با نرم افزار تبدیل به sub کردم و 727 راحت فارسی پخش کرد
توی اینترنت بگردید برنامه های رایگان زیادی هست که این تبدیل رو انجام میده
دستگاه 727 چون فونت فارسی یا عربی نداره فایلهای زیر نویس srt رو اصطلاحا خرچنگ قورباغه پخش میکنه
سلام.شما اگر می خوای فیلم هایی که به صورت دانلودی هست ببینید برای نمایش زیرنویس فارسی اونها تو سینما با مشکل بر میخوری.اگر زیرنویس فارسی برات مهم نباشه میشه پیشنهادی بهت داد.نقل قول:
سلام.نقل قول:
تو ایران ندیدم.
ممنون قبلا هم توضیح داده بودید اگر ممکنه نرم افزار (چه ورژنی) و همینطور تنظیماتش را قرار بدید اگر یک نمونه کم حجم (چندتا خط باشه کافیه) برای تست بگذارید ممنون می شم.نقل قول: