آرش هنوز تایم اوت هم داری ؟نقل قول:
Printable View
آرش هنوز تایم اوت هم داری ؟نقل قول:
آره... روو خارجی دارم...افزایش پینگ هم پیدا کردم...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت مخابرات کازرون رو به قبله شده نفسهای آخرشو میکشه ..... مخابرات شیراز چطوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این دو روز همه چی نابود شده از وی پی ان تا ساکس دیگه کار نمیکنن :n21:
مثل اینکه خیلی زود دارن پیشواز انتخابات میرن :n28:نقل قول:
پینگ من هم افتضاح شده امروز. روزای قبل خوب بود (1 مگ نا محدود مخابرات )
ولی الان چند وقتیه که توی کل روز که تک لینک رو با آخر سرعت میگیره سرعت پیج باز کردن هم عالیه که در کل منو راضی نگه میداره :دی
کسی نبود نامحدود اسیاتک داشته باشه؟ نوع سرویس و سرعت روزانه و شبانه و مرکز مخابراتی اعلام کنید
من تازه سرویس مخابراتم رو فعال کردم.چندتا سوال داشتم.(سرویس 1مگ نامحدود)
1-موقع ثبت سرویس بهم گفتن که پیش فرض واست 512 حجمی ثبت میشه بعدا وقتی وصل شدی عوضش کن.ولی خودم خواستم عوض کنم نشد به اپراتور 2020 گفتم به زور عوضش کرد :n29: ولی 4 تومن هم واسه سرویس 512 تو صورت حسابم هست.درسته؟؟؟
2-من سرویس رو واسه یه ماه میخواستم اما بعد از فعالسازی بهم گفتن دوره هاشون 2 ماهست.باید چیکار کنم؟اگه چند روز قبل از یه ماه درخواست جمع آوری بدم درصدی از ماه بعد رو هم میگیرن؟؟کلا راهی هست که فقط یه ماه اشتراک داشته باشم و پول بیشتر ندم؟؟
3-الان فایده ای داره زنگ بزنم بگم تعرفمو تغییر بدین؟(مثلا 512کیلوبیتش کنم)
مرسی
این ماه رو 256 نامحدود ماتریکش گرفتم.... افت سرعت یا قعطی نداره.سرعت ثابت روی 35-36 ....
ما که ماتریکسمونو جمعش کردیم رفت.... نوین نت ثبت نام کردم... وصل کردن میام آمارشو میدم... :n12::n12: