سلامی مجدد
ممنون از شما دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حرفتان کاملا صحیحه ، انشالله فردا پس فردا دارم به سراغ ماشینه میرم
توضیحات کامل تری همراه با عکس میفرستم
Printable View
سلامی مجدد
ممنون از شما دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حرفتان کاملا صحیحه ، انشالله فردا پس فردا دارم به سراغ ماشینه میرم
توضیحات کامل تری همراه با عکس میفرستم
باسلام خدمت دوستان
اگر کسی مورد خوب و سالمی سراغ داره من خریدارم
dodge coronet دو در
dodge charger 1969-74
باتشکر
09123348154 نبوی
اگر خاطر دوستان باشه در پستهای قبلی نوشته بودم که شیفتر را در حالت P , Nقرار میدهم چراغهای جلو و پنل مقداری سو سو میزنند و در جاده نور بالا نور دهی کمی داره در صورتی که لامپهاش هالوژن هستند و بلوری ها را شسته بودم، تسمه را کنترل کردم شل نبود
ولتاژ دینام را چک کردم در صورتی که هیچ وسیله ای روشن نباشه مابین 14.3و14.5 ولته در صورتی که نور بالا ، کولر ، پخش روشن باشه مابین 12.3 و 12.5 ولته
امروز دینام و پمپ هیدرولیک را پیاده کردم تا سرویس بشن، پمپ هیدرولیک نشتی داره که باعث شده بود پوسته دینام روغنی بشه دینام قسمتی که مشخصاتش حک شده تمیز کردم چیزی را که دیدم باورم نمیشد نوشته 37 آمپر !!!
اوراقش کردم در اثر نشتی روغن داخلش هم پر از جرم بود آفتمات را یکسره کردند یعنی الان هیچ نقشی نداره !
به این صورت که یک سیم به دیود وصل کردند و یک سیم به ذغال ، سیمی که به دیود وصل شده دو رشته است یکیش به آفتمات باطری قسمتD+ و یکیش به سیم چراغ دینام GENوصله
واون یکی سیم یک سرش به ذغال و سر دیگه اش به سوکت DFآفتمات باطری وصل کردند
دیود تست شد خوشبختانه سالمه ترمینال رکلی فایر را باز کردم داخلش بقدری جرم گرفته بود که اهمتر نشان نمیداد جرم ها را تمیز کردم شش تا دیود داره که آنها هم تست شدند که باید مابین 0.490 و 0.525باشه که همگی سالم بودن
سیم پیچ و روتور هم تست شد سالمند اما در قسمت روتور یکی از ذغالها که بهش برق وصل نیست در قسمت کالکتورش حدود نیم میلیمتر گود افتاده
دوتا سیم به قسمت BAT وصله یکیش مشکیه ویکی دیگش سبز رنگه که از اینجا به رله چراغ قسمت(30) وصله
وسوکت اصلی دینام چیزی بهش وصل نیست
1-سوالم از اساتید اینکه اگر دینام 37 آمپره میتونه جوابگوی شورلت باشه؟ یا سیم پیچیش را ارتقا دادن در صورتی که در کاتالوگ نوشته دینام 65آمپر و باطری 67 آمپر
2-اگر آفتمات تهیه کنم و به صورت استاندارد به سوکت دینام وصل بشه اون وقت تکلیف رله چراغ و آفتمات باطری چی میشه؟ با تشکر فراوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم دینام ماشین شما متعلق به مدلهای بدون کولر باشه که نیاز به آمپر بالا نداشتن. سالها قبل یک ایمپالا 70 دیدم که دینام 35 آمپر داشت و فابریک خودش بود چون فقط بخاری روی اون نصب شده بود( مثل نوا C1)
در هر صورت اگر قصد ارتقاء دینام دارید، توصیه میکنم از همین الان دینام بالای 100 آمپر استفاده کنید تا بعدها بخاطر کمبود ولتاژ و آمپر پایین مشکل پیدا نکنید.
با استفاده از اسپری کاربراتور و انژکتور، سرویس مختصری انجام شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اساتید
من چند ماهی میشه که یه نوا اتومات خریدم البته زیاد سوارش نمیشم همش گوشه خونس
قبلا c5 داشتم همه چی خوب بود اما این c6 یه مشکلی داره اونم راه نرفتنشه
شتاب و همه چیزش ابتدای حرکت تا سرعت 100 خوبه اما وقتی سرعتش حدود 100 میشه گازش بدی دیگه سرعت نمیگیره تا تخته کنی معکوس به 2 میده و دنده زیادی سنگین میشه واسه اون سرعت من نهایت تو شیب تونسم باش 130 برم اما کفی 100 یا 110 بیشتر نمیره
به نظرتون ایرادش چیه
ممنون اگه کمکم کنید
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
من در صدد خرید یه کامارو هم هستم مدل 76 هستش ماشین فابریک 6 سیلندر بوده اما موتورش با 8 سیلندر و گیریبکسش با 700 تعویض شده و کاربرات 4 دهنه روش هست و شتابش فوق العاده زیاده
البته موتور و گیریبکس خودش هم موجوده
نظر اساتید راجع به گیریبکس 700 که روی کامارو میزارن چیه البته از مطالب قبلی فهمیدم که اینا اوردرایوشون کار نمیکنه ولی ایا با این اوصاف فشار زیادی به گیریبکس و موتور میاد؟ و توی سرعت نهایی ماشین تاثیر میزاره
ممنون بابته راهنمایی و ببخشید سوالام زیاد شد
سلام.با اجازه از اساتید بزرگوار
دوست عزیز منم مشکل شما رو کم و بیش دارم
از دلایل راه نرفتن یا سخت راه رفتن هوا کشیدن از منیفولد دود هست...تاب داشتن کارب.پیر بودن گریبکس
من الان تو ماشین خودم مشکل منیفولد رو حل کردم.گاز خورش عالی شده
تاب کارب رو با اضافه کردن واشر گرفتم
اما گریبکس رو فعلا دست نزدم
گریبکس اتومات حدود 20 تا 35 اسب اتلاف داره....حالا که پیر هم شده
اساتید یه سوال دارم رو نوا چه گیربکس 4 دنده اتوماتی میشه بست؟؟ 700؟ یا 200؟
ممنون دوست عزیز
یه چکی میکنم ببینم بهتر میشه
شما شتاب اولیه ماشینت خوبه؟؟ چون مال من شتاب اولیش خیلی خوبه فقط تو سرعت نهایی اینجوری میشه
ببخشید تاب داشتن کارب منظورتون چیه؟؟ و خودتون رفعش کردید ؟؟ اگه میشه راهنمایی کنید
ولی فک نکنم گیربکس اتومات 20 تا 35 اسب از قدرت ماشین را بکشه!
واقعا اینجوریه؟